+1 oy
460 göst.
önce Para & Ekonomi kategorisinde (370 puan) tarafından

Kızlar 3 fatura olmuştu kesmişler kestikleri gibi biz kendimiz açtik ama ačar açmaz da tüm faturalari ödedik bisey olur mu sizce borç yok şimdi.

12 Cevaplar

+2 oy
önce (2,276 puan) tarafından

Sorduğun sorunun cevabı bu değil ama madem yatırabilme imkanınız vardı ne diye kesmelerini bekliyorsunuz ki. Öncesin de yatırsaydınız. Benim bildiğim bir dahaki faturada ekstradan kesme ve açma bedeli yansıtıyorlar. 

önce (370 puan) tarafından

Borç bulduk ödedik sen sormadan ben söyleyim madem borç bulabiliyorsunuz neden öncesinde istemediniz çok zorda kalmadıkça kimseden para istemem o yüzden.

-Reklam-
+1 oy
önce (3,149 puan) tarafından

Ne kadar uyanıksınız ya

önce (866 puan) tarafından
+1

Valla bir gün birinin tersine denk gelir. İdealist biri çıkar şikayet eder vs. Yani sonucunda hapis cezası bile olabilecek birşeyi böyle riske atmam

önce (553 puan) tarafından
+1

Idealistler dpgu da kaçak kullananlara denk gelmiyor bacım 😂

önce (866 puan) tarafından

O bambaşka bir konu 😂

+2

186 yi aradım kızlar borcunuz gözükmüyor şarteli kaldırıp kullanabilirsiniz dediler.

önce (5,836 puan) tarafından

Kız ne uyanıkliliği sadece kendileri ödemiş ve açmış 😂

+1 oy
önce (1,007 puan) tarafından

Bizde aynı şey oldu iki faturayı ödememiştik eski eşim olacak mührü açmış şalteri açmış bende elimdeki parayla hesaptan hemen odedim telefondan yani on beş dakika filan var bır ay kullandık sonra başka kırmızı bir mühür vardı kesildi ve kaçak elektrikten dava açıldı faturaya ek on yedi bin TL dava açıldı avukat ara bulucu aradı ona ödeme yapıldı kapandı mahkeme olmadan 

Bizde mühür yoktu şanteli indirmişler sadece.

Birde hangi il acaba 

önce (1,007 puan) tarafından

Muğla, ben ilkini görmedim ikinci ödeyip kullandıktan sonra kırmızı bir mühür vardı 

Cevaplarınız için teşekkür ederim bugün konuştum ben sepaşenerji ile borç gozukmedihi için bir problem yok dediler sanırım dağıtım şirketleri değişince yaptırımlar da değişiyor muglada adm elektrik diye bir şirket varmiş.

0 oy
önce (1,087 puan) tarafından

Olmaz mı sence

0 oy
önce (359 puan) tarafından

Yok sanırım cnm ama sizin acmanz sıkıntı olur mu bilmiyorum 

0 oy
önce (5,189 puan) tarafından

Bizim de kesilmişti akşam üzeri ödedik adam siz açın ben işlem yapmış gibi yaparım dedi bebeginiz vardı zor durumda kalmayin dedi açmıştık 

Biz kimseyi görmedik valla ödedik kendimiz açtik 

önce (5,189 puan) tarafından

Yok hayır biz aradık bugün acilirmi diye vakit geç oldu siz açın dedi

0 oy
önce (1,165 puan) tarafından

Aslında normalde cezası var, elektrik çarpma durumu olduğu için yasak ama çalışanlar bu zamana kadar kimseyi şikayet etmedi ondan birşey olmaz 

Teşekkür ederim.

0 oy
önce (2,743 puan) tarafından

Muhuru kirdiginiz jcn ceza ve kullanmaya basladgnz icinde kacak kullanima giriyor.belirli bi zaman sonra elektirik kesilcek canm sonra hem kullanidign elektirigi toplu odemek zorunda kalcaksn hemde cezasinj odiceksin.

Mühür yoktu şanteli indirmişler sadece 

önce (2,743 puan) tarafından

Sistemde gozukur ama canim kestiklerinj.bence arayin bilgi verin biz actik diyin onlarda sisteme girsnler sokra basin cok agrir canim yasadik ordan biliyorm.bizdede muhur yoktu aboneligimz iptal olmus gidip haner vermedik sonra kacak kullanima giriyor diye ceza kestiler.hem kullanim bedelini hem cezasini odedik bundan 4 sene once 5bin gibi biseydi suan allah bikir nekadrdir.ama az olcagni dusunmuyorm

0 oy
önce (568 puan) tarafından

Biz ayni bu sekilde ceza idedik malesef canim

Sureç nasıl ilerledi acaba ve ne kadar bir ceza

Yani faturaya mi yansıttılar ne kadar meblağ

önce (568 puan) tarafından

Hayir direk sayaci söktuler malesef elektrik ev sahibinin ustneydi mecbut kendi ustumuze alip ceza odedik birde 

Hangi il acaba 

0 oy
önce (4,515 puan) tarafından

Borcu odemis dahi olsaniz sizin acmamaniz gerekirdi veya kurumu arayip sormaniz gerekirdi. Kanunen yasak ve cezasi var diye biliyorum.

0 oy
önce (3,749 puan) tarafından

Onun cezası var canım 

Onlar kendileri açması lazım 

0 oy
önce (171 puan) tarafından

Daha bekardim eve geldik ocagi acamadim babam sartele bakti indirmis biri dedi coluk cocuk isidir dedik actik herhangi bi yazi falan yoktu meger dogalgaz borulariyla ilgili bakim gunu mu gecmis neyse o yuzden gelip kapatmislar biz bilmem kac ay kacak kullanmisiz yazdi kartiydi bi de icindeki gaz yaz cikana kadar gitti demekki sonra babam karta gaz yuklemeye gidiyo orda kacak cikiyo ceza odemisti o zaman 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 267 göst.
0 oy
5 cevap 110 göst.
8 Ocak 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Sumeyyeali (1,357 puan) tarafından soruldu
+3 oy
15 cevap 623 göst.
27 Ocak 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Dunya.dln (401 puan) tarafından soruldu
+4 oy
19 cevap 779 göst.
30 Ocak 2024 Diğer kategorisinde RaHiME_91 (2,683 puan) tarafından soruldu

412,387 soru

12,414,756 cevap

44,978 kullanıcı

Kategoriler

...