0 oy
305 göst.
önce Diğer kategorisinde (70 puan) tarafından

Benim malum teyzem geldi öyle rahatladım ki sağolsun her şeyime yardımcı dost oldu hayatım boyunca öyleydi zaten  ❤️. Buralara da az girer oldum 😂. Ulaş hastalandı çok kötü öksürüyor grip insanın içi gidiyor 😢 babasıyla bana da bulaştırdı valla bakalım 😂. Erkeklerin hasta halleri hiç çekilmiyor eşimi sadece hastayken sevmiyorum 🤪. Öğleden sonra bir uyuduk 6 da kalktık Ulaş’la  ama o hasta olduğu için erken yattı saatinde uyudu… o yüzden uykum yok uyumayınca da insan acıkıyor patatesli tavuk vardı dedim onu yiyeyim hem kızlarla sohbet edeyim siz neden uyumadınız bakalım ? 

image

16 Cevaplar

0 oy
önce (645 puan) tarafından

Ne güzel uyumustuk oglum uyandı onu uyuyayım yine uyucam gözlerim acilmiyor

önce (70 puan) tarafından

Olsun çok iyi etmişsin bende 2 aylıkken sünnet yaptırdım oh şimdi öyle rahatım ki valla ☺️ geçer hemen 1 haftada iyileşir ❤️🌺

İnşallah 4 ay atagi mi ne o buldu galiba bizi ne gece ne gündü uyuyor biz yemek yerken basıyor yaygarası sürüp veriyorum arkasını istiyor ek gıda istiyor ama erken daha ama durmuuorda

Ben ek gıdaya 4.5 ayda başladım ama sütüm olmadığı içindi . 4. Ayda ben intihar etmek istiyordum artık gerçekten en zor atak 4 ay atağı geçiyor ama sık dişini 

3 ay 1 haftalığına 4 ay dolsa biraz biraz vermem bende bir şeyler ama şimdi henüz çok erken o yüzden vermiyorum

Tabii sen daha verme erken 

-Reklam-
0 oy
önce (709 puan) tarafından

Afiyet olsun.  Bende işte burda geziniyorum.  Oğlumda az sonra gece mesaisine başlar beklemedeyim.

+1

Ayy bende dün gece nöbet tuttum sabah birde 7 de uyandı gözümü açamadım … Kaç aylık ki seninki ? 

Kesintisiz 2 sat uyuduğu yok sabaha kadar aglayarak dönerek uyanıyor  gerçekten artık sinirlerim dayanmıyor.  Benimki dün 11  aylık oldu seninki kaç aylık 

Bu günlerde her gece böyle.  Sinirden ağlıyorum ya

O aylarda çok normal ben de deliriyordum ağlıyordum sonra bünyeme bir kabulleniş çöktü 😂

0 oy
önce (277 puan) tarafından

Geçmis olsun canim afiyet olsun ,benim midem bulaniyo. Gene 🫥😑aciktim da ama yemeye korkuyorum

Ben ameliyat olmadım o yüzden bir kıyaslama yapamayacağım 😂

He seninki normal dogummu canim ,benim 3. Sezeryan olcak bklm

Normal canım nasıl becerdim bilmiyorum ama doğurdum 😂

Zormuydu😅😂ben yapamazdim sanirim zatsn olmadi da

Doktor eşime yaptırdığım en kolay doğumlardan ilk 5 e girer demiş Allah yüzüme baktı gerçekten Rabbim çok büyük çok kolay geçti 

0 oy
önce (14,576 puan) tarafından

Pertim çıktı bugün yavrum ya..

Öğlen baklava yapmaya başladım,arkasından poğaça yaptım ..

Sofra kur topla..

Saat 9.. 

Faruk dedi gene acıktım pilav yicem.

Yemekte bitmişti, tekrardan pilav yaptım ona..

Toplanan mutfağı tekrar dağıldı gene topla..

Adama çay ver.

Çamaşır katla yerleştir..

Çay faslını topla ..

1 saattir hiç hareket etmeden sabit uzanıyorum inan ki beynim kapatti kendini..

Şifa olsun yavrum sana da

Anuwww bu nasıl bir tempo valla ben olurken yoruldum seni düşünemiyorum ❤️

Bizim evde çamaşırları eşim katlar bulaşık makinasını da eşim toplar 😂.

Çok sağol bebeğim sana da iyi dinlenmeler ❤️

0 oy
önce (907 puan) tarafından

Bebeler uyudu bende her gece yaptığım gibi kendimle kaliteli vakit geçiyorum.gerçi bu hafta deprem korkusu var o ayrı ama yinede seviyorum gece vaktini 

Bende geceleri çok seviyorum başbaşa kalabildiğim tek saatler gece saatleri 

Rabbim afetlerden korusun hepimizi 

0 oy
önce (831 puan) tarafından

Bende kalktım puding yaptim ustune de tost gömdüm mis 🤣

Ayy bizde de tereyağ kalmamış yoksa gece tost benim favori 😂 oh yarasın 😂

0 oy
önce (237 puan) tarafından

Geçmiş olsun küçük kızım ikide bir uyanıyor benim de uyku tutmuyor afiyet de olsum bu arada 

O çok gıcık bir şey ya … benim oğlumda böyle sürtüne sürtüne yatakta döner tamam mı ayy gıcık olurum uyuyamam 

önce (237 puan) tarafından

Yapacağımız birşey yok öyle böyle buyuyecrklr 

Ee tabi orası öyle 🌺

0 oy
önce (2,374 puan) tarafından

Afiyet olsunnn 😊

Allah şifalar versin inşallah kıyamam çocuklar hasta olmasın ya 💔

Ben de bugün kızımı biraz geç uyutabildim 11 gibi uyudu. İbadetime oturmuştum anca bitti birkaç lokma da bişey atıştırdım ve yattım 😊

Sabaha saglikla huzurla uyanmak nasip olsun hepimize ❤️🤲🏽

Sağol canım ☺️🌺

Keşke hiç bir çocuk hasta olmasa gerçekten 😢 hayatında ilk defa öksürük oldu 2 yaşına kadar olmamıştı yani bugüne kadar … çok üzülüyorum çok kötü öksürüyor 😢

Oh  ne iyi olmuş senin içinde amin amin ❤️

Buhar makinen varsa tutsan aslında belki iyi gelir ya.

Karabiberli bal falan tabii yiyorsa

Var şırıngam yok işte serum için yarın daha doğrusu sabah eczaneden temin edersem inşallah bir yaparım zencefil bile içmiyor acı diye 

Kıyamam zencefili bende sevmem 😊

1 2 kaşık bari alsa iyi olacak ama işte …

0 oy
önce (2,034 puan) tarafından

Simdi bitti temizlik bende bittim yataga attim kendimi 

Evlere bakıyo musun eskisehirde

Bende bu hafta temizliğe başlayacağım hazır teyzem evdeyken dip köşe temizliğe girişicem en sevdiğim ev kokusu temizlik kokusu eline sağlık ❤️

Bakıyordum ama avukattan bir haber aldık ve dava biraz daha uzamış biraz hevesim kırıldı hayırlısı olsun bakalım dedim ben de 

Aynen  canım hayırlısı 

Miras davası ne kadar sürer acaba hiç bilgin var mı ? Bize 1 2 sene dediler ama biraz sürtüşmeli geçiyor 

Hiç bilmiyorum canım ama vardir o kadar miras olunca ertleniyor

Hayırlısı olsun dedik artık bizde 

0 oy
önce (571 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım umarım bian önce geçer bu arada afiyet olsun darısı başıma 😅 karnım çok acikti oğlumu uyuttum ama mizirdandi şimdi sallıyorum onu eşime msj attım biseyler getirmesi için yanıma ama hala mesajımi görmedi 😅😅 bu arada aileden birileri gelince insan gerçekten kendini çok iyi hissediyor. Benim dün sabah ailem geldi bu aksam döndüler pek kalamadilar ama dolu dolu geçti en azından. Ama bu aksam evin sessizliği çok fenaydi. Bir günde olsa insan alışıyor. 

Amin inşallah tek temennim bir an önce geçmesi gerçekten çok kötü 😢

Sağol canım ❤️

Evet gerçekten teyzem de ramazanın 2. Haftasına kafa kalacak artık yalnızlıktan psikolojim bozulmuştu annem çalışıyor olduğu için gelemedi teyzem sağolsun geldi kalıyor bizimle çok iyi hissediyorum psikolojimin tek bozuk olma sebebi yalnızlıkmış yani 😅 gidince ben de çok fena hissedeceğim ama 2 hafta sonra da bayrama annemle babam gelecek onlarda 1 hafta kalaca hazıran ayın da da ben onlara gideceğim 1 ay kalacağım :) yani iyi denk geldi çok eksiklik hissetmeyeceğim :) 

Senin takvim çok iyi olmuş canım ☺️ bnde bugun hesapliyordum şu zamanda gelirsiniz falan diye gerçekten yalnızlık insani etkiliyor. Bazen seviyorum yalnızlığı ama biri gelince de fazlaca yalnız olduğumu hissediyorum malesef. Neyseki ailelerimiz kurtarıcı sagolsunlar☺️

Bende yalnız kalmayı çok seviyorum aslında bir müddet sonra da yalnızlığımı özlüyorum ama ailemle hep iç içe büyüdük çok kalabalık bir aileydim bir anda yalnız kalınca da kötü hissediyor insan işte öyle canım Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin ailelerimize yokluklarını göstermesin ❤️

Aynen bende öyle 😊amin canım ❤️

☺️🌺❤️

0 oy
önce (983 puan) tarafından

Ben ve kızım hasta öksürüyor sürekli öksürdükçe uyanıyor onunla ugraşıyorım geçmiş olsun sizede 

Aynı şekilde balgam kusuyor oğlum çok kötü hastalandı hiç öksürük olmamıştı ilk defa oldu hayatında çok kötü geçiriyor benim de boğazım gıcıklanıyor öksürüyorum valla salgına yakalandık galiba 

0 oy
önce (345 puan) tarafından

Afiyet olsun şekerim 

Yorgunluktan nefes alamıyorum yemeğe misafir aldım kalabalık olduk baya önce temizlik yemek ardına çay kahve derken 12de gittiler yeni bitirdim işleri ayaklarım beni terk etti 

Menü de zorladı (mercimek çorbası şehzade kebabı pirinç pilavı el açması ıspanaklı börek ve yine el açması mantı birkaç çeşit meze salata tatlı da Kıbrıs tatlısı)

Teşekkür ediyorum 🌺

Ooo  menüde de yok yokmuş maşallah ellerine sağlık yorgun düştün ama şanın yürüyecek koz öyle düşün 😂

Gelenler çok samimi arkadaşlar canım onlar istedi ben yaptim ama bittim tabi çünkü bu aralar hem psikolojik hem fiziksel iyi değildim kimseye de bir şey diyemedim gelmek istediler kabul ettim 

İnşallah toparlarsın kendini bir an önce 🤲🏻

Teşekkür ediyorum 💐💐

Rica ederim 🌺🌺

0 oy
önce (1,729 puan) tarafından

Bende beslenmeye ne koysam diye dusunuyorum tam gun oldugu için çift beslenme koyuyoruz kafayı sıyırcam valla oynatmaya az kaldı 🤷

Benim de o günlerim gelecek valla okudukça bende düşünüyorum ne yapabilirim diye 😂

Ayy çok stresli valla her gun duşün dur hem beslenme düşünuyorum hem eve ne yemek yapsam diyedusunmekten patladım artık. 🤣

Yemek derdim pek olmuyor eşimle haftalık yemek listesi yapıyoruz ama beslenme işini nasıl yaparım bilmiyorum 😅

Allah şimdiden yardımcın olsun ,🤣

+1

Amiiin amiiin 🤲🏻❤️😂🌺

0 oy
önce (12,949 puan) tarafından

image

imageGel benimde misafirim vardı bugün. Gittiler toparla et kız hala ayakta sağolsun bu saat olmuş babasıyla oturuyo

Ayy ben de yarın ıslak kek yapayım bak canım çekti 😂 ellerine sağlık 

Çocukların sebepsiz uyumamaları beni sinir ediyor ama önemli olan şey ağlamasın yani ağlama sesine katlanamıyorum yanımızda uslu uslu oturuyorsa no problem yani 😂

0 oy
önce (1,483 puan) tarafından

Oğlum uyumadığı için ayaktayım bende 🙂

Yok yaa sürekli geri kalktı 5 e kadar uğraştım 😁😵‍💫

+1

Sabır sabır 😂

Dişten yatmıyo diye düşünüyorum da düzelicez inşallah be 😂😂

Düzeliyor düzeliyor 😂

Senin oğlun kaç yaşındaydı artık böyle problemler olmuyordur😂

0 oy
önce (2,393 puan) tarafından

Bende birazdan yatıcam bebiş bekleyen bir gebeşim oğluş çok kıpır kıpır canımı okudu sağa dön yok sola dön yok tekmeliyor habire uyutmuyor bizde hastayız eşimle idilcim vallaha tavsiyem sıcaksuya sirke katıp için yoğurt ve meyve ile destekleyin ayağa kaldırdı bizi hemen malum ben zaten ilaç kullanamıyorum birde normalde çok ağır geçer hastalıklarım ama o sirkeli su beni hemen toparladı geçmiş olsun ve afiyet şifa olsun salgın herkesi vurdu malesef 

İnşallah canım bu seneki illet milleti mahvetti malesef 

Sirkeyi ne kadar koyuyorsun 

Belli bir ölçüm yok canım göz kararı mideyi çok yakmıcak şekilde istersen bir kaşık köy istersen 4 kaşık

Tamam canım çok sağol ❤️

İnşallah işe yarar canım biz hasta olunca direk sirkeli suya saldırıyoruz boğazı rahatlatıyor tabi terlettiği içinde hızlı iyileştiriyor sanki şifa olsun ❤

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 685 göst.
11 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 346 göst.
20 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
20 cevap 634 göst.
0 oy
13 cevap 444 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu