0 oy
62 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,070 puan) tarafından

Acaba niye cok şükür sütüm yetiyor emiyor dolu dolu çişini de ypyor artık emmek istemiyor okdr doyiyor ki hep eli ağzında parcalayacak gbi acaba niye damagimi kaşiniyor hani erken dış içinde yada elini mi kesfedyor anlamadım bu iki üç gündür öyle eline çorap koyoruim su gbi oluyor bide cok tükürü var niye acaba 

4 Cevaplar

0 oy
önce (825 puan) tarafından

Kac aylik bebeğin 

önce (6,070 puan) tarafından

İki buçuk aylik

önce (825 puan) tarafından

Cok normal her gecen gün agzinin sulari daha da artacak diş etleri kasinacak birakin elini agzina gotursun bebekler bundan cok keyif alıyor henuz diş çıkmaz ama diş etlerine yavaş yavaş yerlesiyor engel olma önlük kullanabilirsin diş kaşıyıcı verebilirsin

Tmm cnm cok teşekkür ederim 

önce (6,283 puan) tarafından

yani nirmal yabi bisver elini emsin tukurukesin corap falan takma bebek kendini etrafini eliyle kesfedecek . sakin mani olma duyulari oyle gelisecek

-Reklam-
0 oy
önce (355 puan) tarafından

Öncelikle elinden çorabı çıkar. Muhtemelen 3 aylık falan bebeğin ve gelişiminin bir parçasını gerçekleştiriyor. Elini keşfediyor ayrıca damağı kaşınıyor onu kaşıyor. Tükürük salgısı da fazla olduğu için bazen yutmaya yetişemiyor ve akıtıyor. Bunlar normal olması gereken şeyler. Eline çorap eldiven vs geçirirsen engellemiş olursun gelişimini.

Evet üç aylık olcak yazmışım başlığı otomatik değişiyor keşfedyor dimi hep ağzina atyor corqpta arqda çıkarayom hava alsin dye ama soğuk oluyor üşüyor 

önce (355 puan) tarafından

Ellerinin soğuk olması üşüdüğü anlamına gelmiyor :) bebeklerin uç noktaları kan akışı daha gelişmediği için soğuk olur gayet normal. Sen eline birşeyler takarsan gelişimini engellersin hatta duyusal hassasiyete kadar sorunlar yaşayabilirsin ilerde. Senin şuan mümkün olduğunca çok yüzeye dokundurman lazım mesela. Kızımda tecrübesizlikle pek değişik yüzeylere dokundurmadım duyusal hassasiyeti vardı terapiyle düzeldi şimdi oğlum 4.5 aylık peluş,kadife, pamuk, tırtıklı, sert,yumuşak vs her yüzeye hem ayağını değdiriyorum hem ellerini. Ufak bir tavsiye gerisi sana kalmış canım, sağlıkla büyüt bebeĝini :)

önce (6,283 puan) tarafından

soguk olsun bisver vorap eldiven falan takma vocuk parmak kaslari da gelismez . burda 6 aylik 7 aylik bebege eldiven takip bebegin tutmayi ogrenmesi i engelleyen anneler var doktor fizik tedaviye yinlendirmis vocuk parmaklari gelismemis acamiyor tutamiyir kavrayamiyor hicbir seyi. eldiven sadece yenidogan zamani tam takim seklinde resim cekmek icin giydirdim ben kara kista bile bebek eli soguk olsun sicak olsun usudugu anlamina gelmez

0 oy
önce (159 puan) tarafından

Canım normal benim de kızım aynı şeyleri yapıyor du tükürük atıyor du elini emiyor du doktor a gittik normal dedi

Üç aylık olcak vala hep öyle ağzına atyor eli normal Ozaman

önce (159 puan) tarafından

Normal benim kızım da öyle

0 oy
önce (14,576 puan) tarafından

Eline bişey takma öyle çorap falan..

O aylarda yapiyolar. 

Uykusunda parmaginin cuk cuk sesine biz uyanirdik öyle bir kuvvetle emerdi parmagini 😁

Geçici o..

Allah bağışlasın bu arada

Allah razı olsun Merve soğuk dye takıyorum sen beni hatrladinmi ben kapaklida otryorum hani pendikte otryordum sende orda otryordun da 

önce (14,576 puan) tarafından

Yaaa isimler değişmiş inan cikaramadim ya eski adın neydiiiii ❤️❤️❤️

Rabiş İkra kız hani Esenyalı da otyrodum sen görüşelim dedim eşim bırakmıyor dedim metrobuslerin orda otryordun dimi sen 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 238 göst.
6 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 155 göst.
17 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esra & (209 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 498 göst.
29 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Yeni.bir.anne (1,073 puan) tarafından soruldu

411,877 soru

12,399,249 cevap