Kızlar nasıl araba kullanan varmi
Onu bilmiyorum ama kendine bakcaksan punto Evo Lara bakmanı öneririm tam bir bayan arabası cok rahat
Sen öyle bak o zaman kanka ben i20 leri bilmediğimi söyledim ve bı öneride bulundum
Ben elektirikli kullanıyorum :D
Güle güle kullan
Sen de kazasız belasız kullan
Hyundai'yi her zaman Fiat'a tercih ederim. Güney Kore malı iyidir. İ30 çok sürdüm çok keyifli bir arabaydı İ20 de iyidir diye düşünüyorum sadece motorları farklı İ20 şehir arabası.
Biraz küçüktür ama gayet başarılı bir tercih
Dışardan çok beğeniyorum hiç kullanmadım ama
Dolu kasası cok rahat cok konforlu sürücü kursunda ki hocam kendi hususi kullandığı arabayla ders verdi bana hep i20 dolu full +full kasaydı acayip rahattı koltukları falan cok rahat kullandım ama 5 sene oldu tabi
İ20 malzeme kalitesi olarak çok bir şey sunmuyor açıkçası ama görünüş ve sürüş iyi
6 aylık süreçte benim ilk acemilik atılınca birde eşim görevden dönene kadar benim işime yarasın Allah'ın izniyle
Yo sürüşte parkta zorlamaz canım işini görür
Eşime sordum kendisi sürekli arabalara bakar iyi anlar güzel araba dedi
Teşekkür ederim cnm benim eşimde anlar ama cumadan beri gece gündüz araç bakıyor 🤣
İlk arabam Hyundai İ30'du çok memnundum. İ20 de oldukça iyi, uzun yola gelmez motoru ama. Bir de kaç model alacaksın o da önemli
2020 1,4 cnm uzun yol olmuycak ya eşim göreve gidecek şehir içi Allah'ın izniyle
O zaman fazla fazla işini görür :) Sağlıkla bin inşallah
İnşallah teşekkür ederim ♥️
Tam bir bayan aracı gayet kulanisli sıkıntı yok annem i10 kullanıyordu biraz küçük araba modeliydi i20 ona göre göze büyük geliyor annem İ10 satıp ix35 aldı aynı fiyat ix35 bari çip seklinde
Biz kısa vadeli düşünüyoruz cnm benim acemilik geçene kadar
Güzel araba bir ara bizim aracı satıp iki tane alalım bana bundan dedik sonra vazgeçtik ama baya araştırmıştm tam kadın arabası
Esime sordum güzelmiş cnm
Tam bir bayan aracı ben çok seviyorum ya sınava girdiğim araba hatta ilk onunla ders aldım onunla sınavda girdim. Eşime diyorum bundan al bana bizimki çok büyük :)
Kız ısındım teşekkür ederim hayırlısıyla bakalım okursa düşünüyorz
Ben Manuel kullanıyorum 😀 alışınca hepsini kullanırsın canım alış yeter
Müthiş bir araç imkanım olsa i20N isterim almayı ama yorumlarda baktım dediğinde iş görür acemilik için fazla bile canım
İnşallah cnm çok istiyorum kullanmayı
2023 de sıfır aldık benzınlı idi çok yakıyordu halıyle 10bın km olunca sattık ama yol tutuşunu çok beğenmedik şimdi golf 7 var çok memnunuz
Biz kısa vadeli istiyoruz cnm benim acemilik olsun hende eşim başka yere gidecek burada işimi görecek bişey olsun polo vs. Baktıj eşim yokken bişey olur vs. Diye arızasyla ugrasttr diye bakıyoruz
Turbosu yoksa bulaşmayın,yazın resmen yola gitmez klima açık olunca. Turbosu varsa gözünüz kapalı alın.
1,450,100 soru
23,813,019 cevap
317,940 kullanıcı