+1 oy
306 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (305 puan) tarafından

Arkadaşlar 4 yıllık evliyim ve 1.5 aylık bir bebeğim var. Evliliğinin başından beri eşimin eleştirilerine iğnemelerine suçlamalarına maruz kalıyorum. Ama dik duruyorum. Kendimi ezdirmiyorum. Bazen kibarca bazen delirircesine cevap veriyorum. Sayfamda paylaştım çoğu problemlerimizi. İllaki benimde hatam vardır ama suçlama kabul etmiyorum. Güzel bir kadınım kendime evine eşime özenli davranırım ama eşim görmez bile. Eşimi evde bakımlı güzel karşılarım güzelce uğurlarım ama eşim yüzüme bile bakmaz. Bende en sonunda sıkıldım ne karşılamıyorum ne de uğurlamıyorum. Bebeğimiz oldu riskli hamilelik yaşadım. Her zaman eşim yanımdaydı yememi içmemi evin işlerini alınacak şeylerine hep eşim koşturdu. Lohusalıkta da öyleydi. Kimseye bırakmadı her şeyimle eşim ilgilendi ama bunu sevdiğinden mi yoksa kimse karışmasın diye mi bilmiyorum. Şimdi de iletişim sıfır gelir temel yer odasına girip tek başına film video izler müzik dinler. Gel yanıma dediğimde de bahane bulur. Evimin birşeyini eksik etmez ama beni duygusal anlamda ihmal eder. Sizce eşim bana acıyor mu da bunları yapıp beni ihmal ediyor 

5 Cevaplar

+3 oy
önce (11,676 puan) tarafından

Senin kocan hep aynıydı canım sana defalarca akıl verdik ama maalesef dinlemedin ha acımış da yapmış ha sevgisizliğinden yapmış sonuç olarak eşin aynı karakter değişen bişey yok

önce (305 puan) tarafından

Aslında eşimi çözemiyorum. Yani mesela benim sevdiğim şeyleri alır yapar benimle ilgilenir eve alır getiri götürür kendimi bizim için yorar bunları yapar. Ama benim gözüm getirdiklerin de değil ya da benim sevdiğim şeyleri alması değil. Tabiki bunlar da var ama önceliğim birlikte olalım ama eşim kocalık görevimi iyi yapıyorum der hepeve birşey alış getirmekle. 

önce (11,676 puan) tarafından

Bazı Erkekler eve ekmek getirince, karnımızı doyurunca, çocuğuna bez mama alınca kocalık vazifesini yerine getirdim sanıyor. Seninki de onlardan biri. 

önce (354 puan) tarafından

Valla şöyle söyleyeyim benim de eşim bana karşı çok ilgisiz ama evin ihtiyacıni bile almaktan aciz biri .bir şey lazım olunca kardeşine söyler alır mesela en kötüsünu söylim doğumuma 3hafta gibi bir şey kaldı daha bir çorap alıp gelmedi eve . beşik için kıyafet için gidelim diyorum ama daha zamanı var diyip diyip duruyor.ben de kaç kat kıyafet sipariş ettim o da gelmek bilmedi.siparis dediğime bakma ilk defa sipariş ediyorum bir şeyi.ablamin getirdiği kıyafetler var sadece .ben de tövbe ettim daha çocuk falan dogurmuyacam.Allah nasip ederse bu ikisini sağlıkla büyüteyim inşallah 🤲🏻.demem o ki daha beteri var ama inan ki haklısın da çünkü bazen evi dolduruyor yiyecek vs ama beni düşünmüyor ,falan hepsi boşa gidiyor benim için bana değer vermesi önemli çocuklarla ilgilenmesi önemli.

Kusura bakma senin zaten derdin var bogmus gibi oldum 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,196 puan) tarafından

Bu platformda aklımda kalan tek kişisin gerçekten. Esinle ilgili sayısız post açtın o zaman çocuğunda yoktu. Sana boşanman gerektiğini ben de dahil bir cok kişi söyledi. Sen ısrarla böyle bir adamdan çocuk yapmak istedin. Ve hala şikayet ediyorsun. artık anne oldun ve kocanı boşver düzeltemiyorsun zaten. Bırak çocuğunla ilgilen onu güzel büyütmeye çalış. Kocanı da böyle kabullen yapacak bir şey yok 

önce (881 puan) tarafından

Ya ben bu yorum uzerine post acanin eski paylasimlarina baktim nerdeyse 3 senedir eşiniz şöyle yapsa boyle yapsa gibi birsuru post var gerçekten. Yıllardır aynı şekilde mademki tingir mingir gidiyor ustune de çocuk yapiliyor buraya sormaktaki amac ne ki acaba 

önce (1,196 puan) tarafından

Diyorum ya normalde kimse aklımda kalmaz. Ama bu kisinin kocasıyla ilgili o kadar çok postu var ki aklımda kalmış. Ortada çocuk yokken kurtaracaktı kendini. Ama kalmayı seçti. Ona göre artık çocuğuna odaklansın kocası değişmiyor çünkü. 

önce (881 puan) tarafından

Evet biraz göz gore gore olmus tavsiyeler de cok yapilmis ama hala ne icin tavsiye istiyor bilmiyorum

0 oy
önce (434 puan) tarafından

Cık sımartmıssın smdi ise seni kaile ye almıyor demkki mesafeni koy görmez den gel bak ozaman nası değişiyor 

0 oy
önce (839 puan) tarafından

Eşini en iyi sen tanırsın burda yazılanlara hiç bakma. Sen bi kavganızı bı tartışmanızı anltırsın ama normalde nasıl bilmeden boşan seni sevmiyo fln dıyen olur. Bence eşin seni sevmese yardım fln etmez. Adamın aldatmasını fln gormedıysen  beni sevmiyor acıyo bana dıye düşünme. Yanlız TV izlemeyi sevıyo yada alışmış sende yanısına gıt bebeğimle bırakma tek izlesin ama kavga ederekte değil tatlı dille git. 

0 oy
önce (47 puan) tarafından

Senin yazdıklarını okudum ve kendimi gördüm  benim eşim de senin ki gibi  evin eksiklerini tamamlar benim ne eksiğim varsa tamamlar ama birlikte bir vakit geçirmeyiz özel günümüz diye bir şey yok 4 gündür hastanedeyiz kızım rahatsız olduğu için yatış yapıldı ihtiyaçları söylerim getiririr ya sen nasılsın senin bir ihtiyacin varmı demez birguzel sözü yok insan hiç mi katisiyoa mesajlaşmaz yada aramaz o bizde yok  nasıl düzeleceğini inan bilmiyorum çok kırığım ona karşı kendimi çok yanlız hissediyorum 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 73 göst.
0 oy
13 cevap 329 göst.
0 oy
21 cevap 955 göst.
22 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde indigo (2,959 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 201 göst.
23 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Leyla343480 (82 puan) tarafından soruldu

412,445 soru