+2 oy
510 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,530 puan) tarafından

Kızlar ben hiç zorlanmadm yani direk demistm. Aklım yokmuş neden direk dediysem insan Bi once Ayşe anne flan der demi. Ben direk anne dedm. Kendimi naza çekme hic yok  :) şimdi de içimden demek gelmiyor. 4 sene olacak evleneli. Hiç bisey demesem mi yoksa Ayşe anne mi desem bilemedim. 

Sizler anne diyor musunz. İlk başta benim gibi diyen şimdi demeyen var mı?

34 Cevaplar

+2 oy
önce (432 puan) tarafından

Nisanlandigimiz aksam elini öperken "öpeyim anne" dedim o gün bugündür on bir yıl oldu anne diyorum. 

O da bana mesaj atarken nasılsın güzelim der kızım der. 

önce (12,964 puan) tarafından
+1

Ay ben ya. Dedimki dedin dedim kızım sonra zor :) öpeyim anne dedim aldım elini :) 6sene olacak martta anne anne. Şimdi bende 10 günden fazla oldu sanırım anne aşağı anne yukarı. Oda bize kuzum falan der :)

önce (432 puan) tarafından

Ahahah ben de bu düşünce ile en baştan dedim yoksa dilim dönmezdi galiba 😂 

önce (1,530 puan) tarafından

Maşallah canım. Hak edene denilir tabi

-Reklam-
+2 oy
önce (137 puan) tarafından

Önceden anne diyordum şimdi Şahmeran.s.d.d

Kız Allah seni 🤣

+2 oy
önce (11,671 puan) tarafından

Anne kavramı bambaşkaymış. 5 yılda çok güzel öğretti bunu kaynanam bana. Kolaylıkla anne dedim başta ama artık demiyorum 

Kesinlikle bende öğrendim 4 sene de. Bana artk sürekli anne demeyecegm

+1 oy
önce (203 puan) tarafından

Nisanliyken bile rahatca söylüyordum bence anne lafını haketmiyor öyle şeyler yasattiki bana ortadan konuşuyorum şimdi de kendi de farkında kaç kere soyledi

Ya bence de hak etmiyor . Şimdi ne djye hitap ediyorsun 

önce (203 puan) tarafından

Hiç dedim ya ortaya konuşuyorum :D

+1 oy
önce (30 puan) tarafından

Seninle aynıyım canım artik hitap etmeden konuşuyorum olabildigince anne derken yutuyorum kelimeyi icimden zerre gelmiyor

Bende oyle yapacagm artk. 

önce (30 puan) tarafından

Öyle gerekiyor maalesef

+1 oy
önce (23 puan) tarafından

Yanı ayşe anne denmez artık, anneden ayşeye gecılmez  hıc bsıy deme  . 

Ben hiç bir zaman anne demedim  çünkü benım annem yoktu hiç. Anne kelımesini agzıma almam asla  kendısi ona anne demediğim için bana anlayış göstermedi. Trıplere gırdı  

Umrumda mı asla  çokta fifi. Aramız iyi bu arada  

Eskisi gibi sık deneyecegm ama o kesin derimde

+1 oy
önce (208 puan) tarafından

Demek istemedim çünkü ailemle konuşamıyorum kaçarak evlendik kendi annemle barışma dan demek istemedim annemle baristiktan sonra demeye çalıştım olmadı teyze dedim🤣🤣 eşime demiş anne demiyor diye eşim bana dedi canm demeye çalışsana anne demeni çok istiyor diye birdgun gittik eşim beni dürtüyor hadi bikere de ağzın alışır diye zor zekat anne sen neler yapıyorsun dedim alıştım öyle 🤣com sevinmişti.

Keşke kendimi naza çekip dememeye çalışsaydım.  Vqlla kendi kızı da asla demiyor. 17 senelik evli. Ben Bi kere anne dediğini duymadm. İlk başlarda diyormusts simi demiyormus. Bende oylr yapacagm artk

+1 oy
önce (318 puan) tarafından

Hicbisey demiyorum direk konusuyorum😂

önce (5,557 puan) tarafından

Bu ben valla 🤭😂 hatta kendi de farkına varmış bana hiçbir şey demiyorsun ortaya konuşuyorsun diyor ama napiyim içimden gelmiyor çünkü anne kelimesini asla hak etmiyor.

önce (318 puan) tarafından

Napim icimden gelmiyor hic

En iyisi valla aman

Bundan sonra bende oyle yapacagm bacım 😅

Hayatsarsilmaz bacm. Sana öyle deyince sen ne dedn

@Birhilall bacım valla ne diyim cevap vermedim ama aynı yine ortaya konuşuyorum anne demiyorum asla da diyemem dilim varmaz

önce (224 puan) tarafından

Bu ben olmalı

+1 oy
önce (934 puan) tarafından

Anne ana kaynana bazende isminin yanına hanım

O an nasıl gelişirse onu söylüyorum çok melek bir kaynana değil ama çok fenada değil şükür 

İçimizden nasl geliyorsa artk

+1 oy
önce (168 puan) tarafından

Ben ilk abla diyordum çok genç çünkü kendisi nisanliyken anne de işte demeni bekliyorum ondan sonradır diyorum ilk zamanlar çok çektirdi yarım ağız diyordum ama sonra düzeldi aramız alıştım artık çok normal geliyor anne demek 

Kız sonradan nasl düzeliyor ya 😅 ya arkadaşımn kaynanasj ilk başlarda asla istememiş sevmemiş onu. Şimdi eve eli boş gelmez eve diyor. Sen ye kahvaltıni oğlana kocan baksn diyor nus. Kıyamıyor asla dedi.nasl düzeliyor bacm. Benmki duzelir mi sanmam da 🤣

0 oy
önce (5,681 puan) tarafından

Hala diyorum 😒😒

😅😅

0 oy
önce (2,791 puan) tarafından

Evet diyorum canım benim eşimde diyor şimdi o derken benim dememem biraz tuhaf olur:)

Derm ama eskisi gibi sık demem

0 oy
önce (12,828 puan) tarafından

Yenge diyorum 😄 

En iyisi 😅

0 oy

Ben 4 buçuk yıllık evliyim nişanlı ve yeni evliyken sadece telefonda konuşurken anne derdim sonra o kadar çok soğudum ki telefonda da söylememeye başladım yüz yüze zaten hiç anne demiyordum hala da demiyorum asla hak etmiyor çünkü kendisini çok soğuttu. Adını duyduğunda bile bir iğreti oluyorum 

Bende asla demek istemiyorum ya. Eskisi gibi sık dememeye çalışacağım 

0 oy
önce (18,790 puan) tarafından

Ben diyorum bariz kötülüğünü görmedim ortamda bana özenmez eşime özenir oğluna aşık kaynaklardan ama bana da kötü değil o yüzden problem yok. Eşimin annesi niye demeyeyim ki mantığı ile dedim. Biraz daha duygusuz anne onun ünvanı o kafası ile diyorum 

Hak edene denir elbette canm

önce (18,790 puan) tarafından

Birbirimizi tam olarak anne kız olarak görmesekte ( buna inanmıyorum zaten ) anlaşıyoruz çok şükür 

0 oy
önce (10,244 puan) tarafından

Bir birkaç ay dedim takı kaynım yani oğlu anneme hakaret edince ve gülme krizine girince o gün bugündür anne demem 

İyi yapmışsın canım. Herkes haddini bilecek 

0 oy
önce (8,126 puan) tarafından

Mecbur kalmadıkça hitap etmiyorum.Çünkü asla anne kelimesini haketmedi.

Bende oyle yapacagm artk. Mecbur kalmadıkça ve sürekli anne anne demeyecegm

0 oy
önce (3,946 puan) tarafından

Anne diyorum 6 yıllık evliyim suandada söylüyorum bir sıkıntı olmuyor 

Hak edene denir elbette

0 oy
önce (1,301 puan) tarafından

Yorumları okuyunca anladım ki yanlız değilim kocanın anası anne olmuyor tam tersi düşman olma ihtimali daha fazla hep  anne demesemde saygısızlık yapmadım yerine gore

+1

Kesinlikle canim. Annelik degl kaynanalik pesindeler ama hepte gelini suclarlar.  Az ds kendimize bakalm demezler

0 oy
önce (53 puan) tarafından

Benim kayın valdem de bana kızim der ama ben annem  ben 6 aylık Ken olduğü için anne diyemiyorum ama demek istiyorum naparsam yapayım ağzımdan çıkmiyor 

Basın sağ olsun canım 😔 neden vefat etmiş acaba annen

önce (53 puan) tarafından

Kanserdi  cnm  biz kücüken ben ve abinde de varmış o hastalık ama bizdeki gecmiş 

İlgili sorular

0 oy
54 cevap 1,012 göst.
19 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Eda06 (3,744 puan) tarafından soruldu
+2 oy
28 cevap 541 göst.
0 oy
8 cevap 285 göst.
27 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,066 puan) tarafından soruldu

412,367 soru

12,413,989 cevap

44,949 kullanıcı

Kategoriler

...