+1 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde (1,012 puan) tarafından

Ben Melike geyik Baymana gidiyordum ama artık gitmeyeceğim kendi bakmıyor asistanları bakıyor şimdi özlem Ece başaran açıl a randevu aldım bakalım nasıl bilmiyorum siz kime gidiyorsunuz 

4 Cevaplar

0 oy
(1,816 puan) tarafından

Bende Melike Geyik Bayman a gidiyordum her gittiğimde farklı bir asistan doktor bakıyor ve nedense bana hep suratsızlae ilgisiz olanlar denk geliyor bir daha asla gitmem ayriyeten ultrason görüntüsü vermiyolar o çok canımı sıktı istemek gerekiyormuş ne alaka ben beyhekimde bir doktor var ona gidiyorum şimdilik çok tatlı biri özlem Polat Bozbay evim şehir Hastanesi'e daha yakın ama çok ilgisizler 

-Reklam-
0 oy
(5,672 puan) tarafından

Konya şehir hastanesi neden var cidden ben anlamıyorum. Ben memnun bir kişi dahi duymadım. Araştırma hastanelerinde hocalar poliklinik yapamaz asistan yapar ama kimse de memnun değil 

(1,012 puan) tarafından

Ben çok fazla kişiden memnunum diye duydum

0 oy
(5,184 puan) tarafından

Randevu alırken bi uyarı geliyor burası eğitim ve araştırma hastanesidir diye. Randevu aldığınız da zaten asistanın bakmasını kabul ediyorsunuz.

(1,012 puan) tarafından

Uyarı geliyor randevular asistan hekim tarafından bakılmaktadır diye 

(5,184 puan) tarafından

Her polikliniğini aynı oranın asistan bakıyor genelde

0 oy
(97 puan) tarafından

Ben bülent şimşek'e gidiyorum çok iyi ve ilgili bir doktor Orhan kılınça hiç gitmedim ama onada iyi diyolar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 126 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sümeyye4242 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 59 göst.
0 oy
9 cevap 299 göst.
5 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.

414,256 soru