Kızlar bu halim yikamadan yeni geldi oğlum sağ olsun çay döktü dün gece bende çıkardım çayın olduğu yeri yikasam bir sıkıntı olur mu nasıl yapsam bilemedim neylede sildim sarı sarı kaldı
Bulaşık parlatıcısı dök sil geçer
Ama maviden dökme BİM'in şeffaf renk olanından dök mavi olanlarin rengi kalıyor
Bulaşık deterjanı ile kopurterek sil lif kullsn
Halıyı görünen yerden yikasam ne olur
Ben bi sarilik gormuyorum ama bence az miktarda camasir sulu suyla silsen mutlaka cikar rengide zaten acik bi sorun olacagini sanmam ben hep camasir sulu suyla silerim lekeli yerleri
Aşağıya bak
Kızlar halıyı yarıdan yikasam ne olur ya deneyen var mi
Keske ilk bulasik Parlaticisiyla deneseydin kahve lekesini kalem lekesini falan cikariyor bunuda cikarirdi ama yazin benim sipa bir fincan kahve doktu cikmadi silince banyo da hali koltuk sampuaniyla yikadim cikti fakirdi markası
Böyle durumda halının üzerine soğuk su dok biraz beklet sonra çamaşır makinesi parlatıcısı ile sil
Canım yahudi mali ama cifin mavi olanı varya ,spreyli hemen geçiriyor aninda
Bulaşık Makinesi parlaticisi ile sil. O geciriyo. Ama ortalıkta koyma. Çocuklar ulasmasin. Benim basima geldi de. Allah korudu
Sarı güçle hemen çıkıyor ✓
Yıkanınca halıda sarılık kalmiyorsa deneyebilirsin daha önce elinde yıkadın mi çünkü bazı halılar da sarılık kalıyor ben kendi halilarimi hiç elimde yikayamiyorum bir kere yıkadım hep sarı sarı oldu yıkamaya göndermek zorunda kaldım halıları yıkarken hasta olmam da yanıma kâr kaldı
1,493,076 soru
24,395,892 cevap
349,748 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın