Hayırlı akşamlar kızlar ne yapıyosunuz, Nasılsınız biz kocamla kahve içiyoduk acaba dedim hatırladız mı 😁
Eskiler pek kalmamış o zaman. Buranın en sade ve güzel fincanı seçilmişti 1. Olarak 😁 gereksiz bilgi kabul ediyorum sadece merak işte masumca ☺️
Eski nickin neydi canım :)
Numaraydı o yüzden bilinmiyorum çünkü hemen hemem çoğu kişiyle konuştum, çoğu kişinin hayatına yorumlarımla dokundum ama numara olunca akılda kalmadım, birazda ara verdim derken
Anladım canım 🙂
901990 gibi bir takammiydi en eskilerdenim ama bilmiyorum konuyu
Fincandan mi hatirlayacaz seni 🤷🤔🤔🤔
Altında ki gizemi biri hatırlayacak inanıyorum 😁
Yani fincanla hatırlamak pek mümkün degil
Yaa başka bişey olmustu burda fincanla😁
Yani bilemedim
kisaca olayi anlat en iyisi☺️
Aa buranın en güzel secilen fincanı bu 😁
Ciddi hatırlıyon mu yoksa beni tii yemi alıyon doğru söyle 😁
Ahsss. Kiz nerden hatirliyim ben. 5 aylik üyeyim ben😁
Oy veren 12 kişi, o güzel bacılar kuş olup uçup gittiler tabi @ASENA40 ikinci oldu diye hatırlıyorum destek ver kız 😁
Ay bu etiketleme isini cok sevdim. 😁
Bi ara Beni bi yerden etiketle kız ekrana mı bildirim geliyo yoksa buraya girince bildirim olarak mı görünüyo merak ediyorum 😁
Görevi hemen yapmaya gidiyom. Zaten canim birini etiketlemek cekiyodu😇
Geldimi kiz sana mesaj . Olmuyo galiba senin nickte
Yok gelmedi zaten ne zaman yüzüm güldü ki 😁
Aaa neden acaba ya. Dur admini davet edicem. Haaha tabi admin davet ettigim gibi gelmezmi🤣🤣
Gelsin de uyarı alalım meşgul etmekten😁
Ahahahahsha
@admin hanim merhaba😎 Bazı kullanıcıları etiketliyemiyoruz. Neden oluyor acaba . Bu duzelirmi?
Mesela:@memur anneee @Hicran_yldz!!
Gibisinden 🥲
Iyi bari bana da filizcigim söylemişti nickini birleştir öyle olur belki diye , ben de onun sayesinde öğrendim 😂😂
Bende sizin sayenizde öğrendim teşekkür ederim 😁
Heh ben de ne zaman teşekkür edecek acaba diyordum😂 rica ederim canım♥️
Ahahaha 😁😁😁
Bende birleştirdim olmadı
Afiyetler olsun 😁 bnde bir kac bulaşık var di onları yıkadım şimdi oğlanı uyutmaya çalışıyorum inşallah uyur 🤲 direniyor qma sonra bnde kendime bir kahve yaparım yada acıktım birseyler atistiririm cocukalr ile baş basayiz kocamı nöbete gönderdim
Bu çocukların enerjisi bitiyomu ki 😁inşallah çabuk uyur da bi keyif yaparsın 😁 yanlızlık iyidir bu kahve bitene kadar kac kere sataştım hatırlamıyorum 😁😁
Onların enerjileri hep full😁😁 Amin 🤲🤲 inşallah kizida yatirinca keyif başlar 😁
Illaki bi yerde pes edecekler 😁
Yani 😁😁😁😁
Afiyet olsun
Teşekkür ederim ❤️
Rica ederm
https://annelertoplandik.com/forum/14922940/kahveli-fincan-yarisi-guzel-kimin-veriyoruz-maksat-muhabbet
Postu üşenmedim buldum hatırladım çünkü. Yorum yaptım yeni ama çıkmadı sanırım anasayfada
Bak işte ya hatırlayan varmış 😁
Evet ben 4 yıldır buralardayım canım
Hatırladım canım. Senin eski nick neydi.
Nihayet ya 😁 numaraydı kız o yüzden akılda kalmadim
09 lu bir nick vardı hatırladım şimdi. Yıllardır burdayım ben. Eskiler çok olmasa da varlar merak etme gardaşım:)
Senin o postuna göl manzaralı bir fincan vatdı ya o da benim işte.
Vay Gardaşım eskileri görmek güzel 😁 konuşmuşta olabiliriz önüme gelene sataşırdım 😁
413,249 soru
12,442,199 cevap
46,030 kullanıcı