0 oy
107 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,312 puan) tarafından

Kzlar dikiş bilmiyorum    kutusunda duruyo nisanliyken almistm ama sıfir  bilmedim için kullanmadimda beş buçuk altı bin değeri en düşük int baktm 4200 e biri alacak oldu satıp koltuk yıkama almak mantıklı mı kullnirm diye dusunuyorm iki oğlum var küçük dikis yapcak ortamım olmuyo ogrenim dicem heves de kalamadi uzun süre geçti duruyo fikir verin 

6 Cevaplar

0 oy
önce (1,077 puan) tarafından

Yani ben olsam kullanırım ama senin öğrenmeye hevesin kalmamış o zaman sat gitsin en iyisi işini görür koltuk yıkama makinesi alırsın 

önce (1,312 puan) tarafından

Kalmadı canım bir iki cikardm oğlum yaptırmadı kardeşi olunca büyük hic rahat nirrakmiyo birisi bebek zaten 

-Reklam-
0 oy
önce (7 puan) tarafından

Benim de eşim evlendigim zaman hediye olarak almıştı fırsat bulup biseyler yapamadım ama ikinci çocuk da biraz büyüdükten sonra ben kursa yazilmayi düşünüyorum o zmaan biseyler yapcam kullanmam diyorsan sat

İkincisinde bebek canım ya daha olmuşum otuz o  okula gidp kursa gıdım diyene kırka merduven dayicam   o enerji de yok o ayrı kurs imkanı heryerde de olmuyor 

0 oy
önce (1,137 puan) tarafından

Kullanmadığınız ve gerek görmediğiniz bir şey yerine, işinize yarayanı almanız daha mantıklı yani. 

Bende öyle düşünüyorum  ilerisi diye dusunmektense şuan işime yarayacak birsey almak daha mantıklı geliyor ama kararszm pişman olrmuym die

önce (1,137 puan) tarafından

Şimdiye kadar hiç kullanmadıysanız sonrası da zor gelir bence. Şuanı düşünmek daha iyi. 

+1

Bir iki denedim sadece bir yer dökülse dikerim ama biraz uzun birşey falan yapamam kufusunda çocuklar eller diye göz önüne de koyamiyorm hevesimde yok kalmadi

0 oy
önce (10,256 puan) tarafından

Ben olsam satmazdim ilerde çocuklar büyüse bir kursa yazilsan işine çok yarayacak. Eşim bana almak istiyo kiraciyim diye istemedim gittiğim her eve goturemem bazen evler küçük oluyo diye 

Bende kiraciyim gurbtteym birisi bebek diğeri kreşe gidiyo onların okul da baya gidene ben kirkima gelecem  heves de kalmadı once istiyordum 

0 oy
önce (5,141 puan) tarafından

Ben kullanıyorum Youtubeden öğrenebilirsin çok keyifli yerinde olsaydım satmazdım

Ben kullanmıyorum actm oglum elini suruyo gurbetteym çocuklarla yapisk ikiz gbiyiz eşim evdyekn bile göz önünde olacak duş a girince bile kaos cikiyo gozum de kalmadı iğne oyası falan seviyorum vaktm olsa  dikisden hevesim kacti

0 oy
önce (13,618 puan) tarafından

Bugüne kadar kullanmamışsın ben olsam satar alırım

Kullanmadım canım 7 yil olck

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 182 göst.
0 oy
9 cevap 250 göst.
8 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy