0 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (104 puan) tarafından

Görümcem bize gelmişti cocuklarla. Anne babasida 5 dakkalik bir yere gidiceklerdi. Benim kizda dişari cikmak istiyordu kim kapiya gidiyo agliyor bende diye. Neyse kaynanamgil cikti kizim ağladi görümcemde birak gitsin gelsin onlarla dedi bende ilac saati geldi onu vericem dedim cunki hastaydi. Bide dişarisi buz arabanin içide soguk. Neyse ben sadece hayir ilacinivericem dedim bide kim dişari ciksa agliyor dedim zaten normal şekilde. 1 dakka sonra bidd baktim cocuklarini giydirdi ve cikti gitti bana kizarak. Kaynanamgil geldi 5 dakka sonra zaten nereye gitti dedi bende evlerine dedim. Sonra telefon etti gorumcem ne dediyse sonra kaynanamda benle soguk davrandi. Ya bunlar ailecek sorunlumu ne. Başkalarinin gelini neler neler yapar ses cikmaz bende kendi cocugumi bunun ana babasiyla gitmesine izin vermedjm diye ne yapiyor

3 Cevaplar

+1 oy
(5,780 puan) tarafından

Saçmalamış canım. Söyleme üslubu da önemli tabi ama gitmek yerine yetişkin gibi konuşabilirdi. Sende aynı şekilde arayıp sorabilirsin neden böyle yaptın diye 

(104 puan) tarafından

Valla ben sohbet eder gibi normal söyledim. Öyle yapmasi beni sinir etti diye hic aramadimda

-Reklam-
0 oy
(267 puan) tarafından

alıngan sanki aynı benim görümcem hiç altta kalmam ama 😅😅 artık ondan önce ben laf söylüyorum

0 oy
(341 puan) tarafından

Gorumcen cocuk mu ne oyle.kac yasinda

(104 puan) tarafından

32 yaşinda) 

İlgili bir soru bulunamadı

412,801 soru

12,428,171 cevap

45,565 kullanıcı

Kategoriler

...