+6 oy
570 göst.
Diğer kategorisinde (2,875 puan) tarafından

Burda ki bazı insanları gerçekten anlamıyorum bu ne ya daha şimdi hangi etek daha güzel diye bir post vardı etek de 2 milyarı bende o etek için aşırı pahalı dedim ama bordo güzel dedim sonra bana cevap vermiş başka bir yerde uyguna buldum ne ile kombin yapılır diye bana sormuş cevabı yazdım paylaşacaktım şakkkk postu kapatmış abii gözünüzü sevim dalga mı geçiyorsunuz sabah sabah ya 🤬 azıcık saygınız olsun lütfen ya dalga geçmeyin insanla 

20 Cevaplar

+1 oy
(10,618 puan) tarafından

En İyi Cevap

Valla son zamanlarda bu çok sinir bozucu oldu ve ben dahil herkes bu durumdan şikayetçi. Kesinlikle post kapatmaya sınırlandırma getirilmeli. En az 6 saat kapatılmamalı.

Mesela ben bazen eski postlarımdan gereksiz olanları kapatmak istiyorum, birini kapatıyorum 2.yi kapatamıyorum. Neymiş yoğunluktan dolayı 6 saat sonra kapatabilirmişim. Böyle gereksiz şeyler yapılacağına ilk açılan postların kapatılması onlensin. En azından 4-6 saat kapatılamasın..!

(2,875 puan) tarafından
+1

Harikaa söyledin canım kesinlikle öylee 

-Reklam-
+2 oy
(4,322 puan) tarafından

Dün ben de aynısını yaşayıp kahrolmuştum ahshah 

(4,322 puan) tarafından

Ne yaşıyorlar anlamıyorum cidden. İnsan her yaptığı şeyi en güzel şekilde yapmaya çalışmalı. Acaba whatsaptan arkadaşıyla konuşurken böyle pat diye konuşmayı bırakabilir mi🙂‍↕️

(2,875 puan) tarafından

Pat diye numara siliyorlar galiba 😅

(4,322 puan) tarafından

Aynen işim bitti at çöpe😂

(2,875 puan) tarafından

Kızzz işi de bitmedi aslında bana sordu cevap atıcaktım 😅😅😅

(4,322 puan) tarafından

Doğru kız akıl kalmadı bende de 😂😂 amann heves kırıyolar bunlar yüzünden kimseye yazasım gelmiyor 😂

+1 oy
(6,753 puan) tarafından

Hiç sorma bende sinir oluyorum yazıyorum bakıyorum hop kalkmış yorum yapasım gelmiyo artık 🤬

(2,875 puan) tarafından

Aynen benim de yapasım gelmiyor sabah sabah dalga geçiyorlar bizimle 

(6,753 puan) tarafından

Böyle yapanları bilip artik yorum yapmamak lazım 

(2,875 puan) tarafından

Görmedim ki ismini bakmadım bile keşke baksaydım 

(6,753 puan) tarafından

Sende haklısın canım ne zamana kadar takıp etcen bende bakamıyorum öyle olunca

+1 oy
(317 puan) tarafından

Kere öyle denk geldi sinir bozucu bişey yazıyorum yazıyorum bir bakıyorum kapanmış boşuna vakit harcamış oluyorum yukarıda bir hanımefendinin dediği gibi bundan sonra postları paylaşanların isimlerine bakacağım bir daha öyle olursa yorum yapmayacağım postlarına 

(2,875 puan) tarafından

O bana soru sormuş cevap verip bende tam cevap yazıyordum gönderemedim cevabı şak kapatmış ne diye soruyorsun bana ozaman dimi 

(317 puan) tarafından

Yani haklısın canım 

+1 oy
(3,957 puan) tarafından

Aynen dün üç tane cevap yazdığım post kalkmış baktım bildirim gelmiş okuyayım dedim yok hergün böyle muhakkak oluyor neden saklıyorlar anlamıyorum

(2,875 puan) tarafından

Bende anlamıyorum garipler 

+1 oy
(438 puan) tarafından

Ben seni taniyo muyum 

(2,875 puan) tarafından

Busra05 eski adımm

(438 puan) tarafından

Merve kiz ask olsun o kadar konustuk ozelden adet oldun mu bakim sen gebes misin yoksa 

(2,875 puan) tarafından

Gebeydiiim doğurdum cansı hemde 3 buçuk aylık 😅😅😅😅🥰

(438 puan) tarafından

Valla mi aaaa masallah :) 

(2,875 puan) tarafından

Aynen canııımm yaptık bir tane daha 😅

+1 oy
(255 puan) tarafından

Bi post neden gizlenir ki ac dursun orda iste demi:)

(2,875 puan) tarafından

Canım benim sinir olduğum şey insanlarla dalga geçmeleri bişey soruyorsun tam cevap vericez postu kaldırıyorsun 

(255 puan) tarafından

Aynen oyle

+1 oy
(8,166 puan) tarafından

Tam  dedigin posta 2 saat kombin fikri yazdim. Yollllamak istedim hooop pist yok. Sinirim bozuldu

(2,513 puan) tarafından

Kusmuyuz 

(2,875 puan) tarafından

Evet bana da öyle oldu kaldırıcaksan niye paylaşıyorsun yani 

(8,166 puan) tarafından

Aa neden kus olalim kiz🥰

0 oy
(3,237 puan) tarafından

Aynısını dün iki kere yaşadım 

(2,875 puan) tarafından

Hayır dalga geçiyorlar bizimle saygısızlar ya 

0 oy
(273 puan) tarafından

bende bunu düşünüyordum tamda sen yazmışsın aynısını denge olmayınca böyle sanırım 🙃

(2,875 puan) tarafından

Aynen öyle çok sinir bozucu 

0 oy
(19,063 puan) tarafından

Neyseki son dakika cevap vermeden çıkmışım posttan. Böyle şeyler yapanlar aklımda kalırsa sonraki postlarını es geçiyorum ben :)

(2,875 puan) tarafından

Ayy ben ismine bile bakmadım görseydim bende öyle yapardım valla 

0 oy
(3,984 puan) tarafından

O değilde geçen bi postta kadın eşiyle yaşadığı sorunları yazmış bende okudum nasıl üzüldüm nasıııllll, onu rahatlatayim diye yazdım da yazdım bana göre çok ferahlatıcı paragraf oldu sonra demesin mi şuan aramız aşırı iyi diye eee ne benide dertli ediyosun niye antıyon o zaman neyeeeeeggggg 😁 

(2,875 puan) tarafından

Çok dengesiz var gerçekten yani sinir bozucu artık 😏

(3,984 puan) tarafından

Sorma ya içimde kalmış 😁😁

(419 puan) tarafından

Kahkaha attm kız demek ki senin kadar dert etmemiş hayır birde yazıda his yok ya bize acindirip sonrasında biz iyiyiz iyi oldukk birbirinize mübarek olun diyesim geliyor 🤣

(3,984 puan) tarafından

Ya sorma ben gerçekten laf olsun diye yorum yazmam empatide kurdum yazdım yazdım da yazdım 😁 Allah muhabbetinizi arttırsın dedim gözüm yokta ne gerek var beni üzmeye 😁

0 oy
(2,782 puan) tarafından

Gecen yazdigim soruya 4tane cevap gelmjs ama bakamadm cunku kapatilmjs yani madem kapaticaksn neden aciyorsn postu amacin ne belki orda beni karaladilar yada baska bi konj gecti.boyle insanlara sinir oluyorm cok gereksizler.

(2,875 puan) tarafından

Evet kesinlikle öyle 

0 oy
(10,323 puan) tarafından

Beni dün akşam ki postum yüzünden 2 kişi önce lincledi sonra paylaşımlarını sildiler ve hala postum.duruyo hemen silmiyorum bende birkaç gün geçsin cevap alayım iyice sonra silerim ne acelesi var 

(2,875 puan) tarafından

Gördüm o linçi canım genel de bende bazen dediğin gibi yaparım 

(2,513 puan) tarafından

Sen bana diyorsun ben linclemedim sen ve bı kaç kişi beni bı güzel linclemostiniz tam cevap yazdım yorumum gizlendi uyari verildiği için 

Aşırı sinir oldum içimde de kaldı 

Ben ortağa yorum atıp sonra gizlemem

(10,323 puan) tarafından

Sende vardın ama sen uzatmadin özelikle.2 kişi uzatabildigi kdr inatla uzattı onlar için dedim 2 kişi doye seni katlamamistim aslında 

(419 puan) tarafından

Dün akşam biri bendim pardonda hem uyarı verip sonrasında burada dedikodu yapıyorsunuz yasa gülme geliyor uyarı geken yorumları siliyolarrr yoksa ne diye silicm sonuna kadar haklıyım git editörlere sornbak bakalım 🤣🤣🤣

(2,513 puan) tarafından

Bı aey anladıysam Arap olayım 

(10,323 puan) tarafından

Çok boş  birisin yorumun silindi simidede burdan saldiriyirsun cevap bile vermem istediğini yaz

(2,513 puan) tarafından

Nisan çiçeği sen baya bizi lincledi Bedua ettin 

(419 puan) tarafından

Yorumu sildiler diye dedikodu yapıyorsun şimdide yorumun silindi diyorsun asıl bis sensin ki gelmiş burada kafana göre yazicaksn bizde oldu diyevez yok ya işi olmayan sensin şak şak yapsınlar diye yazıyorsun orda burda hadi bakalım naş sorunlu seni

(10,323 puan) tarafından

Dilerim Rabbimden aynı durumu sende yaşarsın bu hamile halimle içtenlikle sana dua edecem aynı durumla sende karsilas ama sen sus olur mu sen benim gibi sorunlu olma güle güle bayan çok bilmiş 

(419 puan) tarafından

Beddua ederken dikkat ette Rabbim çevirip daha beterini karnındaki evladından çıkmasın hem saçma sapan dedikodu yapıp hemde gelmiş mağdur rolü yapıyorsun hadi hadi Allah kalbine göre versin ettiğin beddua evlatlarına dönsün hadi by

(10,323 puan) tarafından
  1. Rabbim kınadığını yaşatmadan canını almasin inşaAllah 

Madem haklısın korkma duamdan 

(419 puan) tarafından

Kız ben senin bedduandan niye korkayim sen hamile halinle bana beddua ederken karnındakine döneceğinden korkmuyorsun bizde hamile olduk kimseye beddua etmedik kinamadik hamdolsun Rabbime

Ediyorsanda inşallah bulursun ben eminim kendimden o zaman oturur tövbeni edersin ki böyle gidersen zor) 

Ben neden korkayim ben senin evladına bişey dememişim öğretmeni savundum diye oradan benim evlatlarıma beddua eden sensin senin mesleğinden atmaya çalıştığın kadinda bir annenin evladı sen onu şikayet edince kadında sana beddua etmiştir inşallah sen bundan kork iki tarafli zarardasn birde burada bana diyorsun evladından çıksın diye Allah sana döndürsün zira bu pis kalbin ne denirse densin tersine anlıyor 

Hadi artık ötede oyna

(10,323 puan) tarafından

Ya bir defol git uzatıp durma sakız gibi yapıştın dilerim hep bu kadin gibi öğretmenler sizin karsinuza çıksın sen o tertemiz kalbinle otur her haksızlığa sus olur mu canim

(419 puan) tarafından

(okul öncesi 4 tane )Çiçek gibi öğretmenler çıktı çıkıyor da  Rabbime şükürler olsun ne kadar şükretsem azdır Allah şahidim ben böyle olmadığım için öyleymiş hamdolsun ki  

Sen kendine bak sakız gibi uzatan kişiye bak gelmis benim dedikodumu yapıyor .

Beni konuşurken dikkat ett bu hiç bişey 🤣🤣🤣

(3,728 puan) tarafından

Kızlar sakin olun. Beddua iyi bir şey değil ve bu kadar kolay da beddua edilmez. Döner dolaşır bulur sizi. Gerçek beddua bile yarı yarıya tutar. Lütfen daha sakin olmayı deneyin ve helalleşin 🤲❤️

(419 puan) tarafından

Yani öyle ben etmiyim diye tuttum kendimi ama üstüne basa basa bu mübarek günlerde bana çocuklarıma beddua ediyor ben inanmıyorum onun tutacağına ediyrosada Rabbim çıkarsın konu neden öğretmeni savundum diye hamileyim. Şöyle böyle diye saldırıyor bu üçüncü post beni lincledigi

0 oy
(2,513 puan) tarafından

Biri beni dün lincledi tam kendimi savunacam post gitti

(2,875 puan) tarafından

Evet öyle yapıyorlar eğlence arıyorlar çünkü kendilerine 

0 oy
(1,876 puan) tarafından

Ben bunun insanların aklından kalacağını bilmeden kapattım birkaç post üzüldüm şimdi. Çünkü bir şey soruyorum birileri cevabını veriyor bana göre yeterli oluyor çok cevap gelsin diye bir derdim yok çünkü. Sonra cevap gelmeye devam ediyor yazıyor insanlar onlara da cevap vermezsem en azından teşekkür etmezsem ayıp etmiş gibi hissediyorum küçük de bebegim var o kadar mesai harcayamiyorum. O yüzden ben kapatiyordum açtığım postlari. Dikkat ederim bari

(2,875 puan) tarafından

VAlla kalıyor canım soru soruyorsun insanlar yardım etmek isterken suratına kapı kapatılmış gibi hissediyor ayıp yani 

(1,876 puan) tarafından

Ay hiç öyle düşünmemiştim :')

0 oy
(3,178 puan) tarafından

Oda bişi mi yorum yaptığım posta cvp geliyor bakiyayim diyirm post kapanmış yorumu goremiyorm :)

(2,875 puan) tarafından

Evet öyle de oluyor 

0 oy
(17,492 puan) tarafından

Bende çok sinir oluyorum ya. Şu post gizleme işine süre kısıtlaması gelmeli bence. En az şu saat kadar veya şu gün kadar gizlenmemeli.

(2,875 puan) tarafından

Aynen öyle 

0 oy
(188 puan) tarafından

Ya evet bazı postlar öyle oluyor ben cevap veremeyeceğimi anladığımda gelen cevaplara karşılık verip biraz bekleyip daha sonra kaldırıyorum herkes gördükten sonra bazılarına da bakıyorum sürekli post açıyor tek kişiye cevap vermemiş öyle kişilere ben hiç yorum yapmıyorum artık

0 oy
(465 puan) tarafından

Ben de anlamıyorum niye kapatılıyor. Saçma bir davranış. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 105 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 211 göst.
5 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,761 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 632 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 139 göst.

413,251 soru

12,442,119 cevap

46,028 kullanıcı

Kategoriler

...