Selam arkadaslar, kiskanclik ile ilgili neler dusunuyorsunuz? Es kiskanmasi ve ornegin kadinlarin diger kadin arkadaslarini ksikanmasi vb
Mekan zaman kişi olarak göreceli bı kavram benim için. Umrumda da olmayabilir gözünü de çıkarabilirim hiç belli olmaz ruh halime bağlı
Hahahahh harika yorum🤣🤣🤣 ++++
Bende hic kiskanclik yok 3 yildir hic kiskanmadim . Ama kiskanilmayid sevmiyorum.
Boş gereksiz bir durum 🤭 ben hiç kıskanmam eşimi , belki de kıskanacak birşey yapmadı bilemiyorum. 😁
Ya bende katılıyorum yersiz kiskancliklar huzursuzluktan baska bişey değil
Hem huzursuzluk hemde güvensizlik diye düşünüyorum ben ya , belki de ben yanlış algılıyor olabilirim bilemedim
Siz esiittir ben. Hic kiskanmadim arkadaslarimj da kiskanmam. Ama kiskanilmaktan nefret ediyorum diyebilirim esim yuzunden
oetada hiçbir şey yokken ay benim kocam, ay dışarı çıkmasın, kafasını öne eğsin vs nunlar tamamen saçmalık ve hastalık hali. alın kocanızı eve kapatın.
onun dışında çalışan bir adamın işine göre iş yerinse kadın çalışanlar olabilir. ve iş icabı herkes herkesle görüşür. öğlen hep birlikte yemeğe de giderler.
ama bunu da atıyorum zırt pırt telefondan takip etmek, onunla görüşme konuşma baskısı yapmak doğru değil.
ha ne olur, eşini ziyarete gititğinde farklı bir şey görürsün, bazıları yapıyor. eşinin yanında bile utanmadan adama sarkıyor. bu artık başka bir şey. eşim bunu farketmemişse edecek, ettiğini halde müsaade ediyorsa etmeyecek. bu kadar basit.
Evet tam olarak bunu sormustum aslinda. Mesela bende esimde karisik ortamda calisiyoruz. Bir defa bile kiskanmadim. Mesela is yerine birsy gondermek isterim arkadaslarinla yersiniz derim. Veya kimle calisiyorsun kim aradi su bu sormam. Ama esimde bir kiskanclik almis basini gidiyor ama bu hastalik derecesinde yani asiir rahatsiz oluyorum. Konusuyoruk duzelme sifir
valla o zaman çalışmayan eş alacak.
bi de şu var, başkası sana ne yaparsa yapsın(taciz etmekten bahsetmiyorum) ilgisini gösterir, hoşlandığını söyler vs ama sen net bir sınır çekersen hiçbir şey olmaz. eşlerin birbirine bu konuda güvenmeleri lazım.
atıyorum x kişisinde böyle durumlar var, sana yazıyor. senin zaten eşine kalmadan dur demen gerekir. eğer sen dur demezsen kocan haklı olur. ha iş yeridir mecbur bazı konuşmalar yapmak gerekir. sonuçta maaşlı eleman, memur her neyse işini yapacak müdürü ya da patronu ne derse. bu durumda da olabilecek minimum iletişim sağlanır. bu kadın için de geçerli erkek için de.
Himmm yok ikimiz acisindan da oyle bir durum olmadi .
Abarti buldugum nokta aile arkadas kardesten bile ksikanan es. Bunaltici oluyor yani beden dilinden anliyorum.
Şükür ki iyi insanlarla saygilo bir ortda calisiyorum
ailene kadar kıskanıyorsa sorun canım. eşine de bir sınır çekmen lazım.
Kadınların birbirini çekememesi beğenmemesi çok var maalesef. Erkeklerde öyle birbirlerini çekemez ama belli etmezler
Ben 3 yildir esimj hic kiskanmadim. Arkadaslarimi da kiskanmam
O yuzden kiskancligin her seviyesi bana sacma geliyor acikcasi
Eşimin büyük kuzeninin bı arkadaşının kızı vardı. Kız evleneli 4 yıl olmuş bize daha yeni bir yıl olmuştu. Kızla bı tanıştık Allah'ın her günü bize gelmeye başladı. Eşimle eşi arkadaş oldu. Bende fazla samimiyeti sevmem ama yinede gel diyene git diyemedik. Kız yine birgün kendi tarafından kuzeniyle geldi bize. Oturup gittiler eşimde vardı. Nikahimizdada bulunmuşlardı. Ertesi gün yine geldi. Biz gelmeyin diyemiyoruz ayıp olur kirilmasinlar diye. Neyse biz bu kızla mutfağa geçtik. Eşlerimiz dışarda çay içiyorlar. Kız bana sana bişe soracağım ama yanlış anlama kızma dedi ben yemek yapıyordum kafam dalgındi. Dediki ben kuzenime ben senin eşinle eskiden sevgiliydim diye yalan uygurdum ama nolur kızma dedi. Eşimle nasıl olacağını merak etmiş. Bana bizzat söyledi o gün için bişe demedim. Çünkü çocukları olmuyordu.esiyle arası kötüydü bozulsun istemedim. Ama gittikten sonra eşime sordum. Bu kız bana böyle böyle diyor dedim eşimde yalan yok öyle bişe dedi. Nerden uyduruyor diye sinirlendi. Eşim onun eşini arayıp uygun dille bı daha gelmeyin dedi. Başımdan böyle bı olay geçtiği için herkese şüpheyle yaklaşıyorum. Niyetleri bilmiyoruz. Kimi kıskançlık der kimi güvensizlik. Ama insanların iç düşüncesi bilinmiyor işte.
Allah biliyor işte insanın içini daha ne düşünceleri vardı kimbilir. Valla bu olayı yaşadım. Kıskançlık başladı bende. Anlattım burda belki birilerinede tecrübe olur.
Allah bildigi gibi yapsin o kadını
Çocuğu olmuyor oluncada düşük oluyor. Bu başıma gelsin istemem ama kendi erkeklere karşı biraz rahat tavırlı milletin içinde kayninin poposuna şaplak attı. Hareketlerinde normal değildi. Bunları da gorunce biz hepten kopardık konuşmayı. Allah kimsenin yuvasına böyle bı kadını düşürmesin.
Ay yuh😵💫😱
Hepsini tam okuyamadim ama guvensizlige sebep olacak seyler varsa orasi ayridir.
Ben kocami kiskanirim cunku artik yuzuk olmasi bile fark etmiyor bazi kadınlar icin degisik tipler cok . Ama bir bayan arkadasimin bir esyasini ya da evini ya da aile hayatini kiskanmam Allah daha cok versin
Ksikanmanin her seviyesi bana abarti gekiyor ben hic kiskanmadim acikcasi. Belki de esim yuzunden ksikanmayi sacma buluyorumm . Ailedeb arkadaslardab kardeslerdeb ksikanan bir adam dusunun
O kadar da degil canim o biraz abartı
Eşim kiskanacagim davranislardan uzak durdu şimdiye kadar. Ben de aynı şekilde. Benim arkadaşlarım geldiği zaman eşim bizle takılır bazen. Otururuz sohbet muhabbet ederiz. Sonra gider diğer odaya . Arkadaşlarımdan da eşimden de öyle rahatsız edici bı davranış görmedim. Allah'a şükür.
Yorumunuza katiliyorum bizde de ayni sekilde arkadaslarim geldi hosgeldiniz dedi saddce disari cikti rahat edelim diye. Ama her olayda bir kiskancligi var
Eşim kıskanır ama bende aşırı kıskançlık var hastalık derecesinde
Kiskançlık yipratıcı gibi geliyor bana
Öyle ama bu eşimden kaynaklı bir durum o beni bu duruma getirdi
Sadece eşimi değil hiç kimseyi kiskanmam öyle bir duygum yok kiskanilmayi da sevmiyorum Allah'tan eşim de kıskanç değil
Siz esittir ben. Ben kimseyi kiskanmam . Kiskancligi abarti buluyorum
Biz eşimle birbirimizi kiskanmayiz. Ama kadınlar nedense bir cekememezlik oluyor. Ya da belki de daha dikkat çekmek istiyorlardır
Ben esimi kiskanmam esim mutlaka ksikancak birsey bulur aileden kardesten bile
Diğer insanlar umrumda değil. Eşimle de bir birimizi kıskanırız olması gereken bu bence🥰 abartı şekilde olanları saymıyorum zaten dine göre yaşayınca kıskançlık yaşayacak durum olmaz.
Ben 3 yildir hic kiskanmadim . Belki de esim yuzunden cunku kendisi abarttigi icin ksiknclik benim icin guzel bir duygu degil
Eşimi kıskanırım ama çok şükür benim canımı sıkacak şüphelendirecek birşey hiç yapmadı o pek belli etmez kıskandığını çok şükür başkada kimseyi kıskanmam
Ben 3 yildir hic kiskanmadim . Esim yzuunden ksikanclik benim icin guzel bir duygu degil.
Ornegin karisik bir is ortami daha birgun kimle calisiyorsun kizlar var mi su bu dememisimdir
Mantıklı bir gerekçesi yoksa özgüvensizim demek bence
Kesinlille katiiliyorum . Mesela esim us ile ilgili kendinden ust kademede bir kisi grse kiskanir ben bunu beden dilinden anlarim
Herkesin kendi bileceği iş tabiki de
Kim ne derse desin ben esimi kıskanırım
Ve kiskanilmayi da isterim
Ben 3 yildir hic kisknmadim acikcasi aramizda kiskanclik konusu bile fecmedi
Ama ne zaman benimle ilgoli konu olsa kiskandi esim beden dilinden anliyorum yada dedigu birsyden. O yuzden bana guzel bir duygu gibi gelmiy8r
Kisiye göre degisir o canım
Bende ilk esimi hiç kiskanmazdim o da beni kiskanmazdi
Ona hiç guvenmezdim mesela
Güvensizlik vardı
Kıskançlıkla güvensizlik çok farklı şeyler bence
Kimisi karistiriyor bu ikisini
Söylemek istedim
Biz esimle 3 yildir birbirimizin telefonu bir defa karistirmadik ikimzijnde tel hep ortadadir sifreler bilinir.ama asiri kiskanc
Ne eşimi kıskanırım Ne de başka bir kadını. Biri birini kıskanıyorsa eğer o kişinin ozguven eksikliği vardır ben böyle düşünüyorum.
Katiliyoruk fikrinize. Esim belkide bu yuzden abarti kiskanc. Bikere kaldirimdan arkamizdan biri geciyordu ben musade ettim adam gwcti gitti carpti mi sana diyor
Bu gerçekten bi hastalık yani çarpsa nolcak baksa nolcak
7 yıllık evliyiz başlarda bende vardı ama geçti şuan ikimizde de sıfır ama şöyleki yanlıs ve hoş olmayan şeyler yapmıyoz
Ben 3 yildir hic kiskanmadim kariisk ortamda clisir yinede hic sormadim ama kiskancligim her turlusu bana kotu geliyor acikcasi
Benim kıskanmam bana normal geliyo eşim kıskansa anormal gelir ahahahaha vala ben nısanlıyken falan asırı kıskanctım sonra yanlış olduğuna karar verdim ve geçti ama eşim bekarken baya kız arkadaşları oldu evlendikten sonra en ufak yanlısını görmedim
1,491,356 soru
24,370,542 cevap
347,989 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın