0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (350 puan) tarafından

Benim oğlum bir buçuk yaşında ve ilgi istiyor akşam babası eve gelince bugün hasta oldu ki normalde de hasta olsa arayıp gün içinde nasıl oldu oğlum nasıl oğlum falan diye aramaz bir anası babası var onları egler geçen annesi hastalanmış hergun arayıp rapor alıyor kendi çocuğu gözünün içine bakar ilgi göstermez bunu dile getirdim mesaj attım yazma dedi algısı kapalı kişiliği bozuk bir insan varsa yoksa anası babasi bugünde onlarla konuşuyor annesi beni sordu selam söyle gelinime dedi bu da sonra neden selam vermedin diyor onlara iyi deyver gidiver onları sevdiğim sürece benden iyisi yok 

2 Cevaplar

+1 oy
(5,987 puan) tarafından

Peki bu tavrı sana da mi öyle çocuğundan esirgediigi sevgiyi sende n nasıl duruyor sevgisi sana da mi aynı 

(350 puan) tarafından

Yok hayır yorgun oluyor ondan mı erkence gözleri uykuya geçiyor 

-Reklam-
+1 oy
(378 puan) tarafından

Eşinizin ahlakı peygamber ahlakı olsun diye her gün 1 defa cuma suresi okuyun. Adetliylen okunmaz. 

(3,136 puan) tarafından

Verdiğiniz zikir tesbih de nokta atışı ben faydasını gördüm ama işte bu aralar depresyondayım okuyamadım tekrardan baslicam

(378 puan) tarafından

Daha önce yapıyor muydunuz?

(3,136 puan) tarafından

Hayr yapmıyordum,ama siz söyledikten sonra bunu ve ya samedu zikrini yapınca fayda gördüm ama devamlılık getiremedim tekrar baslicam biiznillah 

(378 puan) tarafından

Bunu daha önce birkaç kişiye yazmıştım onların arasında siz de mi vardınız? Maşallah çok mutlu oldum, kesin ilaç çünkü. 

(3,136 puan) tarafından

Evet bana da tavsiye etmiştiniz özelden konuşmuştuk. ALLAH razı olsun vesile oldunuz okudukça fayda görüyorum.

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 281 göst.
1 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tugcee.r (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.
0 oy
10 cevap 560 göst.
23 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu

412,737 soru

12,426,800 cevap

45,523 kullanıcı

Kategoriler

...