0 oy
216 göst.
önce Diğer kategorisinde (54 puan) tarafından

Resmi nikah için ilk önce belediye gidip başvuru mu yapılır yoksa sağlık raporu falan herşey çıkartılıp öyle mi başvuru yapılır bir arkadaşım sorduda benm baya oldu unutmuşum buraya sorim dedim kizlar

10 Cevaplar

+5 oy
önce (756 puan) tarafından

Ben burda 2 olayı anlamıyorum.

1. Neden Google ile yada ilgilenen yeri arayip bilgi almak yerine aninda öğrenilecek şeyleri buraya sorup yanıt beklerler örnek veriyorum yemek tarifi veya hastane vb şeyleri fiyat ve bu tarz bilgiler😅

2.si de anlık isteyenler 

Sen onları da açıyorsun ki zaten hatırlıyorum konularini🤣

Oyle bisey yazmis ki gören sanar sadece bilimsel konular konuşuyor 😅

önce (939 puan) tarafından

1. Anlarım da bence anlık istemek kadar doğal bir şey yok, 1. Sinde ben de hak veriyorum ama

Ya aslında anlık dediğim fotoğraf sadece sohbet evet güzel ama fotoğraflar yayılıyor bilindiği halde istenmesi atılması eksik yazmis olabilirim

önce (939 puan) tarafından

Ha evet, son zamanlardaki vakalardan sonra hele😂

önce (1,732 puan) tarafından

Google amcaya inanmıyorum ben biz Google'dan bakmıstık neler gerekli diye bi kac şey yanlıştı tabi üstünden 9 sene gecti 🤣

-Reklam-
+2 oy
önce (13,801 puan) tarafından

1.google x belediyesi nikah işlemleri, gerekli evlarlar, enter.

2. google x belediyesi evlendirme dairesi telefon enter

3. x belediyesi evlendirme dairesi konum - - >go

gidip vezneden öğren 

+1 oy
önce (3,721 puan) tarafından

Niye önceden ders çalışır gibi sorma gereği duyuyosunuz ki belediye ne yapması gerekeni söylüyo yani, şimdi öğrenince ne olacak 

önce (54 puan) tarafından

Pardon ne diyorsun anlamadım kardeş ne değişecek biliyor musun kız ilk başvuru mu yapılır yoksa evrak mi cikartilir sonra mi başvuru yapılır diyor yani en erken hangisi oluyorsa onu ogrenmek istiyor anladın mı 

önce (3,721 puan) tarafından

Belediyeye gitsin diyorum, bunun zorluğu ne, kim hatırlar hepimiz belediyenin yönlendirmesiyle yaptık, arkadaşın sakin olsun, oraya buraya sorulacak kadar önceden çalışılacak ders değil  yani 😁

+1 oy
önce (2,795 puan) tarafından

Belediyeye başvurmadan hangi belge istenildiğini nereden bileceksiniz. Oraya gidince size anlatıyorlar zaten. 81 il ve yüzlerce ilçe var bu ülkede farkında mısınız? 

0 oy
önce (2,907 puan) tarafından

Hangi belediyeye bağlıysa oranın web sitesinde yazar ne belge götüreceği. Her belediyede evraklar aynı olmayabilir.

önce (54 puan) tarafından

İlk evrak mi cikartayim yoksa başvuru mu yapayım sonra mi cikartayim diye sordu

önce (2,907 puan) tarafından

İşte onu diyorum ben de, baksın web sitesine ona göre karar verecek. Boşu boşuna çıkaracağı evraklar olabilir. Önce okusun neler lazım, sonra randevusunu alsın sonra da evrakları tamamlayıp götürsünler.

0 oy
önce (3,715 puan) tarafından

Biz direk nikah dairesine gidip sormustuk 

Onlar soylemisti neler yapacağımızı 

0 oy
önce (3,898 puan) tarafından

İlk önce başvuru yapıyorsun canım onlar evrak listesini veriyorlar onları tamamlayıp getiriyorsun ilk başvuruyu belediye yaptığında isimleri falan filan alıp kayıt gibi bir şey yapıyor canım o yüzden ilk önce başvuruyu belediye yapacak onlar liste verecek 

0 oy
önce (7,918 puan) tarafından

Mantıken ilk başvuru yapılır ve istenilen evraklar hazırlanır teslim edilir sonra sorun yoksa gün alınır.

0 oy
önce (2,396 puan) tarafından

Belediye gidip sorsun her belediye farklı işliyor benden film istemediler zamanında arjadaşımdan istediler bir arkadaşım sma testi yaptırdı sonuç çıkmadan gün verdiler öteki çıkmadan vermedi hangi belediyede evlenecekse eline kağıt verecekler şunu yap diye 

0 oy
önce (623 puan) tarafından

Önce belediyeye gitsin orada liste veriyorlar ondan sonra istediklerini getirir zaten sabahtan giderse aynı gün içinde halleder

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 95 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde handehande5 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 359 göst.
3 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (2,666 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 571 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,515 göst.
18 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Anneadayadayi (1,635 puan) tarafından soruldu

412,052 soru

12,404,367 cevap

44,555 kullanıcı

Kategoriler

...