+1 oy
134 göst.
önce Diğer kategorisinde (982 puan) tarafından

Hayatta hep dimdik durmak zorunda kaldım. Hiç bir zaman derdim var dıe ağlayamadım. Kimsenin omzunu islatmadim. Benim omzum çok ıslandı ama. Her hayatıma aldığım arkadaş sandığım insanlar parayı bulunca ilk bizi beğenmez oldular ortamları değişti. 

Söyle bakıyorum bazıları baba evindede hayatını yaşıyor, koca evindede. 

Şükür evliliğimde mutluyum. 

Ama özellikle anne olunca fark ediyorsun ki ağlamak artık lusk oluyor sana,. 

Ne bileyim akşam aksan dertlendim

Gurbetteym. Millet story atıyor toplu yemekler kahveler. Kendime kahve yaparken bile yanında bir fincan daha yok kimse yok çünkü. 

İnsan artık kendini geçiyor çocuğunun arkadaşının olmaması çok zoruna gidiyor. 

Yani evde büyüyor 4 duvar içinde ne kadar özgüvenli olacak ki büyüyünce, çağın hastalığı aslında artık hersey telefon oldu iletişim yok kimse kimseye gitmez oldu gidenler de evine eşyasına tabağının markasına bakar oldu. İnsanları artık diş görünüşleriyle yargılar oldular. Ne yazık. Bir kreş E veremiyorum çok pahalı hoş versem de bensiz durmaz, oyun grupları deseniz aynı şey hersey ateş pahası. 

Gelde tv özletme. Ne yapacak bütün gün çocuk evde.sizde durumlar nasıl kizlar 

5 Cevaplar

0 oy
önce (861 puan) tarafından

Canım cocugunu sosyallestirmek için AVM lerde olan oyun alanlarına götürebilirsin o biraz senin yetiştirmenle alakalı bende hep yanlızım ailem yakın olmasına rağmen eşinle iyiysen her şeyin eşin çocuğun gerçekten 

önce (24 puan) tarafından

Bende size katılıyorum çocuğum yok ama çok şükür eşimle aram iyi olduğu için kalabalık ses aramıyorum. Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. Eşimle oturup sohbet edip çay içiyoruz beraber vakit geçiriyoruz. Sorsan arkadaşım yok ama çok şükür eşim var. 

önce (982 puan) tarafından

Oyun alanı yakın yok maalesef bana kaç tane araç değişmem gerekiyor E haliyle sıkılıyor durmuyor 

-Reklam-
0 oy
önce (14,576 puan) tarafından

Gurbette ben de yaşadım ,ama karakterim,tabiatim kötü benim hemen bı kapı çalacak ,kapımı açacak insanlarla merhabalastim.

İnan unutuyodum bile gurbette olduğumu .

Evim dolu oluyodu,ben gidiyodum falan..

Tavsiye ederim bı kapısini calacagin,kapını acacak insanlar edin derim.

Yokki olsa maalesef yok insanlara şans verdim sorma baktım arkamdan konuşuyorlar kendi aralarında beni yargılıyorlar 

0 oy
önce (2,809 puan) tarafından

Ben çevremde pek fazla kimseyle gorusemiyorum.  Cocuklarim küçük ve hareketliler.  Ama parka indiriyorum yürüyüşe cikariyorum illaki birileriyle tanışıyor insan. Cocuklar orda oynuyor . Yani avm ye götürüyorum arada. Çarşıda gezdiriyorum.  Sende kapatma kendini. Bakış açını değiştir herseyden önce

O storylerin ardinda neler var bilemezsin

Ozellikle su devirde zaten insan yanliz kalmalı. Neler duyuyoruz.  Sadelikte hayat var 

Öyle biraz sadelikten iyi, avm ye de gidiyorum parkada ama çocuğunla gitsende yanında birini istiyorsun artık devir öyle eski devir değil parkta bile merhaba yok 

önce (2,809 puan) tarafından

Esinin is arkadaslari komşuların vs yok mu ? 

0 oy
önce (1,191 puan) tarafından

Gurbetteyim diye karalar baglamak yerine elinde olanla yetinip onunda tadını cikarmayi bil canım . bütün gün evde duracaksiniz diye bir kural yokki al çocuğunu parka çıkar avmye götür ,hiç bişey yapmiyosan yürüyüş yapın illa günde bir saat çıkılır .arkadas komşu edinmek de sana bağlı.butun gün TV şart değil çocuğa.illa izler sıkılınca ama sende farklı birşeyler bulmalısın hem çocuk için hem kendin için .bulunduğun yeri degistirme şansın yoksa bulunduğun yeri guzellestir canım .bende gurbetteyim çalıştigim için hissetmiyorum arkadaşlarım var ama her zaman kendim için birşeyler yapmayı bilirim.esinle de mutluysan daha ne olsun ki 2 3 seneye çocuğun anasınıfına başlar zaten okula git gel bu boş zamanlari özlersin .o zaman sınıf arkadaşlarından annelerle arkadaşlık edersin öyle öyle oluşuyor genelde iş ortamı olmayan kadınların arkadaşlığı okul ile başlıyor .

Çalışsaydım işte az çok çevrem olurdu bu kadar Yanliz hissetmezdim kendimi avm ye park a gidiyoruz hava güzel olursa yürüyüşte yapıyoruz ama Bi yerde olmuyor yaninda arkadaş arıyorsun

önce (1,191 puan) tarafından

Haklısın canım benim  malesef zor yalnızlık insan bir kahve içecek birisini ister elbette ,umarım gönlüne göre kafana göre bir arkadaş çıkar karşına 

0 oy
önce (453 puan) tarafından

Güneşli havalari kaçırmayın çocukları parka yürüyüşe çıkarın illa birileriyle tanisirsin sohbet muhabbet açılır. Yarında getirelim aynı saatte oynasınlar vs . İlllaki kafanıza uyacak birileri denk gelecektir.

Maalesef 2 yıldır gidiyorum parka yani bırak yarın getirelim demeyi merhaba bile artık kimse kimseye demiyor kimse burnundan kıl aldırmıyor herkes kendi arkadaş çevresiyle geliyor 

önce (453 puan) tarafından

Evet herkes arkadaşıyla geliyorsa zor. O zaman siz bı kek yapıp çocuğu alıp komşunun kapıyı tiklatacaksin . Eve girerken çıkarken bana da çaya kahveye gelin vs. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 219 göst.
7 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mervem (33 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 51 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Linanin annesi61 (46 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 159 göst.
+2 oy
9 cevap 191 göst.

411,945 soru