0 oy
91 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (445 puan) tarafından

Bende diyorum ki kullandığı kaplardan olabilir mi Trendyol da satılan siyah plastik kaplarsan kullanıyor unundan arpa şehriyesine kadar hepsi siyah böcek neden okur bir bilgisi olan varmi kendi kendine böceklenir mi ki bu

6 Cevaplar

+1 oy
önce (1,281 puan) tarafından

Sıcaktan canım 

önce (445 puan) tarafından

Ne yapmak gerekir peki 

önce (1,281 puan) tarafından

Serin yerde muhafaza ediceksin canım 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,137 puan) tarafından

Benim yarmaların içinde böceklenme olmuştu. Bu kelebek gibi güveler varya ondan. Meğer satın aldığımız yerden yiyeceklere bulaşmış. O günden beri her yiyeceği cam kavanozlarda saklıyorum. Serîn vve kuru bir alanda saklamak lazım aynı zamanda. Çok sıcaksa, tarihi çok geçmişse, kötü saklama koşullarından böceklenir. 

+1 oy
önce (13,895 puan) tarafından

nem, sıcaklık ve kap da önemli tabi

kuru ve serin yer olmalı. mümkünse cam kaplarda olmalı 

0 oy
önce (2,573 puan) tarafından

Bakliyatlarin yerini değiştirsin siyah plastik kapta benim bakliyatlar bi sıkıntı olmadı bi ara pilavı aspiratörun üstündeki dolaba koydum direk kelebeklenme oldu 

Vakumlu mu

0 oy
önce (1,925 puan) tarafından

Sıcak tarafta olmasın mutfakta yiyecekler. Ağzı iyi kapanması lazım kaplar vakumlu mu? Defne yaprağı da koyabilirsin bir tane içlerine koruyor. Kış günü kolay kolay böcek olmaz. Kaplarını iyice yıka bir dahakine öyle koy yumurta falan kalmış olmasın 

Yok vakumsuz trendyilda sarılan siyah bakliyat saklama kaplarindan

0 oy
önce (184 puan) tarafından

İçlerine biraz tuz koy karıştır böceklenmez

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 68 göst.
0 oy
6 cevap 164 göst.
30 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde deliyureq1 (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 15 göst.
+1 oy
1 cevap 36 göst.

412,472 soru

12,417,865 cevap

45,091 kullanıcı

Kategoriler

...