+1 oy
144 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (195 puan) tarafından

Kızlar kaliteli fondöten ruj maskara allık far markası istiyorum 

7 Cevaplar

+2 oy
(240 puan) tarafından

Kullanmıyorum ama post yukarı çıksın diye yazdm 

Ha bu arada belki yaparsınız kaş fırçası ile uyumadan önce kirpiklerime zeytinyağı sürüyorum kaşlarıma değecek kadar uzuyor rimel kirpikleri döker en doğal yonetmelerle istediğiniz güzelliğe kavuşabilirsiniz 

(1,395 puan) tarafından

Baska var mi boyle dogal guzellik yontemleri Habibe1?

(240 puan) tarafından
+1

Gokbenoya 

Sabahları uynaninca yüzümü ballı kabak lifli sabunla yıkıyorum mükemmel bir sabun gozeneklerimi açıyor cildimi parlak ve pürüzsüz gösteriyor öneririm dudaklarım içinde hindistan cevizi yağı kullanıyorum kaşlarimada zeytinyağı sürüyorum bide kahve telvesi ve balı karıştırıp yüzüme ve ellerime maske yapıyorum nemlendiriyor ve besliyor

tarafından

Habibe1 .. benim de kiprikelrim çok kısa denedim bir kaç kere yağları ama gözlerime kaçıyor sen nasıl uyguluyorsun akmayacak şekilde mi hafifmi sürüyorsun bana bilgi verirsen rica edersem

(3,702 puan) tarafından

Vaaayyy işte bu bana göre 

Teşekkür ederim canım hakkını helal et

Ekran resmi alıyorum 

İsim gözükmez 

Sadece yazdığın gözükür 😁😁😁😍🤣

Var mı başka doğal yöntemler bacım 

-Reklam-
+1 oy
(2,828 puan) tarafından

Artik çoğu boykot ama fondöten loreal True match 

Maskara maybeline lash sensational

Kas farı pastel

Rujlarim loreal mat ruj

+1 oy
(442 puan) tarafından

Post yukarı cıksın 

+1 oy
(10 puan) tarafından

Farmasi diye bı markanın ürünleri Çok iyi çok kaliteli üye olup kendiniz sipariş verebilirsiniz.çok kolay parfümünden makyaj ürünlerine her şey var

+1 oy
(192 puan) tarafından

Ben neredeyse herşeyi farmasiden alıyorum fondöten baz bb krem nemlendirici kremlerim rujlarım rimellerim pudram VS hep farmasi sadece parfümü karışık markalar kullanıyorum 

+1 oy
tarafından

L'oreal ürünleri saç bakımından makyajına kadar 

Ama maskara olarak cartice kesinlikle 

0 oy
(8 puan) tarafından

Ruj herkes L'Oreal demiş ama flormari aşırı beğendim. Bundan sonra artık flormardan ruj alicam. 

Göz altı aydinlaticisi bence herkese gerekli. Onu da iyi araştır. Pahalı markalardan birkere al bir yıl olmadı 6 ay sık iullaniyorsan ancak biter. 

Rimel hepsi aynı. Hepsini kullandım markalar arasında uygunu al geç. 

Allık ta, ben ruju fircama dağınık üstünkörü sürüyorum öyle uyguluyorum bu sefer dağilmiyorda kalıcı oluyor. Bunun için sevmediğim artık kullanmadigm bir ruji sectim öyle allık olarak değerlendiriyorum. 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 207 göst.
0 oy
6 cevap 211 göst.
16 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,305 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 304 göst.
10 Ağustos 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 515 göst.
3 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,312 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,711 soru

23,624,765 cevap

306,993 kullanıcı

...