Hanımlar triko elbise içine astar gibi ince elbise giymek gerekli mi. Siz nasıl giyiyorsunuz. Rengi krem ama içini göstermiyor. Nasıl kullandığınızı merak ettim, yardımcı olursanız sevinirim
Korseyle giysen daha hos durur canm bn giymiyorum ama kardesim giyiyor bnce korseyle giyilmeli daha toplu dururyor
Teşekkür ederim. Kayınvalidem illa giy diyor da bir sormak istedim
@Zeyno97 Nasıl yıkıyorsun peki onu da sorayım 😊
30 derece az sıktırmalı derecede cnm ☺❤
Tşkrlr
Canım ince trikoysa çok sarıyor vücudu ya da yapışıyor sanki kullanılsa iyi olur ince penye bir astar
Bayanlar arasında giyiyorum sadece. Yorum için teşekkürler
İç göstersin veya göstermesin ben mutlaka her elbise ve eteğin altına içlik kullanıyorum. Hem daha güzel duruyor öyle:)
İçlik nasıl link atsana intden alıyosan
2 ayrı link attım ama incelendikten sonra onaylanacak. Trendyol milla ya tesettür elbise içliği diye yazın çıkıyor karşınıza.
Tamam canım teşekkür bakayım bi
Benim eşimde yelek sorunsalı var ne olursa olsun o yeleği görecek üstümde rengi farketmez
Bayanlar arasında giyiyorum
Bendeki triko elbiselerin altına bir şey giymiyorum, iç göstermiyorsa gerek yok.
@Yumurtabitmis Nasıl yıkıyorsun peki onu da sorayım 😊
Normal çamaşır makinesine 40° de, 1400 devirde yıkıyorum. Tabi daha düşük devirde yıkansa daha iyi.
Kız 400 mü 1400 mü 🙄😁ben normal çamaşırları bile çok sıktırmıyorum bunu kötü yapmazmı
Yo gerçekten 1400🫣 sırf çabuk kurusun diye. Yoksa genel olarak 800 de yıkıyorum her şeyi.
Ama evet haklısınız, daha çabuk yıpranıyor böyle.
Teşekkürler bakayım bende
Triko elbise almıyorum:) triko pantalon aldım 36 beden olduğum halde acayip hat belli edip kusurlu gösterdi çok beğendiğim elbise modelleri var ama yok alamıyorum
Bende çok beğeniyorum ama pek belli etmiyor bu elbise. Hafif ince olanlar evet öyle
İçlikler var elbise renginde alabilirsin
Yani giymek gerekli mi yoksa normal korse giymek yeterli olmaz mı diye merak ettim aslında😄 çok kilom yok
Bide nette görmüştüm o trikolarin üzerine uzun aynı model hırkalar var bakabilirsin.
Bayanlar arasında giyiyorum gerek yok o yüzden teşekkürler
Ben birşey giymiyorum canım
Teşekkürler yorumun için
Nasıl yıkıyorsun peki onu da sorayım 😊
Pahalı triko değilse makineye atıyorum ama pahali olanları elimde yıkıyorum canım
Anladım 😊teşekkürler
412,346 soru
12,412,705 cevap
44,908 kullanıcı