0 oy
88 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından

Üç haftadır ağır gribim ve eşim bi kere doktora götürmedi küçük çocuğumuz var onla ilgileniyorum aynı zamanda hiç bakmıyo ailem şehir dışında yardım eden yok. onun aileside şehir dışında birdenbire buraya geldiler yatılı olarak hiç haber vermeden uzanıp dinlenmek istiyorum dinlenemiyorum akrabalarıda var burda bi kaç günde orda kalsınlar hastayım dedim eşim bana sen git ozaman dedi senin annen olsa git der misin dedi ama aynı şey değil bizimkiler geldiğinde yanlarında yatıyorum ev toplamam gerekmiyo ki bizimkiler hastayken hiç gelmezler hele bu kadar sık hiç gelmezle üç gün dururlar en fazla eşimin ailesi iki aya bir geliyolar ve bu şekilde konuşuyo bide eşim napıcam bilmiyorum 

2 Cevaplar

0 oy
önce (1,224 puan) tarafından

yani gelene git denmez tabi ayıp. hasta olduğuunu görüyorlar onların yardımcı olması gerek. iki işin ucundan tutabilirler mesela.

bide 3 haftadır hastayken sen hiç "doktora gideyim" demedin mi? eşinin teklif etmesini mi bekledin?

önce (1 puan) tarafından

Eşim salgın var hastalık bulaşır daha çok dedi ayrıca dün akşam ailesi geldiğinde zorla götürdü doktora bunu düşünen insan daha önce götürürdü

önce (1,224 puan) tarafından

ay oturup da eşimin götürmesini beklemem hiç. eşim evdeyken bak çocuğa der arabayı alır çıkar giderim ben hastaneye. kayınvalidemler gelecek olsa da "anne hastayım ona göre bilerek gelin" derim. geldiklerinde de halim olduğu kadar elimden geldiği kadar yapar çekilirim. 

yani biraz da kendi kendinize yapıyorsunuz gibi geliyor bana

-Reklam-
0 oy
önce (3,025 puan) tarafından

Acik acik ka8knvalidenden yardim iste. Geldiginiz uyi oldu elim ayagim zor kalkiyor bana destek olursun anne de. Anne sana zahmet bir corba yapsan sifa niyetine icsek de mesela

önce (1 puan) tarafından

Olan yine bana olur ozamanda yaparım der gider abartarak anlatır belim ağrıdı ayaklarım ağrıdı diye eniştesi bi kere markete gitti  diye utanmıyosun misafire ekmek aldırmaya dedi ben çocukla ilgilenirken ablası kahvaltı hazırlıyo diye neler dedi

Ben misafir gittiğinde yoruldum dersem sen ne yaptın ki herşeyi onlar yaptı der sadece tek bişey yaptıklarını görsün yaptırmam bu kez onlar yapalım demiş sen yaptırmamışsın der ayıp etmişim gibi kızar birlikte herşeyi yapsak sorun olmaz benim için ama ikş aya bir bunları yaşarım yani

önce (3,025 puan) tarafından

Sende gereken cevabi ver cnm, susup oturmayin oyle herseye. Birazda kendi elinizde, hastayım ben musadenizle uzanacak de git. Yavas yavas yap islerini

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 237 göst.
27 Ocak 2025 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,970 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 284 göst.
0 oy
13 cevap 641 göst.

412,474 soru

12,417,867 cevap

45,091 kullanıcı

Kategoriler