+4 oy
440 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (4,688 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işler icildimi kahveler neler yapıyorsunuz 🫶 🤗 

RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN biz evimize dün geldik saat 3 gibi tabi dünden beri ev topluyorum 🤯🤯 12 günün dönüşü Biraz fiyasko 6 makina yıkadım daha 3 makina daha yıkanacak var 🫢🫢🤯🤯🤯 adamada birşey diyemedim toprakta hastaydı ve aşırı derecede huysuzdu ama bunuda atlattık hamd olsun ♥️ ama şuna karar verdim artık bana bir kurutma şart oldu 🫣🫣 ilk fırsatta alicam 

Evimi balkonumu duzenimi temizlik yapmayı özlemişim 

Bebeler uyurken su balkonumla hasret gidereyim 

image

9 Cevaplar

+1 oy
önce (3,827 puan) tarafından

Rutinlerimiz kiymetli Rabbim hiç birimizi sıcak yuvamızdan ayırmasın ❤️ seni merak ediyodum mutlu haberin sevindirdi 

önce (4,688 puan) tarafından

Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️ çok şükür canim 

-Reklam-
+1 oy
önce (157 puan) tarafından

Ve aleykümselam canim nasilsin hayir olsun insaAllah niye evde degildin toprak kusuma da gecmis olsun 

Gece oglumun burnu kanadi 1saatten fazla uyanik kaldik duzenimiz bozuldu sabah gec uyandik haliyle hersey aksadi cocugun kahvaltisini verip bi kahve ictim bulasik makinasini bosalttim geri doldurdum baskada is yapmadim aksama kayinvalideme gitcem bakalim nasipse 

Küçük miniğim rvs virüsü kapmısti canim 1w gün hastanede tedavi gördü nefes alamıyor du cam fanusun içinde sürekli oksijen desteği aldi ilk doğduğunda solunum sıkıntısı nedeniyle küvezde kaldı çıktı 20 gün sonra virüse yakalandi biraz ağır atlattı 

Çok geçmiş olsun cnm inşallah tekrar düzene girer 

önce (157 puan) tarafından

Ah bende evimi ozledim falan deyince senin doktor senin ameliyati yapariz demisti ya dogumdan sonra onu yaptilar sandim hic cocuga konduramamisim cok gecmis olsun ilk ciktiginda kuveze girmesini ufak tefek sorunlar cikmasini bekliyoduk zaten sukur ki atlatmis ama virus durumuna cok uzuldum suan iyi mi bari cok cok gecmis olsun Rabbim sana ve ailene guc kuvvet versin 🤲

0 oy
önce (957 puan) tarafından

Günaydin abla soğuk değil mi ya, İstanbul'un bu taraflarına kar yağıyor 😂

Soğuk gülüm ama 12 gündür 4 duvar arasındayim temiz hava almak istiyorum artık 

önce (957 puan) tarafından

Ah çok geçmiş olsun, rabbim bir daha yasatmasin 🙏

Amin inşallah cnm Allah razı olsun rabbim kimseye yaşatmasın inşallah 

0 oy
önce (6,925 puan) tarafından

Geçmiş olsun ❤️

Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️ 

0 oy
önce (3,799 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun inşallah senin elin hızlı maşallah her şeyi yetiştirirsin

Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️ ♥️ 

RABBİMİN İZNİYLE bugün biter ama geç biter azıcık Allah'tan yemek derdim yok bi pazar yapıcam hamsi ile gecistiricem bugün 

0 oy
önce (6,106 puan) tarafından

Aleyküm selam canım bende saglık ocagına gitmiştim ama hastaneye gitmen gerek dedi sıra beklıyoruz eşimle

image

Geçmiş olsun cnm ♥️ 

önce (6,106 puan) tarafından

Çok saol canım ❤

0 oy
önce (3,551 puan) tarafından

Rabbim şifalar versin sende bir önce şifanı bul canım keşke yakın olsak bardağımı alır gelirdim yanına sohbet ederdik rabbim sizi birbirinize bağışlasın 🤲🤲

0 oy
önce (196 puan) tarafından

Aleyküm selam afiyet olsun 

Bende kizlarimi uyuttum anca ev işini yaptım yeni çay içiyorum 

Çok çok geçmiş olsun Rabbim bebişine şifa versin 

0 oy
önce (2,383 puan) tarafından

Evim yazısını görünce inşAllah Büşra dır dedim ❤️. Çok şükür bacım. Rabbim evinden huzur,sağlık eksik etmesin,nazarlardan korusun inşAllah

İlgili bir soru bulunamadı

412,355 soru

12,413,310 cevap

44,927 kullanıcı

Kategoriler

...