+1 oy
137 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (27 puan) tarafından

İştahsız çocuklarda bunları önerdi eczcacı kullanan fayda görenler burda mı

image

image

7 Cevaplar

+1 oy
(2,807 puan) tarafından

Ben nurtigene kullanmıştım bı defa memnun kalmıştım canım 

-Reklam-
+1 oy
önce (858 puan) tarafından

Cocugunz aşırı zayıf değilse bence bu tarz iştah açıcı karı kullanmayin .kuzenim küçükken çok kullandılar.cocuk şimdi 25 yaşında çok kilolu bu ürünler sonradan kilo problemi yapiyor

önce (27 puan) tarafından

Ama sıfır aç aç 

önce (858 puan) tarafından

Hiç bir yemek yemiyor

+1 oy
önce (56 puan) tarafından

Çocuğunuz kaç yaşında, nutrigeni kullandım ama bı faydasını görmedim ben, benim kızımda 5 yaşında aşırı iştahsız,baya vitamin şurup aldım denedim ama hiçbiri işe yaramadı, doktorada götürdüm tahlillerde temiz çıkıyor.En son geçen hafta özel bı yere gastroenteroloji ve beslenme uzmanına götürdüm.midesi çok hassasmis meğer ondan yiyemiyor iştahsız oluyormuş. İlaç verdi, onlari kullanıyoruz şimdi iştahı düzelmeye başladı gibi şimdiden, eskiden yemek verince midesi bulanıyor karnı agriyodu, şuan bulanti ve ağrısı geçti. Sizde bı götürün beslenme uzmanına hangi sehirdeyseniz araştırın isterseniz.

önce (20 puan) tarafından

Canm biz de gittik gaviscon şurup ve diyet verdi sadece size hangi ilacı verdi?

Bize bı tane mide koruyucu, bir tane reflü şurubu birde prakten şurup verdi, midesi çok hassas olduğu için bunlar midesini rahatlatır dedi, gerçekten çok iyi geldi

önce (20 puan) tarafından

Reflü şurubu olarak gaviscon mu verdi size de bize mide koruyucu olarak lustral yazacağını söyledi eğer gaviscondan fayda görmezse ki görmedik 6 yaşnda 

Mide koruyucu panto, reflü şurubu da gastrotuss baby verdi, benim kızımda 5 yaşında 

0 oy
önce (2,299 puan) tarafından

Ben usttekini kullanıyorum doktorumuz söyledi gün de 2 defa sabah akşam 5ml. Ama kızım o kadar iştahsız bir çocuk ki hicbir faydasi yok. Yarın ergoterapiste başlıcaz artık hayırlısı bakalım. Artık kızımın yemek yememesi beni bitirdi hayata küstüm resmen. Hiç kimseye hicbir yere gidesim gelmiyor 

Seni çok ıyı anlıyorum fakat Erdoğan neden gıdck yaş kaç

önce (2,299 puan) tarafından

Psikolojik olabilir dedi doktor. Bakalım onuda denicez 

0 oy
önce (445 puan) tarafından

Arı poleni kullanabilirsiniz iştah acmak için suruplar tam istenildiği kadar acmıyor iştah

0 oy
önce (13,457 puan) tarafından

Balık yağı kullan o işe yarıyor multivitamin çok tercih etme canım erken ergenlik sebebi

0 oy
önce (1,723 puan) tarafından

İşe yarar canim. Ekstra istersen  karadut özü kullan. Ama soguk sıkım olcak pekmez veya suyla meyvesuyu olandan degil. 

Ancora markasi iyidir. 

Bide yakin zamanda kan tahlili yaptir bence. 

Üzülme benim kizimda cok istahsiz bi cocuktu cok sükür 4yasindan sonra düzeldi biraz. 

Zorlama ne yiyosa onu yesin. 

Bide hastalanmayan cocuk sayfasinda atom tarifi var onu oneririm. Her ögünden sonra verince güzel kilo aldiriyo

Allah razı olsun karadut özür açar mı iştah

önce (1,723 puan) tarafından

Acıyor canim. Yani yediklerini degistirmesini  falan bekleme. Ama en azindan acıkma dürtüsü olusuyo yedigi seyi daha cok yiyo

İlgili sorular

+3 oy
1 cevap 53 göst.
0 oy
4 cevap 123 göst.
0 oy
5 cevap 149 göst.
0 oy
6 cevap 124 göst.

412,786 soru

12,427,910 cevap

45,558 kullanıcı