0 oy
253 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,114 puan) tarafından

İyi geceler hanımlar. Gece gece nerden çıktı diyeceksiniz belki ama ciddi bir şey sorucam. Son zamanlarda sürekli hasta hissediyorum, sürekli baş ağrısı baş dönmesi mide bulantısı yaşıyorum.Gebelik Şüphem yok zaten adet olmuyorum o konudan eminim. Bir de son günlerde gözlerimin akı sararmaya başladı ve git gide artıyor. Yakında kadın doğum randevum var kan tahlili vericem bu gözümdeki sarılığın sebebi de onda çıkar mı acaba yoksa aynı güne dahiliyeye ya da göz doktoruna randevu mu alayım?

8 Cevaplar

0 oy
(2,237 puan) tarafından

Bence bir göz doktoruna da rdv alın. O zaten bir yorumda bulunur ve ona göre sizi yönlendirir. 

(2,114 puan) tarafından

Gözüm bozuk olduğu için ona bağlar başından atar diye korkuyorum 

(2,237 puan) tarafından

Olur mu öyle şey, neden öyle yapsın. Göz doktoru sadece göz bozukluğuna bakar demek değil ki. Ciddi göz hastalıkları da var. Hangi rahatsızlığın göze bu şekilde yansıyacağını göz doktoru iyi bilir. 

(2,114 puan) tarafından
+1

Aynı gün ikisine de gideyim en iyisi 

(2,237 puan) tarafından

Geçmiş olsun şimdiden. 

(2,114 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim çiçeğim 

-Reklam-
0 oy
(2,579 puan) tarafından

Sanırım dahiliye (iç hastalıkları) bölümüne gitmelisin 

(2,114 puan) tarafından

Gözden mi kaynaklanıyor kandan mı onu bilemiyorum göz hastalıklarında böyle sararma oluyor mu ki 

(2,579 puan) tarafından
+1

Benim kaynanam gözündeki sarılık için gitmişti safrasında sorun çıktı canım ama seninkinin neden kaynaklandığını bilmiyorum göz sarılığı için göz bölümüne gidildiğini sanmıyorum dahiliyeye gideceksin geçmiş olsun🌻

(2,114 puan) tarafından

Teşekkür ederim çiçeğim sağolsın

(2,579 puan) tarafından

Rica ederim canım sende sağol ♥️ 

tarafından

karaciğer e baktırmak lazım gözde sarılık varsa

0 oy
(6,832 puan) tarafından

Dahiliyeye gitmen lazım o seni yönlendirir akcigerler veya safra sorunu olan kişilerde gözlerde sararma olur genelde aksatma 

(2,114 puan) tarafından

Ben de sarılıktan şüpheleniyorum sanırım ama gözlerimde ağrı da var o yüzden emin olamıyorum

(6,832 puan) tarafından

Geciktirme canım önemli bir şeyse erkenden çözüm bulunur

(2,114 puan) tarafından

İnşallah bir şey yoktur da önümüzdeki hafta mutlaka gideceğim 

0 oy
(7,915 puan) tarafından

Kansızlıktan oluyor canım genelde yada akciğerle ilgili dahiliye doktoruna git sen bi detaylı kan verirsin

(2,114 puan) tarafından

Sanırım öyle yapıcam. Şu aralar başımda o kadar dert var ki ilaçların yan etkisi de olabilir bilmiyorum 1.5 senedir adet olmuyorum daha yaşım 24 erken menopoz ilaçları kullanıyorum 

(7,915 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım 

İnşallah ciddi birşey değildir 🙏

(2,114 puan) tarafından

İnşallah teşekkür ederim çiçeğim

(7,915 puan) tarafından
+1

Rica ederim canım ❤️❤️❤️

0 oy
(3,542 puan) tarafından

Önce dahiliyeye git canım akciğer safra kesesi pankreas bunlarla ilgili bir tahlil yapsın gerekirse göz doktoruna yönlendirir zaten o sizi 

(2,114 puan) tarafından

Öyle yapayım en iyisi kan tahlilinde çıkar ne varsa

0 oy
(1,484 puan) tarafından

Gözlerdeki sarılık karacigerle alakalı oluyor genelde bence bı dahiliye randevusu alin

(2,114 puan) tarafından

İkisine de gideceğim canım teşekkür ederim 

0 oy
(690 puan) tarafından

Karacigerin olabilir ihmal etmeden baktir

(2,114 puan) tarafından

En kısa zamanda gidicem canım 

(690 puan) tarafından

Iyi edersin Rabbim sifa versin haber edersen sevinirim

(2,114 puan) tarafından

İnşallah sonuçları alınca tekrar yazarım canım sağol 

0 oy
(5,381 puan) tarafından

Heyy heeey günaydın arkadaşım 

Göz Doktoru felan uğraşma ilk işin Dahiliye - Genel cerrahi hangisinden önce sıra bulabiliyorsan bul ve git basit sebepleri olabileceği gibi çok önemli neticeleride olan hastalıklarda var kendin fark ettiğine göre sararmaya başlamış demekli lütfen birazcık acele et geçmiş olsunnnn😊

(2,114 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım dahiliyeye de göze de randevu aldım önce dahiliye denk geldi eğer göze gerek yok derse gitmem zaten tekrar teşekkür ederim ❤️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 214 göst.
10 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 25 göst.
0 oy
3 cevap 93 göst.

Kategoriler

1,446,830 soru

23,767,311 cevap

315,760 kullanıcı