+1 oy
81 göst.
Moda kategorisinde tarafından

Çocuk 4 yaşında.belediyenin kreşi. Yer Ankara. Aylık ücret 6 bin. Kırtasiye ücreti yani o girişte verilen o ücrette 6,5 bin TL. 

Bu ücretler 4 ay boyunca böyle devam edecek. 

Yani Şubat Mart Nisan Mayıs için geçerli. 

Kafama takılan da şu, senin başında kaydetseydik eğer yine ücretler böyleydi. Yani demem o ki, o yeme içme kırtasiye masrafları 8 ay içinde 6,5 4 ay içinde 6,5. Almadigim hizmetin bedelini ödetmek amacindalar. 

Acaba göndermesemmi?. Yarım dönem evde kaldı diğer yarım dönem de evde kalsın. Zaten tatile az kaldı mı demeliyim?

Çocukça çok sıkılıyor evde. Arkadaşı da yok. Ben bazen hafta iki gün çıkarıyorum gezdiriyoruz okadar.

2 Cevaplar

0 oy
(3,021 puan) tarafından

Bana çok uygun geldi. Ben Mustafa Kemal Mahallesi'nde sokak arası bir kreşe sordum daha yeni, 25 bin + KDV dediler.

-Reklam-
0 oy
(2,910 puan) tarafından

Bı lisenin uygulama Ana okulunda beslenme evden gidiyo . Senenin başında listeye uygun herkes bütçesine göre alışveriş yapıp teslim etti okula. Aylık 1100 lira aidat. Kayıt ettirirken personel desteği için bir dönemlik 2400 lira verdik . İkinci dönem için 5700 istediler bir sefere mahsus. Hala aidat 1100 lira . 

(2,686 puan) tarafından

Ankara sene başında on bin dedi belediyenin kreşi ilk dönem gitmedi .şimdi biz halkegitime gidiyoruz ben kursa yazıldım çocuk içinde kreş var ücretsiz öğle idare ediyoruz 

(2,910 puan) tarafından

Belediyenin kreşleri niye bu para acaba daha uygun olması gerekmez mi ya

(2,686 puan) tarafından

Önceden ucuzdu şimdi  pahalı diyanetin 4 -6 yaş kursuna gönderiyor benim komşularım o daha uygun hem Kur'an öğreniyor hem anaokulu gibi 

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 399 göst.
0 oy
1 cevap 55 göst.
20 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Evrim.34 (565 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 60 göst.
0 oy
2 cevap 86 göst.
16 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cano6can (150 puan) tarafından soruldu

412,974 soru