+1 oy
151 göst.
önce Diğer kategorisinde (310 puan) tarafından

Helloooo Kızlar Naber Saat 1 olmuş malum ben ayaktayım Oğullarım bugün erken uyudu bende az bişi ev toparladım eşimle sigara keyf yapıyoruz sizler Napıyorsunuz iyisinizdir inşallah 🥰 Ayakta olan anneler varmı burda? Kızlar bu arada Bişi diyecem Ben eve taşınalı tam 2 ay oldu  yatak odamda aşırı ağırlık koku var bide giyim dolabı İçi küf gibi bişi olmuş bugün sirkeli suyla komple sildim ettim ama şöyle bişi var benim ve esimle değil sadece çocuklarmin kıyafetleri Bazıları küflenmis hemen makinaya attım her gün gündüz camları açıp havalandırırım ama Aşırı soğuk ev sobalı olduğu için 10 dkk sonra tekrar kapatıyorum camları Neden böyle bişi oldu Bilenler varmı Kızlar cidden iyice sıkıldım dün Airfyerde bozuldu gibi bugünde böyle koku ağırlık küf niye böyle oldu Herşey üst üste Geliyo acaba Ev odadan mi kaynaklı Eşimde Diyo sen kıyafetleri tam kurutmadan koyuyorsan ondandır diyo ama ben asla kesinikle kıyafetleri kurutmadan yerleşmem ?

5 Cevaplar

0 oy
önce (1,112 puan) tarafından

Evden ötürüdür. Büyük ihtimalle bir yerlerden su alıyor olabilir (yağmur yağınca). Odalar tam ısınamadığı içinde hem koku olur, hemde elbiseler de sıkıntı çıkar. Annemlerde de aynı sorun vardı çünkü. 

-Reklam-
0 oy
önce (972 puan) tarafından

Öncelikle iyi geceler bende bebeleri ve kocayı uyuttum aynı senin gibi sigara balkon keyfideyim sana da afiyet olsun 

Sorunun cevabı olarak kesinlikle rutubet diyorum ben küçükken kirada olduğumuz bi ev vardı rütübetliydi dediğin gibi o koku çamaşırlara bile yayılırdı bir de rütübetli evde elektronik eşyalar hemen bozuluyo 

önce (310 puan) tarafından

Odamda Elektronik esyam yok ama Şöyle söyliyim airfyer fırın niye bozulsun pek kullanmıyorum Zaten patates kızartmak için kullanıyordum onun dışında yemek yapmıyorum airfyerden 

0 oy
önce (918 puan) tarafından

Ev rutubetlidir ondan oluyor izmirde çoğu evler öyle benim evde rutubetli 

0 oy
önce (392 puan) tarafından

Nem alıyorsa o yüzden de küflenir kızımın odası öyle küfleniyor o yüzden ona oda yapamadım yazın sorun Yok ama kışın bu sorunu yaşıyoruz bir şişenin içine ace koyun biraz da su katın küflü yerlere sıkıp bekleyin sonra silin annemin evinde de aynı sorun vardı böyle çözüm yolu buldu bende işe yaramadı ama belki sizde işe yarar

Peki deneyim Abla Kıyafetler çıkar mı küfü yıkadım serdim ama Bakmadım küfü geçti mi diye 

Kıyafetten çıkmayabilir Rabbit diye bir markanin leke çıkartıcısi var onu kullanabilirsin hemen çıkartıyor hasta olduğumda kızımın kıyafetleri yikanmadi tabi bazı kıyafetler kuflenmisti onunla çıkarttım beyazlar da kar gibi yapıyor 

Ayy dur bakam araştırayım durumum da yok nasıl Alaçam ben evde yapılacak bişey yok mu küf çıkartmasi için 

Evde var mı bilmiyorum çok da pahalı değil aslında ama ürünü kaldırmışlar ya fiyatına da bakayım dedim de tüh bende alayım diyordum yeniden ihmal geldim almadım çünkü çok iyi birseydi 

Hepsiburada varmış canım baktım da 270 tl 800 gramı evde ben sirke denedim karbonat denedim beyaz sabun denedim ne yaptıysam çıkmadı belki bilen biri vardır yorum yaparlar

0 oy
önce (1,689 puan) tarafından

Ev büyük ihtimalle rutubetlidir o yüzden öyle olmuştur rutubetin üstüne Bi boya vuruyorlar koku da gitmiyor kıyafet de küfleniyor ablamın eski oturduğu evde öyleydi iç yalıtım yaptırdılar da anca düzeldi sorun 

Diğerine gelecek olursak bende bugün kızımı erken uyuttum diye sevinirken bana saat 23.00 gibi bir Süpriz yaptı ve mükemmel Bi enerjiyle kalktı şimdi uyutmaya çalışıyorum 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 465 göst.
19 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 327 göst.
31 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Efe annesi (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 622 göst.
6 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 308 göst.