+1 oy
298 göst.
Diğer kategorisinde (233 puan) tarafından

Kizlar eşimin telefonunu kurcaladim yakın Bi arkadaşı benim hiç haz etmediğim biri instagramdan eşime kadınların afedersiniz ama g...öt videolarını atmış bir kaç tane bende bunu eşime sordum sana niye böyle videolarını atiyo evli barklı adamsın sen niye böyle biseye izin veriyosun dedim bana ben gey miyim erkegim bakarim dedi bana vurdu çocuklarımın gözü önünde zaten her tartışmamizda sureki itip kakiyo vuruyo cocuklarimin yaninda bide sinirlendim olay ailelere kadar gitti annesini aradım herkes beni suçladı erkektir bakar dediler niye tartışma çıkarıyorsun dediler suçlu beni yaptılar ailesi ailemi aradı beni şikayet etti sürekli tartışma çıkarıyor gibilerinden sizde yüz vermeyin arkasında durmayın dediler çok zoruma gidiyo her neyse ben o telefon karmasasindayken kızım makasla odada komple bütün saçlarını kesmiş 5yasinda bu arada ben bunun psikolojik olduğunu düşünüyorum çok üzüldüm saçlarına çok ileri gittim nevrim döndü kızımı dövdüm fazla çıkıştım çok faza dövdüm vicdan azabı duyuyorum şimdi de esimi geçtim kızımın saçlarına ağladım ağladıkça sinirimden dövdüm çok zor uzamisti zaten ama şuan da çok kötüyüm hala saçına üzülüyorum ama dovdugum için de vicdan azabı duyuyorum eşim zaten yeterince psikolojilerini bozdu çocuklarımın üstüne bende bu şekilde davrandim bide üstüne ben psikolojik travma yaşattım çok üzülüyorum eşime de çok öfkeliyim ne olur bana Bi akıl verin ben ne yapacağım bilemiyorum eşimin ailesi onu böyle kabul edeceksin diyo ama benim bazı şeyler çok zoruma gidiyor ve o arkadaşını siliceksin diyorum laf soyletmiyo bile daha önce de eşime karıya gidelim felan dedi kafan dağılır gibisine konuştu ona asla güvenmiyorum esim ailesiyle arkadaşı için kötü olmayi göze aliyo moralim çok bozuk psikolojik olarak hiç iyi değilim ve ben bu şekilde cocuklarima iyi bir anne olamıyorum çok üzülüyorum çok :(

Yakın arkadaşım sizinle derdini paylaşmak istedi post bana değil arkadaşıma ait

11 Cevaplar

+4 oy
(19,601 puan) tarafından

Git tedavi ol çocuğunla beraber seninde acil psikolojik tedaviye ihtiyacın var 

-Reklam-
+4 oy
(2,602 puan) tarafından

Başlarım senin eşine de sanada kıskançlığına da 😡 çocuk çabalarını kesmiş stresten korkudan olduğu o aklına geldi.i acaba bide dovdun mu 

(10,828 puan) tarafından

Destan destan yazdık ama birazdan yediremeyip gizler postu!! Sabah sabah sinirlerim bozuldu ya

+2 oy
tarafından

Eşimle sorunum vrdir kızım makası almış kısmına kadar sana hak verirdim ama sen üzüldüğü şiddetten etkilenip saçını kestiğini düşündüğün çocuğuna bunu nasıl yaparsın ? Ben yanliskla saçıma fırça tarak dolayıp saatlerce acamaya çalışmışti annem ne şiddeti sen en büyük kötülüğü evladına yapmışsın bu travma bile olabilir her saçlarını kestirdiginde yediği dayak aklına gelecek lütfen ya lütfen eşinizin sınırını çocuktan çıkarmayın tamam anlıyorum bazen insan tahammülsüz oluyor ses yükseltiyor kızıyor ama saçının teline kiyamadigin çocuğu hincla dövmek ne derece doğru ? Hiç haklı bulamadım seni kusura bakma . 

+2 oy
(83 puan) tarafından

Ne diyim ne soylim bilemedim. Sana ayrı üzüldüm. Ama en çok kızına üzüldüm. İçim titredi. Ahhh işte böyle.hodukler hiç evlenip başkalarının da hayatını karartmasa keşke. Allah yardımcın olsun. Kızına bol bol sarıl özür dile. Çocuk kalbi çabuk affeder ama unutur mu bilemiyorum. 😓

+2 oy
(3,723 puan) tarafından

Kızını dövme konusuna gelinceye kadar sana üzüldüm amma velakin. Sen yaşadığın kırılmanın hırsını yavrundan çıkarmışsın. Hem de suçsuz günahsız yavrundan. Çocuk bunu tepki olarak yapmış sen daha da üzerine gitmişsin saç bu uzar giderdi ama dövdüğün aklından çıkacak mı? Demek ki herkes gücünün yettiğine sizin evde. Çocukla beraber tedavi olmanı tavsiye ederim. Eşinin ailesine gelecek olursak çoğu erkek anneleri bu kafa da oluyor keşke söylemeseydin ailesine. Eğer ailen arkanda duruyorsa git biraz ayrı kalın belki eşin anlar değerini. 

(19,601 puan) tarafından

Yani Allah korusun o makas yanlış bir yere gelse çocuk kendine bir zarar verse suçlu gene çocuk olacaktı ve bunu yaptığı için dayak yiyecekti kendileri normal değil el birliği ile çocukların da ruh sağlığını bozmuşlar 

(3,723 puan) tarafından

Değil mi o makas neredeydi çocuk rahatça alıp kullanıyor. Kendine de zarar verebilirdi veya kardeşine 

+1 oy
(561 puan) tarafından

Anlamadım ki kızının saçı kızından daha mı değerliydi ki saçı gitti diye dövdün de dövdün? 

+1 oy
(3,866 puan) tarafından

Şiddet şiddeti doğurur. Kocan dengesiz. O sabinin de aslaaaa suçu yok. Cocuk korkudan almış makası kesmiş saçlarını. Buna son ver. Sakın bir daha tekrarlama ve sürekli sarıl öp. İleride çocuğunuzu isteseniz de toparlayamacaksiniz.

+1 oy
(1,715 puan) tarafından

Dayak yiyorsun ve küçük çocuk kim bilir kaç kere şahit oldu. Psikolojisi bozuldu. Sen de gücün kocana yetmiyor onu dövüyorsun.Hepiniz tedavi olmalısınız. 

+1 oy
(10,828 puan) tarafından

Üzülerek okuyordum ama çocuğumu çok kötü dövdüm dediğin yerde sana üzülmeyi bıraktım ve o çocuğuna o kadar içim yandı ki.. benim de kızım 5 yaşında saçları kalçasına kadar geliyor saçlarını çok seviyor ama böyle bişey yapsa ilk işim oturup ona üzülup ağlamak olur. Ne yaşattık da bu çocuk böyle oldu diye.. gerçekten yazıklar olsun diyorum tek üzulduğum çocuğun. Kocanın gücü sana yetmiş, senin ki de 5 yaşında ki savunmasız evladına...

0 oy
(320 puan) tarafından

Eşin seni sen çocuğunu çocuğunda kendinden küçük birini döver artık çok yanlış yaklaşıyorsun kocanla olan sorununu ondan çıkarmak ne kadar doğru psikolojik destek almaya çalış ekonomik gücün varsa gerekirsede boşan o şekilde sağlıklı bir. Çocuk yetiştirebilecekmisin al karşına konuş ailesine söylemek ne 

0 oy
(487 puan) tarafından

Yakın arkadaşım demişsin ama bilgiler birebir senin . Çocuğun geçen sene 4 yaşındaydı ve senin eşin kendisi po.rno izliyordu sana şiddeti vardı sen yine hıncını çocuktan aliyordun. Değişen bişey olmamış . Seni anlamaya çalışırdım kadın haklı psikolojik sorunları var eşi şöyle böyle derdim ama çocuğun suçu ne . İnan bana hiç iyi gitmiyorsun . Kızıp alınabilirsin ama haksızsin . Eşinle problemini eşinle çöz çocuğu dövmenin ne size faydası olur ne ilişkinize aksine çocuğunun geleceğini çalıyorsun . Kendine düşman yetiştirme. Derdi olan çocuğa sımsıkı sarılır . 

(233 puan) tarafından

Benim eşim de izliyo evet daha önce post açtım ama bu bilgi bana ait değil öyle olsa neden arkadaşım diyim ayrıca ben kızımı çok kötü hiç Bi zaman dönmedim posta bile bazen elim kalkiyo poposuna felan vuruyorum dedim arkadaşım benim durumumdanda kötü cunki arada Bi şiddet var benim eşimin bana karşı şiddeti yok 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 281 göst.
0 oy
13 cevap 777 göst.
25 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Beyzabebeğinannesi (72 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 146 göst.
9 saat önce Aile & Aşk kategorisinde Papatya 5821 (355 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 68 göst.

Kategoriler

1,436,622 soru

23,623,590 cevap

306,949 kullanıcı

...