0 oy
130 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (128 puan) tarafından

Kızlar oğlum 6 yaşında gündüz gayet iyi ama akşam olunca korkuyor sürekli yanında beni istiyor benimle uyuyor korkuyorum diye ağlıyor çok endişeliyim başına gelen var mı daha önce pededgog ile görüştük tel bakıyordu arada ama artık onu bıraktı çok oldu bırakalı neden böyle oluyor 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

karanlık olabiir. telefon etkisi hala devam ediyor olabilir. 

(128 puan) tarafından

İnşallah biran önce atar çok panikliyorum bende

-Reklam-
0 oy
(676 puan) tarafından

Izlediyi seylere muhakkak dikkat edin.telefonda televizyonda gorduyu seyden korkmus olabilir.mesela vidyolar varya birden ekrana cikiyor falan onlardan gormusdur belki

(128 puan) tarafından

Uzun süredir ekran yok canım

0 oy
(2,749 puan) tarafından

Telefonu bıraktı ama tv izliyorsa belki etkiliyordur. Rüyasında bir şeyden korktuysa tekrar görmekten korkuyor olabilir. Arkadaşları ile sohbetlerinde belki biri değişik şeyler anlatmışsa da kokmuş olabilir. Karanlık oda da belki korkutuyordur. Gece lambası deneyebilirsiniz. 

(128 puan) tarafından
+1

Işıkla uyuyor canım çözemedim TV de yasak hergün okulda naptığını soruyorum inşallah bilmediğim birşey yoktur

0 oy
(262 puan) tarafından

rasulullahın torunları hasan ile ile hüseyine okuduğu duayı yazsam okur musunuz? çok daha rahat edecek uyurken

0 oy
(944 puan) tarafından

ben bunu küçükken yaşardım 27 yaşına hâlâ geceleri korkuyorum ona karanlıkda tranva oluşturacak bişey izlemiş ya da duymuştur benim halam gece saçlarını önüne döküp üzerime oturmuştu ilk okul 1.sınıfa gidiyordum 

(4,600 puan) tarafından

Halan sorunluydu galiba

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 224 göst.
0 oy
3 cevap 196 göst.
3 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde KEBELEK (1,753 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 435 göst.
27 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy