+1 oy
368 göst.
Diğer kategorisinde (704 puan) tarafından

Kızlar bu halim yikamadan yeni geldi oğlum sağ olsun çay döktü dün gece bende çıkardım çayın olduğu yeri yikasam bir sıkıntı olur mu nasıl yapsam bilemedim neylede sildim sarı sarı kaldı 

image

10 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Bulaşık parlatıcısı dök sil geçer 

(4,804 puan) tarafından

Ama maviden dökme BİM'in şeffaf renk olanından dök mavi olanlarin rengi kalıyor 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Bulaşık deterjanı ile kopurterek sil lif kullsn

(704 puan) tarafından

Halıyı görünen yerden yikasam ne olur 

0 oy
(671 puan) tarafından

Ben bi sarilik gormuyorum ama bence az miktarda camasir sulu suyla silsen mutlaka cikar rengide zaten acik bi sorun olacagini sanmam ben hep camasir sulu suyla silerim lekeli yerleri

(704 puan) tarafından

Aşağıya bak 

0 oy
(704 puan) tarafından

Kızlar halıyı yarıdan yikasam ne olur ya deneyen var mi

0 oy
(7,482 puan) tarafından

Keske ilk bulasik Parlaticisiyla deneseydin kahve lekesini kalem lekesini falan cikariyor bunuda cikarirdi  ama yazin benim sipa bir fincan kahve doktu cikmadi silince banyo da hali koltuk sampuaniyla yikadim cikti fakirdi markası

0 oy
(7,311 puan) tarafından

Böyle durumda halının üzerine soğuk su dok biraz beklet sonra çamaşır makinesi parlatıcısı ile sil 

0 oy
(943 puan) tarafından

Canım yahudi mali ama cifin mavi olanı varya ,spreyli hemen geçiriyor aninda

0 oy
(24,250 puan) tarafından

Bulaşık Makinesi parlaticisi ile sil. O geciriyo. Ama ortalıkta koyma. Çocuklar ulasmasin. Benim basima geldi de. Allah korudu 

0 oy
(3,034 puan) tarafından

Sarı güçle hemen çıkıyor ✓

0 oy
(2,133 puan) tarafından

Yıkanınca halıda sarılık kalmiyorsa deneyebilirsin daha önce elinde yıkadın mi çünkü bazı halılar da sarılık kalıyor ben kendi halilarimi hiç elimde yikayamiyorum bir kere yıkadım hep sarı sarı oldu yıkamaya göndermek zorunda kaldım halıları yıkarken hasta olmam da yanıma kâr kaldı 

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 203 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,054 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 226 göst.
0 oy
35 cevap 1,357 göst.
24 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Iki bebekk annesii (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 413 göst.
26 Eylül 2021 Diğer kategorisinde 2kiz.anasi (135 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,076 soru

24,395,892 cevap

349,748 kullanıcı

...