0 oy
440 göst.
önce Diziler & Filmler kategorisinde (541 puan) tarafından

Kızlar son bölümü açtim. Şakir paşa salondan üstünü başını toplayarak çıktı gelininin üstü başı dağılmış vaziyette ateşli bir öpüşme mi sevişme mi yaşandı anlamadım

10 Cevaplar

+1 oy
önce (5,141 puan) tarafından

Gerçek hayattan uyarladığı söyleniyor ama bence böyle ilişkileri normalleştirmeye başlıyorlar

Yerinizde olsaydım izlemezdim

önce (541 puan) tarafından

Gerçek hayattan uyarlanma dizileri de gıybet kazanı gibi ekleyip ekleyip aktarıyor. 😄

önce (125 puan) tarafından

Murat soner yorumladı diziyi. Şakir Paşa gerçekte gelinine tecavüz etmiş diyor

-Reklam-
+1 oy
önce (412 puan) tarafından

Toplumun ahlakını bozmaktan başka hiçbir halta yaramayan diziler. İzleyen herkes vebal altında.

önce (42 puan) tarafından

Aynen öyle, yenge üvez kız kardeş üvey erkek kardeş baldız enişte daha saymadiklarim hepsini yilladir normal bir ilişki gibi sundular hala da devam ediliyor sonra toplumun ahlaki değeri sorgulanır.toplum dizilerde neler neler izliyor 

önce (412 puan) tarafından
+1

Evimde televizyon yok. Kızım 3 yaşını doldurana kadar da almayı düşünmüyorum. Bizim günahlarımız zaten var bir de onların günahlarına şahit olmayalım. Rabbim soracak bize. Çok etkilendiğim bir ayet var . (O gün " Eyvah bize! Bu nasıl deftermiş ki, büyük küçük hiçbir şey bırakmadan hepsini saymış dökmüş " dediklerini görürsün . ) Rabbim neslimizi muhafaza etsin.

+1 oy
önce (933 puan) tarafından

Müslüman ülkesinde müslümanlığa yakışmayan diziler, programlar,hayatlar.en acısıda ne kadar nefretle baksakta oha böyle şeyler anca dizilerde olur desekte kapalı kapılar ardından daha iğrenç hayatların olduğu bir ülkeyiz malesef 

Haklısınız ama eksik söylediniz maalesef ki dünyanın her yerinde var bu pislikler. 

0 oy
önce (3,138 puan) tarafından

Mercimeği fırına verdiler canım 

İzliyo musunuz ayy ohaaa salonda gündüz vaktı artık

Evet izliyorum 😁

önce (7 puan) tarafından

Kimse görmedi ona şaşırıyorum ben

0 oy
önce (1,120 puan) tarafından

😅Her halükarda dolu dolu geçmiş o kesin.

**diziyi hiç izlemedim bu arada, ama konusu yüzünden çok eleştirildiğini gördüm, haklı olarak. 

Valla öyle hepsi ahlaksızlık temali herkes aldatıyor illa bi gayr-ı meşru çocuk peyda olacak

önce (1,120 puan) tarafından

Hep böyle olur zaten. Dizlerde ki sapıklıklar hat safhada, 7 den 70 şe herkese ulaşıbilir ekranlarda ama biz hala şu şöyle giyinmiş, tek başına dışarı çıkmış deyip ahlak bekçiliği yapalım. 

0 oy
önce (264 puan) tarafından

Ateşsiz opusmeydi bence kız ne biçim soru bize ne şakir Paşa'nın ailesinden 😂😂😂

Yaa dönem dizisi diye izliyorum. Güpegündüz salon ortasında herkes evdeyken bişiler oldu kapı arkasında ama anlamadım merak ettim :D

önce (264 puan) tarafından
+2

Allah kahretsin onları valla artık ailemle dizi izleyemiyorum her kanalda ayrı skandal ayrı pislik RTÜK'un Allah belasını versin engel olmuyor böyle şeylere 

En ıyısı izlememek ben de izlemıyorum çocuktan dolayı. Bi bunu izliyorum bazen izlemesem de olur

0 oy
önce (1,143 puan) tarafından

Gerçekte olan şakir paşa gelinine te cavüz ediyor ama dizide gelinin de gönlü ondaydı mantığı işleniyor. Gerçek  hayatta cevat şakir kabaağaçlı (halikarnas balıkçısı) gelinine tecavüz ettiği için babasını öldürüp yanlış hatırlamıyorsam 7 yıl hapis yatıyor ama bazı kaynaklarda babasını öldürme sebebi maddi sıkıntılar oldupu yazıyor

Ama ben kızında gönlü var diye biliyorum 

önce (1,143 puan) tarafından

Dizide öyle işleniyor. Gerçekte te cavüz ediyor

Tecavuzu bilmiyorum ama gönül ilişkisi olduguna dair bilinen kesin bir şey yok diye biliyorum 

0 oy
önce (42 puan) tarafından

Şakir paşa kim vay pislik şakir😂

0 oy
önce (97 puan) tarafından

Geçen adını hatırlayamadım kâfir paşa ailesi dedim öylede kaldı.😂

Kesinlikle izlenmemesi gereken bir dizi artı yalı çapkını vb.bunlar aile yapısını çok büyük bir derecede olumsuz yönde etkiliyor yani bunu eşiniz daha etkilenir sizde bilinç altınızda gayet normal bir durum olarak kabul etmeye başlar normal hayatta duysanız dahi sasirmazsiz.

Haklısınız valla ben de dönemin kültürünü ve tarıhını yansıtır diye izledim ama hiç öyle değil izlemicem artık  😏 beklentimi karşılamadı

0 oy
önce (200 puan) tarafından

Maalesef sevişme yaşandı canm 

Artık izlemicem 😏

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 552 göst.
17 Haziran 2024 Diğer kategorisinde PrensesAnnesi1903 (748 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 158 göst.
0 oy
7 cevap 335 göst.
13 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.

412,360 soru

12,413,464 cevap

44,932 kullanıcı

Kategoriler

...