Canım yavrumun hayat arkadaşı benim de kızım oldu artık güne güzel başladım
Maşallah size abla 🥰 doğum günün kutlu olsun Rabbim sevdiklerine bağışlasın nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah ❤️
Teşekkürler canim
Maşallah Allah Daim etsin .genç kayınvalide olmak anlaşmayı birazdaha yakınlaştırıyor bence 🤗
Ben 38 oldum gelinim 20 yaşında torunum iki yaşında kendi bebem Nisan da 4 yaş bitecek🤣🤣🤣
Fazla yokmuş aramızda bende 35 im ama sorsalar 19.5 derim 😁🙂↔️
@Gamzeliwampir kız şaşırma böyle şeylere benim eşimin kendinden büyük yeğeni var hahajahahha🤣🤣🤣
Aaa nasıl oluyor öyle ya 😅😅🙄
Ailenin en küçüğü eşim 8 kardeşler 😂😂
Oh oh maşallah Rabbim daim etsin abla 🙏🏻🥰 İyiki doğmuşsun yeni yaşın hayırlı olsun 🎂🎈🎉
Teşekkürler canim benim ♥️
Rica ederim ablacım 🌻
Maşallah nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah 🤗🤗
Teşekkür ederim canim
İyiki doğmuşsun ablaaa .nice mutlu senelerin olsun inşallah 🎉🎉🌹
Canımsın eminecim ♥️
Kaynanada gelinle anne kız olabiliyomuş istenildiğinde ama bizimkiler istemiyo 😁 iyiki doğdun ana kraliçemiz ❤️🌹
Benimde kızım var Allah dan korkarım canım
Böyle kaynanamız oldu da biz mi sevmedik :) maşallah size Rabb'im muhabbetinizi artırsın
Bana gelin ben hepinizi severim canım benim
Teşekkür ederim canım ❤️ güzel yaşların olsun inşallah
Benimki de 76 yaşinda 😌 eskiden daha çok karışırdı ama şu son 2 yıldır iyiyiz şükür 😄
Bakalım ilerde bizler nasıl olacaz gelinlere 🙄
MaşaAllah abla iyiki doğmuşsun hayırlı sağlıklı mutlu nice senelerin olsun 🎂🌹
♥️♥️♥️♥️
Bizimkiler de anca ağzımıza scsinlar
Ayyy tövbe
Maşallah maşallah maşallah 😍😍sevginiz saygınız daim olsun inşallah. Doğum günün kutlu olsun ablam ❤️
Teşekkürler bitanem ♥️
Doğum günün kutlu olsun abla takdir ettim seni bizde böyleyiz kendimi gördüm biran isteyince kayınvalide gelin değil anne kız olunuyor ya çok mutlu oldum Allah bozmasın ❤️
Doğum günün kutlu olsun ablacım nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara inşallah ailenle sevdiklerinle beraber 🤲💜😘
Çok teşekkürler hulyam ♥️
Dogum gunun kutlu mutlu olsun ablam ♥️
Kız sen kaç yaşında evlendin de gelinin var abo ben benimde damadim olana kadar benim 50 yaşında olmam lazım keşke bende erken evlenseydin ama okul müsade etmedi
Abla eşimi evlatlık alir misin 😁
İyiki doğdun 🥳🥳
Hemen kimlik at♥️♥️♥️♥️
🤣🤣🤣
Ben onu adam eder veririm sana 🤣🤣🤣🤣
Ayy ne güzel olurdu abla bı bilsen 🤣
Valla gelin bişey oldu mu hemen arar beni iki dakika demez sen hayırdır dedimi oglancik orda kalır bıktım sizden der oğlan gelinle ikimize 🤣🤣🤣teşkilat oldunuz der
Benim kaynanamda çocuğum yerde uyur oda gider kendine bataneiye getirri üstüne atar koltukta uyur bende geldigime kizim yerde uyumuş ustu açık oda sarmış kendini koltukta yatıyor hayat işte 😏
MasAllah burada kayınvalide görmekte güzel:)
Doğum günün kutlu olsun ☺️herkes Şubat'ta doğma kararı almış ☺️😂
Keşke benimde kaynanam genç olsa 90 yaşında dediğini anlamaz anlatsan anlamaz öyle bişe işte
Gelin mi sizsiniz gelinin kaynanası mı sizsiniz ya ben şaşırdım da kusura bakmayın.
Yok ben bizzat kaynananın kendisiyim
Aaaa ne güzel sızın de mi bebegınız oldu.
412,388 soru
12,414,811 cevap
44,980 kullanıcı