Evde 1 kişi **** ise diğer yaşayanlara geçme riski nedir?
Bebeğim var 5 aylık çamaşırları filan 60dreecede yikiyoruz temasa filan dikkat ediyorum ne yapabilirim bu hastalık nasıl geçer lütfen fikir verirmisiniz.
U y u Z olan biriis var nasıl korunmaliyis
Duyduğuma göre eltimde de u y u Z varmış.evdeki herkes korunmak için ilaç kullanıyormuş
Nasıl bir ilaç acaba aile hekimliği yazarmi efendim
Bilmiyorum .bize kayınvalidem söyledi.bizde açıkçası gizli tutarlar diye arayamadik.sonra kayınvalidem laf söylemediler bize söylediği için diye bilmiyormuş gibi davranıyoruz.
Ah bu insanlar ah bizde aynı evin içinde sonradan öğrendik canm
Sağlık ocağına gidin size duş sonrası losyon verecek durumu anlatın herkes kullansın özellikle boyun bacak bölgesine düzenli olarak hergun duş alın kısa kısa temiz kuru cilde uygulayın zaten 15 gün kuluçka kullanırsanız varsa dahi yumurtaları çıkmadan gider deri altından varsa da gider uyuzz . Evdekiler temas etmesin havlu ortak olan ne varsa ayırın sık duş alın vücuda sirke uygulaması yapabilirsiniz boyundan aşağı bikac dk bekleyin yıkanın yada kaladabilir ben uyuzz değilim ona rağmen hercdus suyundan sonra sürerim cildime tonik gibi . Kapi kollarını ortak kullanım alanlarını sık sık temizleyip bol bol havalandirin.
Geçmiş olsun .
Teşekkür ederim çok saolun
Rica ederim canım
412,841 soru
12,429,632 cevap
45,623 kullanıcı