+1 oy
210 göst.
önce Diğer kategorisinde (36 puan) tarafından

Selam kızlar okulun ilk başlarında bir bayanla tanıştım çok iyiydi İlk başlarda çok sıkı fıkı olduk çocuklarımız da çok iyi anlaştı beraber kahve içiyorduk sohbet çok fazla olmasa da ediyorduk bu kişi Cezayirli Türkçeyi çok zor konuşuyor sonraları yan yana geldiğimizde TikTok çekmeye başladı sokaklarda TikTok çekiyor çektiriyordu çocuklara çektiriyordu kendisi çekiyordu telefonu eline alıyordu bizde çekiyordu beraber Facebook'tan canlı yayın yapmaya başladı sürekli yapıyor sürekli yan yana her geldiğimizde oturup ya TikTok çekiyorduk ya da Facebook'tan canlı yayın açıp Arap takipçileriyle konuşuyordu orada ben süs gibi duruyordum en son kendi evime çağırdım kahvaltıya geldi kahvaltı yapmadan önce canlı yayın açtı sabah 12'ye kadar canlı yayın yaptı Arapça konuşuyor ben yanında süs gibi duruyordum Sonra ben de dedim ki bak bırak bu canlı yayını beraber sohbet edelim evinde yap yok işte benim kocam bir şey demiyor falan bir şeyler söyledi dedim tamam o zaman o günden sonra arama mesafe koydum tamamen mesafe koydum Sonra söyledim dedim bak ben böyle şeylerden hoşlanmıyorum yan yanayken sohbet muhabbet ederiz yani normalde arkadaşlar yan yanayken sohbet ederler Ben sıkılıyorum ben sürekli canlı yayın sürekli TikTok videolarından sıkılıyorum artık dedim özürler diledi Çok pişmanımdı falan dedi ama ben artık bir kere soğudum bir kere kendim O hissi yaşadığım için bir kere soğudum yani ısınamıyorum artık çünkü benim kafa yapıma göre birisi değil ben sürekli sokaklarda TikTok çekemem sürekli canlı yayında oturup onun konuşmalarını dinleyemem Şimdi de peşime düşüyor niye beni görmüyorsun niye benimle konuşmuyorsun Bugün de gördüm görmemezlikten geldim kızımı aldım hemen gittim mesajlar atıyor işte neden falan soruyor Ben de dedim ben seni görmedim görsem yanına gelirdim madem sen beni gördün sen gelseydin yanıma BİR DE CEZAYİRLİ OLDUĞU İÇİN TÜRKÇEYİ ÇOK ZOR KONUŞUYOR VE BEN ONUNLA SOHBET MUHABBET EDEMİYORUM KONUŞURKEN SÜREKLİ BİR ŞEYLERİN ÇEVİRİSİNİ YAPMAK ZORUNDA KALIYORUM ANLATTIĞIM ŞEYİN BU DA BENİ ÇOK YORUYOR BEYNİMİ ÇOK YORUYOR BU YÜZDEN DE GÖRÜŞMEK İSTEMİYORUM SİZCE NE YAPAYIM KIZLAR BANA YORUM YAPIN YANİ KÖTÜ YORUM YAPMAYIN AMA NE YAPMAM GEREKİYOR HEP BÖYLE GEÇİŞTİRECEK MİYİM

8 Cevaplar

+5 oy
önce (523 puan) tarafından

Görüşmeyi kesmekle doğru karar vermişsin

önce (36 puan) tarafından

Kesinlikle teşekkür ediyorum

-Reklam-
+2 oy
önce (137 puan) tarafından

Ya sorun Türkçede yabancı olması değil bence kayınvalidemle ya da annemle bile otururken elime telefon almam karşımda biri varken ekrana bakmak bana göre saygısızlık karşımda birisine sürekli telefonla oynasa şahsen konuşmayı keserim görmezden gelirim eşimle bile telefonla uğraştığı zaman konuşmuyorum bıraktığı zaman konuşmama devam ediyorum bence doğru yapmışsın

Kesinlikle doğru bana göre de saygısızlık işte zaten kısıtlı zamanımız var o zamanımızın sohbet muhabbet ederek değerlendirmek daha mantıklı birbirimizi tanıyarak tanımaya çalışarak vaktimizi harcamak daha mantıklı ama yani o kısıtlı zamanda ben oraya oturuyorsam eline telefonu alıp da canlı yayın Ne yani Allah aşkına

+1

Yahu Bir de bu canlı yayın yapacak ne zaman buluyorlar ya ben iki çocukla akşam yemeğini yapıp evimi toplayıp kocamı zor karşılıyorum bunlar nasıl buluyorlar bu vakti 

Ciddi anlamda hiçbir şekilde fikrim yok bebeği var Ben o bebeği üzülüyorum sırf yani sosyal medya için bebeğe meme vermedi biberonla mamayı veriyor Bir de eliyle vermiyor bebeği uzandırıyor yastığın üstüne mamayı koyuyor bebek öyle emiyor mamayı içiyor yani yani her anını canlı yayında açıyor kocası sesini çıkarmıyor değişik bir şey ya 

Allah akıl fikir versin yani bunlar anne baba olmasınlar o babaya da yazıklar olsun

Sen de kusura bakma ama canlı yayın için bebeğine mama vermeyen kadınla ne gibi bir arkadaşlık bekliyorsun muhatap bile olmam hatta şikayet ederim

+1 oy

Bir de yeni doğum yaptı bebeği var saat 12.00'de çocuklarımızı alıyoruz Saat sabah 9.00'da çıkıyor dışarıya sokaklarda TikTok çekiyor geziyor dolaşıyor istiyor ki ben de onunla beraber bu şekilde yapayım işte çıkalım dışarıya kafelere gidelim oturalım çocukları babalara verelim biz kendimiz gezelim genç kız gibi Bir de burada biz tanınmış insanız tanıyorlar bizi birileri bizi TikTok çekerken görse ayıp olur yani işlek caddede bile TikTok çekiyor yani her yerde çekiyor Bir de ben böyle bir arkadaşlık istemiyorum yani TikTok Facebook kendi evinde ne yapıyorsan yap canlı yayını yap umrumda değil Ama yanıma geldiğinde sohbet muhabbet edelim zaten Arap olduğu için çok fazla iletişim kuramıyorum beynimi çok yoruyor onunla konuşmak onunla sohbet edememek

+1 oy
önce (4,129 puan) tarafından

Bunu sanki önceden de sormuştun. Bence senin için bittiyse kaçamak cevaplara gerek yok her arkadaşlık ömür boyu sürmez. Son kez bir mesaj at artık görüşmek istemiyorum Allaha emanet ol de bitir bence. 

Aslında çok haklısın son çare o Evet önceden de yazmıştım önceden İşte bugüne kadar bu zamana kadar hep neden neden niye konuşmuyorsun falan yapıyor beni sıkıyor ondan dolayı buraya yazıyorum

önce (4,129 puan) tarafından

Kırıcı gibi görünebilir ama arkadaşlık bitirmekte gayet normal bir şey. Maalesef böyle ısrarcı insanlara karşı tek çare bu. Benim komşular da böyle bir süre sonra kötü etkilemeye başladıkları için uzaklaştım illaki bir sebep arıyorlar. Komşu oldukları için direkt bitiremiyorum ama net şekilde başka şeylerle uğraştığımı söylüyorum sadece görürsem selamlaşıyorum. Ama çok ısrarcıysa hem uzak durup hem selamı kesmemek biraz zor

Az önce yine mesaj attı Ben de dedim ki ayşeciğim böyle şeylere çok takılma birbirimizi görürsek Selam veririz birbirimizi görmesek de yapacak bir şey yok o da tamam teşekkürler yazdı

+1 oy
önce (1,270 puan) tarafından

E konuşmayı kes bunu niye bu kadar sorun yaptın ki anlamadım

Yok sorun yapmadım Sadece çok üzerime geliyor mesajlar atıyor Ben de buraya yazmak istedim

önce (1,270 puan) tarafından

Boşver zamanla oda üstelemez zaten

Aynen bende öyle düşünüyorum 

+1 oy
önce (3,820 puan) tarafından

Beni kimse sosyal medyada paylasamaz üstelik dilini bilmediğim ne konuşuyo amacı ne bilmeden, evime de almam, işte kadınların başına bi iş geliyosa temeli arkadaş kurbanı, uzak durmalısın gercekten yol yakınken evine alma 

Yok canım zaten artık görüşmüyorum aynen Arapça konuşuyor Ne konuşuyor kim bilir ne konuşuyor belki benim hakkımda konuşuyor belki başka şeyler söylüyor ama ne söylüyor bilemiyorsun zaten kendini belli etti ya iyi ki de başta belli etti

0 oy
önce (1,999 puan) tarafından

Garipdir  ama Bu postu daha önce okumuş gibi hissediyorum

Engelleyin isterseniz takıntılı insanlar problem yaratabilir  ..

Zaten bir daha okul ortamında karşılaşıp bana bu şekiilde sıkmaya ve takmaya devam ederse öyle yapacağım

Aman ne cebelesip canını sıkiyosun engelle gidsin...

Vallahi billahi haklısın şimdi engelleyeceğim

Engelle tabi ne kafanı yorcan o sağ ben selamet ....inan burda engelleme olsa burda bile kullanılır görmüyorsun post açsan muhatap olamiyo en temizi😊

0 oy
önce (4,934 puan) tarafından

E hadi o çekiyor tiktok canlı yayın falan açıyor sen neden yanında oturuyor seni çekmesine izin veriyorsun ne saçma kimse beni tiktok malzemesi yapamaz niye demiyorsun da izin veriyorsun ilk başta yapman gereken şeyi sonda yapmışsın

Evet dedim ya bir anlık hata oldu yani arkadaşım da yoktu hiç kimse yoktu canım sıkılıyordu bütün yaz işte birden bu kişiyle tanışınca bir anda Duygu patlaması yaşadık

önce (4,934 puan) tarafından

Hiç bana uygun birşey değil kusura bakma o yüzden yadırgadım su tiktokta kadınların canlı yayın açıp saçma sapan hal tavırları konuşmaları benim düşünce yapima uygun değil yolda görsem dini bütün kadın sanırsın ama tiktokta abuk sabuk konuşmalar tavırlar eşinizin haberi var mı peki bu durumdan 

Evet eşimin haberi var eşim de zaten bana diyordu çok fazla samimi olma diye zaten bana da uygun gelmiyor biz evli bayanlarız hani çoluğumuz çocuğumuz var biz ergen genç kız değiliz ona göre davranmamız gerekiyor

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,477 göst.
30 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ruyam1212 (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 535 göst.
15 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Angel1992 (79 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 303 göst.
+1 oy
13 cevap 344 göst.
10 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (950 puan) tarafından soruldu

412,340 soru

12,412,572 cevap

44,908 kullanıcı

Kategoriler

...