0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (228 puan) tarafından

Kendimi bir sabah kahvaltısı hazırlarken görüyor bir de akşam yatağa girerken. Sürekli aynı tekrar mı böyle hissettiriyor yoksa gerçekten daha mı hızlandı anlayamiyorum. Özellikle covid-19dan sonraki şu son 5 yıl. 

Dikkat ettiysen bütün ülkeler birbirlerine sınırlarını kapatmış garip uygulamalar yapıyordu. Ekmek almaya eldiven maske takıp gidiyorduk, herkesi aşılıyorlardi, şehirler arası yol için izin almak gerekiyordu, çalıştığımız iş yeri bile aşı olun diye diretiyordu falan derken 5 koca sene geçmiş, üstelik bunun peşinden de öyle bir pahalilik geldi ki, bu yüzden sosyal hayat kalmadı, hep aynı şeyleri tekrar ettiğim çin mi böyle hızlı geçiyor gibi geliyor, çok bunalmış hissediyorum kendimi.

Siz nasıl hissediyorsunuz, neler düşünüyorsunuz son 5 yıl için? Yazarsanız okumak isterim

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Hergun aynı şeyleri tekrar ettiğimiz için oluyor bence .Yenilikler keşfedemiyoruz mesela kendimizi gelistiremiyoruz hayatı aynı yasadigimiz için öyle geliyor 

-Reklam-
+1 oy
(3,166 puan) tarafından

Ben hep diyorum birisi zamanın ayarıyla oynadı diye de komplocu musun kızım diyorlar :D 

Gerçekten COVID sonrası hiçbir şey eskisi gibi olmadı ve olmayacak. Erdoğan ilk COVID vakasında demişti bunu, adamı zerre sevmem ama çeyrek asırlık iktidarında ilk kez doğru bir tespitte bulundu ve hala üzerine düşünür dururum acaba bildiği bir şey mi vardı da böyle dedi diye.

+1 oy
(621 puan) tarafından

5 degil son 10 yildir hatta 15 yildir dunya artik yasanacak bi yer olmaktan cikti kus gribi domuz gribi baslatti basi cekti kuresel isinma savaslar darbeler neler yasadik her senene yani bi olay cikiyodu covid de eklendi ondan sonra salgin hastaliklar bitmedi taciz tecavuz olaylari coluk cocuk genc yasli demeden insan ****** demeden iskenceler katliamlar o kadar cok sey yasadik ki ekonomik kriz bi taraftan surekli savas halindeyiz ve artik bunlar haftalik gunluk degisiyo onceden aylarca yillarca uzuldugumuz olaylara yenisi gelip unutuyoruz dagi turmanmaya calisan bi sporcu gibi hissediyorum surekli surekli pes pese bi olay ama diyorum bu dagin zirvesi yok heralde olunca kurtulcaz 

0 oy
(1,028 puan) tarafından

Bana sanki 5 yil önce değilde yıllar yıllar önce oldu gibi geliyor. Ozellikle son bir yılım epey uzun sürdü gibi. Bilhassa hamilelik donemim geçmek bilmedi. Riskli bir gebelik oldugundan hep yuregim agzimda gecirdim. Cok Sıkıntılı bir surecti. Cok Şükür şimdi kızım 5aylik ve gunbegun gözümün önünde büyüyor olması hayatimin en büyük mutluluğu. Allah saglik hayirli uzun ömür versin herkesin evladina kendimi evladima adamış tek derdi onun ihtiyaclari olan bir anneyim. 

0 oy
(1,103 puan) tarafından

Ben son 5 yıl içinde evlendim 2 çocuğum oldu ondan dolayı hızlı geçiyor diye düşünüyorum 😂bekar olup sadece evde yattığım günler daha yavaştı sanki 

0 oy
(303 puan) tarafından

Ayni beni yazmissin sanirim depresyondayim bende 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 230 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 05060708 (141 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 334 göst.
10 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Ayze (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 358 göst.