0 oy
81 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (492 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar bende adet duzensizligi var bazen iki ay bile geciktigi oluyor bunun için yarın randevum var da gitmeden buraya sorayım dedim tedavi yöntemleri neler yani nasıl muayene ediyor doktorlar karından da alttan mi bakiyorlar bilgisi olan arkadaslar yardımcı olabilirler mi 

8 Cevaplar

0 oy
önce (13,841 puan) tarafından

duruma göre alttan da muayene edebilir. rutin kontrol gibi smear testi isteyebilir. 

önce (492 puan) tarafından

O nasıl oluyor ki kusura bakmayın daha önce böyle birsy için gitmedim o yüzden bilmiyorum

önce (13,841 puan) tarafından

bi alet var, rahat bakmak için onu koyuyorlar sonra sürüntü alıyor doktor bu kadar basit bi test. 

belki vajinal ultrasondan da bakabilir 

Anladım cnm çok teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
önce (519 puan) tarafından

Bu sebepten gittim alttan muayene etti

Anladım cnm peki sorun neydi acaba sizinki neden duzensizdi 

önce (519 puan) tarafından

Ben kasım ayında regl oldum aralıkta olmadım 33 gün gecikmem vardı doktora gittim smear testi aldı alttan muayene etti rahim ağzı kalınlığı var birde fazla rahim içi enfeksiyon var dedi gebelik yok dedi işte adet söktürücü verdi onunla oldum ocak ayında.

0 oy
önce (39 puan) tarafından

Bekarsaniz karninizdan ama evliyseniz aşağıdan bakiyolar

0 oy
önce (426 puan) tarafından

Alttan bakıyorlar bilinçli git sonrada n müsait olur olmasın mahcup olma 

0 oy
önce (1,746 puan) tarafından

Ben dün gittim genelde alttan muayene ediyolar ve düzensizlik için adetin 2 ci yada 3 günü gidip kan vermemi istedi aslında yok ama yine de bakıcak 

0 oy
önce (3,733 puan) tarafından

Bakire değilsen alttan da bakıyor 

Karnindan da 

Sonra idrar istiyor 

Adet olduğunun ikinci üçüncü günü çağırıp tekrar bakıyor karnindan 

Kan alıyor 

0 oy
önce (17,457 puan) tarafından

Bende gitmiştim düzensizlik için alttan bakmadılar bana. Ultrasondan baktı karnimdan. Sorun yok adetin 2 veya 3. günü gel hormon testi yapacam dedi. Gittim test yaptırdım onda da sorun yoktu hap verdi düzenleyici.

0 oy
önce (1,719 puan) tarafından

Ultrasonla yumurtaliklarina bakarlar hormon testi isterler canim. 

Ama şunu diyim malesef dogum kontrol hapı vermek dısında yaptiklari bisey yok

Benim kendimi bildim bileli düzensiz  üniversite araştirma sehir hepsine gittim.

Tek dedikleri her ay kanaman lazım nasıl diyorum ya d.kontorol hapı ile ya da tarlusal ile. 

Tek yaptirmadigim rahim filmi kaldı. İşleri yoluna koyayim onu yaptircam. Kanallarım dar bence . 

Migrenin falan varsa d.kontrol  hapı kullanma ama . Doktor soyledi bazı doktorlar göz ardi ediyor. 

Umarim şifa bulursun. Bulursan bi care bana bi mesaj at canm

Bide kaç kilosun kilon fazla mi

Cevabın için çok teşekkür ederim cnm 

Şu an malesf boyuma gore 20 kilo fazlam var ama kendimi bildim bileli bnm düzensiz yani öyle bir iki senelik birşey değil 

Tamam canim sende bendensin. 

Bizim en buyuk tedavimiz kilo vermek malesef.  Ve akdeniz tipi beslenmek.  Spor yapmak

Ben yapamiyorum malesef.:(

Bir ara diyet yapiyirdum 11 kilo vermiştim ne guzl ama malasef sonradan şartlar el vermeyince bırakmak zorunda kaldım 

Zaten adet duzensizligi demek hormonal dengesizlik demek. 

Bizim icin kilo vermek işkence malesef . Zor veriyoruz. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 241 göst.
26 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Linkin (20,338 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 53 göst.
0 oy
6 cevap 108 göst.
15 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Eymen Alinin annesi (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 46 göst.

412,233 soru

12,409,643 cevap

44,783 kullanıcı

Kategoriler

...