Kızlar iki isim nasil
Çok güzel isimler fakat günümüz gençlerinin ağzı bozuk olduğu için Muhammed ismini vermek doğru değil kimliğe yazılır ama seslenme konusunda farklı isim konulması daha doğru daha makul ❣️
katılıyorum, ismin ağırlığı var ve gerçekten bazı çocuklar taşıyamıyor. sokakta birbirinlerine bu şekilde küfürlü konuşuyorlar. senin çocupu merhaba küfretmese bile başka biri seni ben bilmem napayım Muhammed diye hoş olmuyor.
Öyle onun için hitap edilmesinden ziyade kimlikte yazması kafi
Ikisi ayrı ayrı güzel bence, ikisi çok uzun geldi
Oglumun adi muhammed ♥️
İsim olarak güzel ama yeni isimler seviyorum ben koymazdm
İkisini de pek sevmiyorum. Çok uzun ve kulağa hoş gelmiyorlar. Ayrıca Mami ve Apo diye kısaltıyorlar. Bunu da sevmiyorum
Kainatta ki en güzel isimdir Muhammed. Yer de ve gökte övülendir anlamı.
Tamam sana göre öyle olabilir. Herkes kendi fikrini söylüyor değil mi?
Tabi ki herkes kendi fikrini söylüyor.
3 ye hamileyim oğlum olursa inşallah adını Muhammed Ali koymayı düşünüyorum tabi nasip ederse Rabb'im
Bayılırım hem Muhammed hem Abdullah ismine günümüzdeki saçma sapan isimlerden çok çok daha anlamlı ve güzel özel isimler kardeşim var ismi Abdullah babam peygamber efendimizin babasının ismi diye koydu annem yaşlı ismi diye karşı çıktı ama iyikide babam dinlememiş 😀 benim bu erkek olsaydı Muhammed ismini düşünüyordum nasibimizde yokmuş
Bende hep erkek hissetim ve hislerim yüzde 90 çıkarda yani aşırı sezgileri kuvetli biriyim.13.15 haftalık özeldeki doktor yüzde 99 erkek dedi. Aynı gün yani 15 haftalık yine özel başka doktor yüzde yüz kiz dedi bir dahada gitmedim bilmiyorum
Hayırlısı olsun canım bn çok istiyorum doktorum tahmininde yanılsin ama nasip 😊
Rabbim gönlümüzdeki geçeni hakkımızda hayırlı kılıp nasip etsin inşaAllah
Amin amin inşallah sağ salim doğuralim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💓
Amin canım ♥️
Bu ismi her çocuk taşıyamaz ve ağır isimler benim fikrimce
Muhammed Eymen de tercih ediliyor
412,379 soru
12,414,352 cevap
44,963 kullanıcı