+1 oy
66 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (76 puan) tarafından

Hangisini önerirsiniz gün içinde enerjim düşük oluyor faydası olurmu bide kilo yaparmı

image

2 Cevaplar

+2 oy
(1,580 puan) tarafından

Kan tahlili olmadan kullanmayın hepsinin belirli yan etkileri var. Sağlık ocağına gidin 5 dk kan verin. Ne eksikse doktorunuz ona gire takviye verir. A 191 vs gibi kaynaklara hiç bir konuda güvenmeyin. Eczane vs tercih edin

(76 puan) tarafından

Teşekkürler

-Reklam-
+1 oy
(4,393 puan) tarafından

Supradyn eczanede daha ucuzdu. Hem eczaneye sorarsan daha güzel açıklıyorlar. Ben de bu hafta alacağım. Geçen seneden beri iki kere kullandım uykudan gözümü açamıyordum gündüzleri çok şükür toparladım. Pharmaton vr ocean kullandım Eşim biriyle denk gelip sormuştu eczacı mıydı kimyacı mıydı tam hatırlamıyorum. Artık yediğimiz meyve sebzelerden eskisi gibi vitamin alamıyoruz bu yüzden çalışırken falan zorluk çekiliyorsa düzenli aralıklarla kullanılmalı demişti. Net hatırlamıyorum eczacıya sormak lazım bir kutu kullanıp bir iki ay ara vermek gibiydi. 

Sağlık ocağına gidiyorum demirim düşük doktor bana çocukla yorulmaktan halsizsindir diyor 😂 dahiliyede klasik ilaçları veriyor mideme etkisinden içemiyorum. 

(76 puan) tarafından

Evet bende çocuk yokken de vardı halsızlık şimdi daha beter artı baş dönmesi de var

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 41 göst.
0 oy
2 cevap 65 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Annesininmasali (1,004 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 87 göst.
30 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mys-2boys2girls (3,545 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 284 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Venedik42 (982 puan) tarafından soruldu

414,114 soru

12,463,260 cevap

46,804 kullanıcı

Kategoriler

...