25 haftalık hamileyim bebiş 700 gram sizler kaç haftalık hamilesiniz bebisler kaç kilo oldu doğum ne zaman:))
37 haftalık olduk bugün, 35 haftalık gittiğimde 2 kilo falandı bugün tekrar gidecem inşallah gün verir :d
Valla bende cumartesi günü gitmiştim haftaya salı günü tekrar çağırdı 36 haftalık oluyorum o zaman inşallah banada gün verir diye dua ediyorum bakalım verecekmi
Riskli değilse vermiyolar, 37 de veriyorlar yani kimi doktor öyle yapıyor
Bı risk yok suanlik sadece bebek ter bide benm 4 gebelik ya çok bekletirmi acaba
Bilmiyorum ki canım
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
29+1 haftalik hamileyim konturole 27+2 haftalik gitmisdim kilosu 1061 gramdı nisan ayında doğum
Benimki normal mi sizce
Evet normal ama ceviz muz gibi şeyler bebege kilo aldırıyor aklında bulunsun.
Normal canım
Daha 1 gr 6+4 ☺️ 🥲 2 ekim gözüküyor doğum. Ama benimki sezeryan olacağım için eylül ortası gozukuyor6
Bugun 6 haftalik oldum heralde susam kadardir😂aama bulanti beni bitirdi
35+0 haftalık olduk iki gün önce gittim 2.445 Gr
Bende 26 haftalik hamileyim bu gun ikili rakamlara dustuk ama zaman gecmiyor gibi
3 gun once doktora gittim 775 gramdi
31 haftalığım 2 kilo olmuşuz
18 haftalığım daha kilosunu bilmiyorum iki hafta önce gitmiştik. Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah
36 haftalık olduk bugün geçen hafta 3500 dü bakalım Çarşamba günü gidicem kaç olmuş
Maşallah maşallah canm ne yiyip ne iciyosunuz bizede soyleyinde bizde yiyelim 😂
Kızımda çok dikkatli beslenmiştim kuruyemişler yumurtalar etler falan o 3750 doğmuştu bunda yemek yemeye vakit bulamadığım oluyor ama yine aynı şekilde ilerliyor genetik daha etkili sanırım :))
Bencede canım o zaman genetik rabbim hayırla kurtarsın inşallah
36+3 haftalığım en son 2.5 du şuan ne kadar bilmiyorum
Maşallah kilosu iyi benimde oğlumda 36da 2800dü 37 de 3400 olmuştu kilo atağına giriyorlar son haftalarda 😊
5haftalık) daha kendisiyle tanışamadık ama yakında tanışıcaz inanıyorum ben
20+ 4 haftaligiz bizde en son 374 gramdı :)
20 haftalık oldum bugün yarın kontrolüm var ama kilo söyler mi bilmiyorum şimdiye kadar söylemedi hiç 😊 herşey iyi diyor o bana yetiyor
12+2 gramını bir Allah biliyor şuan :) ama boyu 5 buçuk santimmiş
17+0 olduk bugün az önce kontrolden döndüm kilo falan demedi ama ☹️
35 hafta 33 haftada 2kilo480 di çarşamba gitcem bakam bilmiyom kaç
1,507,788 soru
24,610,873 cevap
364,076 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın