0 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde (374 puan) tarafından

Evde 1 kişi **** ise diğer yaşayanlara geçme riski nedir?

Bebeğim var 5 aylık çamaşırları filan 60dreecede yikiyoruz temasa filan dikkat ediyorum ne yapabilirim bu hastalık nasıl geçer lütfen fikir verirmisiniz.

3 Cevaplar

0 oy
(374 puan) tarafından

U y u Z  olan biriis var nasıl korunmaliyis

-Reklam-
0 oy
(858 puan) tarafından

Duyduğuma göre eltimde de u y u Z varmış.evdeki herkes korunmak için ilaç kullanıyormuş 

(374 puan) tarafından

Nasıl bir ilaç acaba aile hekimliği yazarmi efendim 

(858 puan) tarafından

Bilmiyorum .bize kayınvalidem söyledi.bizde açıkçası gizli tutarlar diye arayamadik.sonra kayınvalidem laf söylemediler bize söylediği için diye bilmiyormuş gibi davranıyoruz.

(374 puan) tarafından

Ah bu insanlar ah bizde aynı evin içinde sonradan öğrendik canm 

0 oy
(772 puan) tarafından

Sağlık ocağına gidin size duş sonrası losyon verecek durumu anlatın herkes kullansın özellikle boyun bacak bölgesine düzenli olarak hergun duş alın kısa kısa temiz kuru cilde uygulayın zaten 15 gün kuluçka kullanırsanız varsa dahi yumurtaları çıkmadan gider deri altından varsa da gider uyuzz . Evdekiler temas etmesin havlu ortak olan ne varsa ayırın sık duş alın vücuda sirke uygulaması yapabilirsiniz boyundan aşağı bikac dk bekleyin yıkanın yada kaladabilir ben uyuzz değilim ona rağmen hercdus suyundan sonra sürerim cildime tonik gibi . Kapi kollarını ortak kullanım alanlarını sık sık temizleyip bol bol havalandirin.  

Geçmiş olsun . 

(374 puan) tarafından

Teşekkür ederim çok saolun 

(772 puan) tarafından

Rica ederim  canım 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 611 göst.
9 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Öyküm* (1,455 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 231 göst.
31 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tatinur (4 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 106 göst.
0 oy
4 cevap 180 göst.
23 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Premsesss annesi (284 puan) tarafından soruldu

412,841 soru

12,429,632 cevap

45,623 kullanıcı

Kategoriler

...