+2 oy
373 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından

Cevaplarınız için teşekkür ederim ☺️☺️

13 Cevaplar

+2 oy
önce (18,752 puan) tarafından

Dikkat ette eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüş olma. Sürekli kıskançlık yaparsan kendini bir şey sanar kızın bana ilgisi mı var diye veya a kız onkadar güzel mi diye ilgisini yok yere oraya çekersin. Olacağı varsa da zaten engel olamazsın o yüzden boş mu bırakayım deme. Sadece kendi ilişkinize odaklan 

önce (2 puan) tarafından

Vallahi bende öyle düşünüyorum kendi kendime ilgisi yoksada ilgi oludturucam bu gidişte diye artık ona soylemiyorum hershngi bişey zaten içimde yasiyorum 

-Reklam-
+1 oy
önce (5,158 puan) tarafından

Yoruldum inan sen anlatirken ben yoruldum 

önce (2 puan) tarafından

Dimii yorucu😂

Cooook hmde kaç yıllık evlisin yavrum sen

önce (2 puan) tarafından

1 yıllık belkide bundan dolayı evlilik daha oturmadığı için olabilir 

Ohooo daha önünde neler var neler dur baklm 

Bir yıllık evlilik de ayda bir mi ilişki oluyor oda enteresan bir durum bnce 

+1 oy
önce (6 puan) tarafından

Canım özellikle cinsel hayatın çok kötü buna çeki düzen vermen lazm. Nenemin bi lafı vardı erkeğin beynime giden yol ordan geçer diye ama haklıda erkeğe istediğini ver kral gibi yaşa . Kendine önem ver sen herşeyden önemlisin herkesten güzelsin özelsin kendini yüksek tut. Kendini sev önce . Kıskansanda bukadar eşine belli etme sen evinin içinde mutlu olmaya bak . Bu davranışların belliki olumsuz etkiliyor zorda olsa tersini yap bakalım kocan nasıl davranacak . Bugun kendine bi söz ver hadi kalk kendine iyi davran eşin ve sen neyi ortak seviyorsanız onu hazırla beraber akşam vakit geçirin herşey güzel gitsin sizin için inşallah :) istemeden de olsa bazılarımız duygularımızı çok fazla yaşayıp karşımızdakini boğarız bugun o döngüyü boz <3

önce (2 puan) tarafından

Cinsellik olarak o bana yaklaşmaya çalışmıyor bende söylemem arkadaş gibiyiz evin içinde evet birde senin dediğin gibi kendime özgüvenim pek yok belkide bu yüzdende kıskanıyorum herşeyden kendime guvenmedigim için denicem bakalım sağol yorumun için  ☺️

+1 oy
önce (1,607 puan) tarafından

Bence psikolojik destek gerekiyor. Sonrasi duzene girer diye dusunuyorum. Gercekten kiskamacak konular varsa orasi ayri ama yokken beyniniz surekli konusma halinde ise bu iki taraf icinde cok yorucu bir surec. Kadin her acidan kendini iyi hissetmeli ki eve ese cocuga zaman ayirabilmeli. Benimde esim   guvenir telefonumu falan karistirmaz ama asiri derecede kiskanclik huyu var . Benim icin bu kotu bir durum mesela

önce (2 puan) tarafından

Eşimde benim telefonuma bakar o bakınca kendimi kötü hissediykrum evet hiç hoş birşey değil ama engel olamıyorum gece uyaniyorum telefonuna bakiyorum 

+1 oy
önce (1,091 puan) tarafından

Bu şüphe ile devam edersen bi yerden sonra bıktırırsın inan ki okurken ben ehhh dedim yani adamın aklına sen kendin düşürüyosun

0 oy
önce (147 puan) tarafından

Tabiki bi piskoloqla goruserek kuzum kendine zulm ediyorsun bence en kisa zamanda bi yardim al gecmisde yasadigin seylede tetikliyo olabilir bide sormasi ayip cinselliginiz neden boyleki?omu istemiyor

önce (2 puan) tarafından

Evet belkide psikolaga ihtiyacım vardır 

0 oy
önce (32 puan) tarafından

Abla uzman bı psikologdan yardım al anlat o sana daha iyi sonuç verir. Burda biz yaşadıklarımız dan tecrubelrimizi konuşuruz ama sanki bana psikolojik gibi geldi. Şüpheyle yaşayacağına hayatın için kendin için elinden geleni yap. Sen zaten yapılması gerekeni biliyorsun. Bı doktora git görün. Hem sanada iyi olur esinede iyi olur. Evliliğinizede faydası olur belki. 

0 oy
önce (1,103 puan) tarafından

Cinsel hayatınız anladığım kadarıyla çok kötü. Onu düzeltmeniz lazım. Bence diğer sorunlar böylece çözülmüş olacak gibime geldi. 

0 oy
önce (2,151 puan) tarafından

Septik tavırlardan vazgeçmeniz elzem.

Aksi takdirde yokuşta yürümeye başlarsınız ve bu sizi en başta çok yorar....

0 oy
önce (4,490 puan) tarafından

Uzgunum ama bu kadari normal degil. Ozguven eksiliginin de oldugunu dusunuyorum. Hayatini etkileyen bir durum o yuzden destek almalisin bence. Ayrica 1 yillik evli bir cifte gore cinsel hayatiniz cok kotu. Daha simdiden boyleyse 1 2 seneye yataklar ayrilir. Esin icinde senin icinde sure anormal. Probleminiz varsa konusup cozun her iki konu icinde, cozemiyosaniz destek alin.

0 oy
önce (127 puan) tarafından

Kız bir senelik evlilikte içiniz mi geçti coook uzun süre bunlar hemen olay el atmalisin madem kocanı seviyor kiskaniyorsun öncelikle bu süreyi haftada en az 3 e indirmekte başla . Özgüven eksikliği yaşıyorsun gibi hissediyorum bunu da yapma ne kadar üzerine düşersen kendini bir halt zannedip hataya yonelebilir eşini se darlama böyle sürekli sorarak 

0 oy
önce (1,711 puan) tarafından

Valla hepsini okudum çünkü ben de senin gibiyim 😅 kıskançlık genetik bence. Benim babam annemi bu yaşta bile ölesiye kıskanır ❤️‍🔥 

Yeni evliyken dişi sinekten kıskanırdım. Dediğin gibi bu şüpheye kendi davranışlarıyla zemin hazırlıyorlar. Şimdi 8 yıla gircez. Kim n'apsın benim psiko kocayı moduna girdim. Zamanla büyük ölçüde azalıyor o kıskançlık. Şaşkınlığa bırakıyor yerini. Benim kocaya da bakan varmış ha diyosun içinden. 

önce (2 puan) tarafından
+1

Evet annemde babamın öyle olduğunu söylüyor belkide genettiktik 😂😂

0 oy
önce (208 puan) tarafından

Kendine zarar verirsin böyle düşünerek canım birde eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme üzerine varma bence 

İlgili bir soru bulunamadı

412,167 soru

12,407,846 cevap

44,686 kullanıcı

Kategoriler

...