0 oy
85 göst.
önce Diğer kategorisinde (34 puan) tarafından

34 haftada uçak yolculuğu yapacağım Pegasus 36 haftaya kadar kabul ediyor bugün doktora sordum ama tarihi yanlıs hesaplamışım 32 hafta diye sordum doktor sorun olmaz rapor veririm dedi ama şimdi hesapladım 34 olması lazım yani 34 haftallıken doğum için başka şehire gidicem 1 saat 50 dakikalık bir uçuş son aylarda yapan var mı bir sorun olan ?

5 Cevaplar

0 oy
önce (29,504 puan) tarafından

Doğumu tetikliyor diye duymuştum erken doğum riskin yoksa birşey olmaz insAllah

önce (34 puan) tarafından

Şuan için erken doğum riskim yok çok şükür gebeliğimde bir sorun yok doktoruma sordum 32 hafta da binsek diye o bana sorun olmaz ben rapor veririm dedi . Ama ben yanlış hesaplamsm 34 te bincegm yani 33 de doktor rapor verirse 33 gibi de gidebilirim bir aksilik olmazsa insaAllah

-Reklam-
0 oy
önce (5,797 puan) tarafından

Ben 30 haftamda binmiştim bir sorun olmadı doğumum da 39+3 te olmuştu 

Senin haftan daha fazla doktor sorun yok dese birşey olmaz 

Uçakta doğsa her yere uçuş hakı olur ne güzel 😂😂😂😂

Ya masaAllah Allah bağışlasın sana canım benim Rabbim bize de saglikal kucağımıza almayı nasip etsin . Peki sen en son kaç haftalıkken bindim ve hangi firma ile gittin ? Kusura bakma sende uçuş yapmissin beni anlarsın hani insan merak ediyor emin olmak istiyor iyice araştırmak istiyor ben mecbur ailemden kimse gelemiyor burdada kimsemiz yok mecbur gideceğim kızım da 1 sınıf okuluda ayarladım Mayıs itibari göndermiyecegim öğretmen iznide aldım şimdiden planlar yapıyoruz ama Rabbim izin verirse işte gideceğim 

Yok kuzum ne kusuru seni çok iyi anlıyorum dediğim gibi bende oğlumun kontrolü için izmire gidip geldim  28 ve 30 haftamda bindim sunexpress le gidip geldim  2 saat 10 dk sürdü uçuş ister istemez oturduğumuz için az zor geçiyor ama o kadar değil rabim yolunu şimdiden açık etsin 

Çok teşekkür ederim yorumların için Amin insaAllah ♥️

Rica ederim canım benim her zaman 🥰

🌸😍

0 oy
önce (3,567 puan) tarafından

Ben ucmustum Türkiyeden Almanyaya 33 haftalıkken. Sorun yaşamadım. 

Ya ne güzel bir de Almanya daha uzun sürüyor benim ki 1 saat 50 dakika olucak doktor izni ile gideceğim insaAllah yorumun mutlu etti teşekkür ederim ♥️

0 oy
önce (603 puan) tarafından

Aaa cnm bende 32 haftalık gebeyim. Bende senin gibi doğum için başka yere gidecem. Uçak yolculuğunubda bende 35. Haftada yapmayı düşünüyorum. Demek ki her uçak kabul etmiyoru daha doğrusu firmalar kabul etmiyor mu?

Söyle canım THY 32 hafta sordum geçenlerde yanlış değilsem 32 dedi ama ben Pegasus la uçuyorum Pegasus 36 haftaya kadar doktor izni ile alıyoruz dedi ikiz gebelikse 32 hafta tekse 36 haftaya kadar yani benim tek olduğu için 36 ya kadar alıyor ama ben ne olur ne olmaz 34 te gideceğim ama her iki firmada doktor onayı istiyor o yzuden gideceksen hemen doktora git onay al ve doktorun belgesi yanls degilsem 1 hafta geçerli 

önce (603 puan) tarafından

Aaa öyle mi cnmm çok teşekkür ediyorum. Benimde tekli gebelik. Rabbim bu arada bir avazda kurtarsın sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥️

Rica ederim canım tekli gebelikse Pegasus 36 haftaya kadar alıyor sende doktorunla gorus raporunu al gidersin canım ben az önce yine aradım sordum Pegasus hatta sorun yok tekli gebeliği 36 ya kadar alıyorlar amin amin insaAllah canım senide ♥️

0 oy
önce (705 puan) tarafından

Erken doğum riskin yoksa eğer sıkıntı olmaz. Ama yine de doktorundan rapor alarak bin mutlaka uçağa. Alacaklar mı almayacaklar mı stresi yaşama. Ben yaşadım uçağa binene kadar kırk kere doğurdum stresten 😀 

Doktoruma sordum o sorum yok veririm rapor dedi Pegasus la da görüştüm onlarda dedi 36 a kadar alıyoruz bende Allah izin verirse 33 - 34 te bineceğim ve ben doktor raporu verince bilet kesicem önceden bilet kesmiyecegim sonradan bir sorun olsa bilet yanmasn raporu alır öyle keserim 😂

Zaten raporu uçağa binişte istiyorlar o da karnını farkedip soruyorlar ve senin beyanına bağlı kaç haftalık olduğu ama karnın çok belirgin olursa inanmayıp rapor istiyorlar. Beni anlamadı THY öyle bindim rapor olmadan ama çok stres olmuştum 😀 raporuda en fazla bir hafta öncesine olmalı tarihi yanlış hatırlamıyorsam 

THY bildiğim kadarıyla 32 haftaya kadar alıyor normal şartlarda zaten doktorum onay verdi benim korkum hani bir sorun oldu mu binenlerde diye merak ettim zaten niyetim önce raporu almak sonra bileti kesmek son dakikalar olduğu için biraz pahalı olucak ama olsun esiminde benimde ailelerimizden kimse yok o yüzden ben mecbur gideceğim bir aksilik olmazsa :)

THY 28 haftadan itibaren raporla alıyor bende de rapor yoktu. Tehlikeniz yoksa sorun olmaz. Sağlıkla gidin sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤗

Amin insaAllah çok teşekkür ederim ❤️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 40 göst.
23 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Amour (1,016 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
19 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde _cey_cey (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
0 oy
3 cevap 104 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Anneliff (63 puan) tarafından soruldu

412,262 soru

12,410,206 cevap

44,804 kullanıcı

Kategoriler