0 oy
27 göst.
önce Diğer kategorisinde (767 puan) tarafından

Hamileyim kızlar tepeden tırnağa her yerim agiriyor bas ağrım var boğaz ağrım var sırtım ağrıyor doktora gittim parol verdi akşamları çok kotu oluyorum. Hamilelik sürecinde soguk algınlığına ne iyi gelir?

2 Cevaplar

0 oy
önce (1,224 puan) tarafından

acile gittiysen hiç dikkate alma. sağlık ocağına ya da kulak burun boğaza git tekrar.

boğaz ağrın varsa enfeksiyonun ciğerlere inmesini önlemen gerek

önce (767 puan) tarafından

Gittim şükür birsey çıkmadı ilaçta antibiyotik verdi onuda belli bir gün kullanacaksın dedi

önce (1,224 puan) tarafından

ekstra bişey çıkmaz zaten de antibiyotik gerekli oluyor. gebelikte yüksek dozlu ilaç kullanamadığımız için genellikle hastalık hafifken basit bi antibiyotikle ilerlemeden önlemeyi tercih ediyorlar. bana da öyle demişti doktor

-Reklam-
0 oy
önce (1,825 puan) tarafından

Mide rahatsızlığı yoksa sabah akşam antibiyotik niyetine sarımsak bal limon doğra karıştır suyla yut. İçine bir tutam zerdeçal ve zencefil de atabilirsin. Ve bol sıvı tüket. Bir bardak ılık suya bal, limon, sirke, tarçın kat karıştır iç. Bunlar bizim vazgeçilmez ilacımız Allah şifa versin dayanamıyorsan hiç acile git 

önce (767 puan) tarafından

Annemde turşun varsa sarımsak ve suyunu iç demisti bende içtim boğazımı yaktı biraz ama şükür şimdi iyiyim teşekkür ederim ❤️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 50 göst.
3 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Gadjs (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 47 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.
24 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,471 soru

12,417,730 cevap