+1 oy
115 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,086 puan) tarafından

imagekizlar yorumlayan varmı kalın yazılar var önemli şeyler var gibi

5 Cevaplar

0 oy
önce (1,086 puan) tarafından

Kızlar cevap 

Evet canım o şükür als olsa mr da beyinde belirtiler çıkardı beyinde başlayan bir hastalık sonucta

önce (140 puan) tarafından

Evet bir şey yok gibi hakkınızda hayırlısı olsun abla Allah şifa versin çok üzülmüştüm sizin için 

Amin canım amin basınç fazla  migren ve sinusiz var zaten çok baş ağrısı çekiyordu içim as rahatladı hala gitmiyor doktora

önce (140 puan) tarafından

Kaynanamlar görümcemler falan hepsinde migren var onlarınki de tutunca hastanelik oluyorlar karanlıkta uyumak iyi geliyor onlara çok sevindim adınıza gerçekten migren ve sinüzit çoğu insanda var zaten yaşanılabilir bir şey ama doktora gitse iyi olur tabi ki 

Gidecgiz ikna surecindeyim:)))

-Reklam-
0 oy

Kızlar fikri olan ne anladığını anlayan varmi

0 oy
önce (553 puan) tarafından

Post çıksın.         

0 oy
önce (14,909 puan) tarafından

Benim kızımın da raporu çıktı cuma randevusu var buna sinüzit yazdığı yer benziyor bir tek bizimki de 3 kat yazmışlar 

ALLAH hayırlı sonuçlar nasip etsin çok korkuyorum 

Amin canım 

Korkma Allah şifa versin bende korkuyordum beyin de sıkıntı yok şükür 

önce (14,909 puan) tarafından

Korkuyorum kist var çünkü biliyorum 😥

0 oy
önce (1,333 puan) tarafından

Önemli olan difüzyon kısmı. Beyinde hasarlı alan yok yani. Flair ve T2 dediği bölümde genelde beyin omurilik sıvısına baskı olduğunda sinyal artışı olur ama bende doktor değilim doktorunuz daha doğru bilgi verir. Lakin beyinde herhandgi bir hasarlı alan izlenmemis. Bu bakımdan rahatlatabilirsiniz

Çok şükür canım sanırım rom migren var baskıdan oda

İşte eşimi doktora ikna edemiyorum 

Daha bide omirilik mr var oda önemli çıkmamış ama

Zaten MRI çektirmiş sonucu almayacaksa niye çektirdi, olabilir canım migrende olabilir sinüzit vs de olabilir. Çok ciddi birşey çıkmamıs sanırım ki. İkna edip götür bunda bişey yok doktoru ona göre ilaç verir eşinde rahatlar 

Canım eşimin kasda erime var ellerinde doktor als olabilif dedi çok korktuk mr çekti mr da bulgu yoklsa rahatladik ama o sanırım korktugu için gitmiyor

Burda da beyin omurilik sıvısı ilişkili diye biliyorum sinyal artışı çıkan alanı. Bende kızıma çok kez mr çektirdim bizde de omurilige yakın kısımda difüzyonlu alanlar vardı oradan biliyorum. O çıksın ondan sonra bir götür bakalım, inşallah birşey yoktur 

İnsallh canim ya als olsa mr da çıkardı sonuct beyinle alakalı degilmi 

Bence çıkardı çünkü ALS dediğin hastalık motor nöron hastalığı. Beyinde mutlaka difüzyonlu alanlar okurdu diye tahmin eidyorum

Ama beyin sapı ve omurilikte motor sınır kaybı oluyor. O yüzden beyin sapının ve omuriliğin incelendiği raporu görmek gerek o da çıkmamış henüz

İnsallh oda temi çıkar canım insallh

İnşallah 😔

Valla korkuyorum ellerinde ama ileri derece ainir sıkışması da kas erimesi yapıyormuş karıştırılıyor olabilir zaten doktor kesinde demedi

Tabi ki zor bir durum, inslalah temiz gekirydiger sonuçlar 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 72 göst.
10 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Maviş annesi (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 176 göst.
25 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aleynayagmrrr (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 111 göst.
24 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aleynayagmrrr (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 62 göst.
15 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dogem (63 puan) tarafından soruldu

412,319 soru

12,411,945 cevap

44,882 kullanıcı

Kategoriler

...