0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (148 puan) tarafından

Bu sorum çalışmayan bayanlara. Eşiniz harcamanıza karışır mi veya sorar mı nereye harcadınız diye. Eşim tüm maaşını bana verir ve asla sormaz etmez. Zaten bende tutumluyumdur. Hatta buraya da yazmıştım bunu çevremde bilir yakınlarım. Adama nazar değdi heralde parası çoğaldı sormaya başladı bu ay. Ve oyle gereksiz bir harcama da yok.Bende hiç böyle yapmazdın dedim. Kötü niyetle yapmadım daha fazla kazanayım gene de azmış paramız diye söyledim dedi ama bilmiyorum gene de bozuldum. Az değik paramız eskisinden daha çok yeterli gayet dedim. İyi niyetke soyledim diyorda gene de sıktı canımı çünkü hiç boyle yapmazdı borcumuz falan da yok. Bu arada çalışan bir bayandım bende eşime zamanında destek oldum ve asla çalışmam diye bir kuralım yok eşim çalışmamı istemiyor. Yani linç yemiyimde :)))

9 Cevaplar

+1 oy
(2,803 puan) tarafından

Gerçekten mecbur olmadigin sürece asla çalışmam diye bir kuralın olabilir. Lincleyecek olan kendini elestirsin

-Reklam-
+1 oy
(1,103 puan) tarafından

Bende de kart var içi 10 bin ondan harca der eşim ondan harcama yaparım karışmaz ama bazen çok nadir bir iki kere bu ay biraz dikkat edelim dedi ödemeleri yüzünden tamam dedim genel olarak karışmaz ne aldığıma harcıdığıma keyfi alışveriş için verdi zaten onu da 😂

Ama senin durumunda kırılmanı gerektirecek bişey göremedim canım belki merak etmiştir evde ne kadar var diye 

+1 oy
(7,522 puan) tarafından

Çalışmıyorum eşim bana aylık olarak bir miktar verir altın yapar kalanını kullanırım yetmezse altından bozarım eve harcama der ondan kargonun geldiğini görürse sadece ne aldın vs der onun harici haberi olmaz  ben sorarım bunu niye aldın diye 🤣

+1 oy
(2,879 puan) tarafından

Maaş kartı kendisindedir ekstra da eve para bırakır yeterli miktarda, kendisiyle gidince zaten karttan çekeriz ben tek gidersem de evden alırım, harcadığımı aldıklarımı bilir ama hiç neden harcadın dikkat et filan demez 

+1 oy
(4,942 puan) tarafından

Yok karışmaz mecbur kalmadıkça çalışma taraftarı da değilim yatmayi severim 

Seninki boş alınganlık olmuş 

(4,019 puan) tarafından

Büşra çıktın mi hastaneden 

(4,942 puan) tarafından

Dün 3 te taburcu olduk canimm evdeyiz 

+1 oy
(225 puan) tarafından

Bende hiç çalışma taraftarı değilim ailem sürekli işe gir der durur eşim bana bırakır bir ara başlayım dedim gebe kaldım gitmedim şimdide düşünmüyorum bir 3-4 yıl Benimkide ne aldın falan der bende kızarım hesabını soracagın parayı verme o zaman diye 

+1 oy
(3,923 puan) tarafından

Çok şükür eşim aylık trilyonlar kazanır 

Ama harcamaya gelince beraber alalım edelim der 

Bende bu adamı cozemedim 

Verir ama arkasına da siparisleri bitmez 

Ha beraber çıkarsak fırsattan istifade alirim istediğimi 

Ama bana verirse de elimden para uçup gider

(1,017 puan) tarafından

Eşin ne iş yapıyor aylık trilyonlar kazanıyor sabancı ailesindenmisin kız 🤣

(3,923 puan) tarafından

Yok kiz galerici 

Ailede de var gelir 

Ama trilyon kazanması önemli değil ki 

Ne kadar çok kazanirsa o kadar çok kıskanıyor parasini 

O kadar çok tutmaya çalışıyor 

Ailesiyle beraber harcamayı iyi yapıyorlar 

Bana geldiği zaman elleri titriyor adeta 

Sevgililer gününe bile kendi kendime gelin güvey oldum 

Hediye baktım:))))

Resmini attım bunu al diye :)))

0 oy
(5,117 puan) tarafından

Çalışıyorum ve kendime ait ayri bi bütçem var buna rağmen aldığımı verdiğimi,borcumu ödemelerimi bilir ama yorum yapmaz niye aldın felan demez. Sadece bilir,borç işinin içinden çıkamayınca maddi destek atar.

0 oy
(4,019 puan) tarafından

Ben posttan çıkıyorum o zaman 😁

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 72 göst.
0 oy
7 cevap 115 göst.
0 oy
30 cevap 579 göst.
25 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde halimegokmennn (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 467 göst.
23 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 2prensesannesiii (161 puan) tarafından soruldu

413,720 soru

12,453,906 cevap

46,409 kullanıcı

Kategoriler

...