Hellowwww, ben bot aldım FLO da bir alana bir bedava var kendime ve eşime bot aldım. Sizler aldınız mı yoksa alacak mısınız bacılar? :d
Almadım almayacam da 🤗
Yok kız kim linçleyecek bu sebepten? Bana da saçma geliyor valla ama bir alana bir bedava olunca kaçırmayayım dedim canım 😂
İyi yapmışsın bende uzun zamandır cüzdan almak istiyorum indirimde şu an sevgililer gününe denk geliyor diye almıyorum 😂yada alıcam daha sonra vericem
Al canım al, iki gün geçsin ver sonra 😂
Kandilde ver Hafsa biz kocamla kandillerde yapıyoruz hediyeleşmeyi 🥰
Ana çok iyi fikir 13 şubat beraat kandili yanılmıyorsam
Çok teşekkür ederim 🤗🤗
Param bitti para verirse alırım 🤣
Hahahahaahhaaa aynı ben :D
Gömlek ve saat aldim bende canım 🤗
Güle güle kullansın enişte canım benim ☺️
Amin canım benim siz de güle güle sağlıkla giyin balım çok teşekkür ederim 🥰💜
Teşekkür ederim güzelliğim ❤️🥰
Almadım daha çünkü sevgililer gününde eşim yanımda değil 2 hafta sonra gelecek ama yine de alacağım kulaklık almayı düşünüyorum kendisinin vardı bozuldu
Çalışıyor mu canım? Güle güle kullansın enişte
Şehir dışında çalışıyor hafta sonları geliyor normalde ama bu hafta sonu gelemeyeceğini söyledi teşekkür ederim
Aman ömrümü verdim onu yiyorlar işte el birliğiyle başka ne verim
O kadar haklısın ki...
Şarjlı diş fırçası aldım daha gelmedi
Güle güle kullansın enişte bey
Saol canm
Ben zaten ara ara hediye alıyorum☺️en son hediyemi geçen günlerde verdim ondan önce de almıştım😅
14 Şubat kalsın şimdi🙄o almaz ama düşünemez😤
Benim eşim "sen benim sevgilim misin? Karımsın" diyo odun 😂
Benim ki de demişti bir ara, şimdiye kadar özel gün kutlamadik ne yalan söyleyeyim,ben arada hediye alırım mesela.1 veya 2 seneye kadar alırdı onu da artık almıyor ya😏
Pek sevmiyo kocalar böyle şeyleri canım :d
Ne alsam diye düşünüyorum birşey bulamadım öğretmenler gününde en son kazak almıştım şimdi ne alsam
Saat, parfüm, cüzdan, sigara kullanıyorsa isme özel çakmaklar yapıyorlar trendyol da var canım, ayakkabı falan
Sigarası yok yeni cüzdan aldı kendisine en iyisi saat mantıklı cnm
Başka kalmıyor ki canım, erkeklere hep klasik hediyeler
Parfüm seti aldım yarın vermek için ama
Güle güle kullansın enişte bey canım
Henüz bulamadım hediye ne alsam bn çok sık hediye aldım için bişe bulamadım
Kemer
Saat
Parfüm
Isım yazılı cüzdan bileklik çakmak
Kazak swet pantolon vb
Akla gelen bişe varsa bana da diyin
Erkeklere de pek seçenek yok vallahi, klasik aynı şeyler hediye olarak yani zor cidden hediye seçmek
Çorap 😏
Tesbihhh
Yada hırka
Almadım ben eşim hiç sevmez hediye alınması o bize alır biz ona alalım istemez
Eşler genel de öyle yaaa
Doğum günü için kızım illa pijama takımı alalım dedi aldık ne gerek vardı paranı harcadın kendinize bir şey alsaydınız diyor :)
Kız eşlerin çoğu böyle :)
Eşimin eline bakıyorum öyle para saklama huyumda olmadığı için param olmaz biter isterim yada kendisi verir bişi almak isterim izin vermez bazen bulduğum hoşuna gidecek şeyleri atarım bunu kendine al doğum günü hediyesi olarak yada sevgililer günü hediyesi olarak derim bazen alır bazen gerek yok der 😂çalışırken alıyordum ev hanımı olunca bitti😂
Bir de eşler pek istemiyor hediye falan yaa, benim eşimde pek sevmez 😂
Aynen benim eşimde öyle çalışırken bile alınca bin tane laf söylerdi ama ben öylemiyim bayılırım 😂
😂😂😂 Kadınlar olarak severiz hediyeleri :d
Eşimin parasıyla eşime hediye almak bana tuhaf geliyor böyle hisseden tek ben miyim bilmiyorum ama çalışıp kendi paramla almış olsam daha iyi olur sanki 😅
Önceleri ben de öyle hissediyordum ama artık hissetmiyorum çünkü bana harçlık atıyor sonuçta benim oluyor 😂😂
Vallah çalışan bir kadın degilim elime de ekmek parası anca geçer ne alayimki kocam gönlümü bilir ama o bana alır illaki yani ben alamam😂
Hahahaahhaa ben de uzun zaman sonra ilk kez aldım, adam mutlu oldu yav 😂
Valla olsa da alsak bacım güle güle kullansın enişte bey
Amin sağolasın bacım
Almicam hiç almadım sevgililer gününde bir kere kendince romantik bir masa falan hazırlamışti bir daha yapma dedim :) sevmiyorum sevgililer gününü evlilik yıldönümü doğum günü gibi daha kişiye özel günleri kutlasin
Ben de pek sevmem de bir alana bir bedava olunca kaçırmayayım dedim :)
Tabi ki de hayır almayacağım 😁
Niye kız? :d
Özel günleri kutlamıyoruz canısı o yüzden 🙃🩷💜
Anladım canım benim ❤️
🙃🩷💜❄️
❤️🩷💜
Bi şey almadım oda almadı kutlamiyoruz çünkü sevgili değiliz 🤪 ama eşim bu güne kadar iki kez kutladı oda içinden gelmiş
Benim eşimde "biz sevgili değiliz" der almaz, ben de pek almam da FLO da bir alana bir bedava olunca kaçırmayayım dedim 😂
Güle güle sağlıkla giyin inşallah ☺️ aslında özel güne ihtiyac yok her gün keşke bilsek birbirimizin değerini
Amin canım, o kadar haklısın ki... :)
Almicam düşünmedim bile hiç bu yıl 😁
En güzeli boşver :d
Almadım. Almicam. O bana alsın azıcık da bundan sonra bulur hediyeyi ben kendime alıyorum 😁
Ben 1 senedir kendime alıyorum(eve yani ama kendim için sonuçta evde 7/24 duran benim ) 😆
Kız onu ben de yapıyorum 😂
Kız napim benim için ev önemli yıllarca kirada evimde misafir gibi yaşadım hep almadim şimdi keyfime göre alıyorum 😃
Vallahi aynıyız, ben de evime geçtim çok şükür aldım her şeyi. Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah canım
Amin canım amin inşallah
Ben almadım, eşim alır 😄
Sen de al kız :d
Kız Kocamın arabayla götürmesi lazım, onun yanında ona almayayım diye hiç almiyorum. Edep sen ne güzel şeysin ieiwie
Hahaahaha çok iyi yaa :D
412,798 soru
12,428,139 cevap
45,565 kullanıcı