Kizlar eşimin telefonunu kurcaladim yakın Bi arkadaşı benim hiç haz etmediğim biri instagramdan eşime kadınların afedersiniz ama g...öt videolarını atmış bir kaç tane bende bunu eşime sordum sana niye böyle videolarını atiyo evli barklı adamsın sen niye böyle biseye izin veriyosun dedim bana ben gey miyim erkegim bakarim dedi bana vurdu çocuklarımın gözü önünde zaten her tartışmamizda sureki itip kakiyo vuruyo cocuklarimin yaninda bide sinirlendim olay ailelere kadar gitti annesini aradım herkes beni suçladı erkektir bakar dediler niye tartışma çıkarıyorsun dediler suçlu beni yaptılar ailesi ailemi aradı beni şikayet etti sürekli tartışma çıkarıyor gibilerinden sizde yüz vermeyin arkasında durmayın dediler çok zoruma gidiyo her neyse ben o telefon karmasasindayken kızım makasla odada komple bütün saçlarını kesmiş 5yasinda bu arada ben bunun psikolojik olduğunu düşünüyorum çok üzüldüm saçlarına çok ileri gittim nevrim döndü kızımı dövdüm fazla çıkıştım çok faza dövdüm vicdan azabı duyuyorum şimdi de esimi geçtim kızımın saçlarına ağladım ağladıkça sinirimden dövdüm çok zor uzamisti zaten ama şuan da çok kötüyüm hala saçına üzülüyorum ama dovdugum için de vicdan azabı duyuyorum eşim zaten yeterince psikolojilerini bozdu çocuklarımın üstüne bende bu şekilde davrandim bide üstüne ben psikolojik travma yaşattım çok üzülüyorum eşime de çok öfkeliyim ne olur bana Bi akıl verin ben ne yapacağım bilemiyorum eşimin ailesi onu böyle kabul edeceksin diyo ama benim bazı şeyler çok zoruma gidiyor ve o arkadaşını siliceksin diyorum laf soyletmiyo bile daha önce de eşime karıya gidelim felan dedi kafan dağılır gibisine konuştu ona asla güvenmiyorum esim ailesiyle arkadaşı için kötü olmayi göze aliyo moralim çok bozuk psikolojik olarak hiç iyi değilim ve ben bu şekilde cocuklarima iyi bir anne olamıyorum çok üzülüyorum çok :(
Yakın arkadaşım sizinle derdini paylaşmak istedi post bana değil arkadaşıma ait