0 oy
759 göst.
Diğer kategorisinde (314 puan) tarafından

Bugün 38 haftalık oldum ve plesanta çok kötü dediler, yaşlı dediler. yatırdılar yarın doğum olacak. Bebeğin kilosu 2600 tedirgin oldum.. Başına gelen oldu mu acaba? . Dua edin lütfen 

31 Cevaplar

+1 oy
(1,443 puan) tarafından

Rabbım yar ve yardımcın olsun inşallah sağlıkla sağ salim kucağına alırsın canim🤲

-Reklam-
+1 oy
(304 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun benm kızım 2460 doğdu canm korkma birşey olmaz allahın izniylr 

0 oy
(10,694 puan) tarafından

Hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle canım içini ferah tut. Benim kızım da 2800kg doğmuştu kuveze fln girmedi yani. Inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini 🌺

0 oy
(1,227 puan) tarafından

38. Haftada 2701 Gr doğdu ertesi gün eve gittik korkma Allah'ın izniyle sağ saglim al kucağına rabbim yar ve yardımcın olsun 

0 oy
(1,035 puan) tarafından

Benim de sezeryan sebebim buydu canım 36 +5 de kilo almıyordu anne karnında hatta kilo kaybı vardı ama sukur  3kg doğdu kuvezede girmemişti Allah yardımcın olsun sağlıkla kavusu

0 oy
(1,576 puan) tarafından

İlk defa duydum ama inşallah bişey olmaz canım içini ferah tut bildiğin tüm duaları oku sağsalim miniğini alırsın kucağına Rabbim yar ve yardımcın olsun doğumdan sonra zamanın olursa iyiyim diye haber verir misin dua edicem 

0 oy
(86 puan) tarafından

Bana da suyun sınırda dediler bende yarın sabah acile gidicem bakalım ne olucak 36 +5 im

(3,073 puan) tarafından

Korkutmak için söylemiyorum hazırlıklı git . Bende 35+5 te suyun sınırda deyip yatış yapıldı ertesi gün sezaryen oldu

(4,415 puan) tarafından

Canımmm havuç suyu iç bol bol...Bi araştır derim gebelikte su azalmasına en iyi yöntem.

(86 puan) tarafından

Evet daha önce azaldı denildi tükettim bol bol ama fayda etmemiş demekki bu kontrolümde sınırda dedi bu sefer 

0 oy
(4,062 puan) tarafından

Hayırlısıyla kucağına al Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah 

0 oy
(2,085 puan) tarafından

39 haftada doğurdum bebeğim 2500 su korkma canım onlar bizden daha güçlü rabbim feraha erdirsin...

0 oy
(390 puan) tarafından

Sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşallah 

0 oy
(902 puan) tarafından

Canım benim oğlum ani bir sancilanmayla 36+4 de doğdu ve 2500 Gr di. Şükür gayet sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım kilosu da dışarda normale döndü. İçini ferah tut saglicakla kavuşun birbirinize inşallah 😊❤️

(2,043 puan) tarafından

Ayni gününde aynı kiloda bebeğimiz olmuş. Benim de çok şükür hemen bebeğimi yanıma verdiler 20 saat kadar hastanede durdu çıktık evimize 

(902 puan) tarafından

Aaa ne tesaduf ☺️❤️ O zaman doğum baslamis dediginde doktor çok korkmustum daha erken kilosu çok yok falan diye üzülmüştüm ama sonuç iyi oldu şükür ❤️ senin ne kadarlık benimki 16 aylık oldu 😊

(2,043 puan) tarafından

13 aylık olmak üzere. Hep erken doğum riskim vardı serklajim vardı serklaj alındı doğuverdi çok çok şaşkınlık içindeydim. Hep risk senaryoları ile gün sayarken. Elhamdülillah. İlk günler Hep şükür duygusuyla seyrettim durdum küçücük geldi çok gözüme 

(902 puan) tarafından

Ne güzel canım Allah sağlıcakla kavusmani nasip etmiş yavruna 😊o bekleyişler bir anne için gerçekten çok zor Rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun sağlıkla alsınlar kucaklarına yavrularini ❤️ evet çok küçüklerdi şimdi resimlerine bakıyorum çok garip geliyor parmak çocuk gibi doğumdan çıktığımda ebenin dediği aklımdan çıkmıyor ben tedirginlikle çocuğu sorarken bebeğinin sağlığı çok iyi kilosunu takma bı hafta sonra bile doğsa daha zorlancaktin doğururken diye gülmüştü şimdi dışarıda kilo aldırır büyütursun demişti ☺️

0 oy
(2,563 puan) tarafından

RABBİM yardımcın olsun inşallah sağlıkla en güzel şekilde bebeğini kucağına alır yuvana donersin

0 oy
(7,869 puan) tarafından

Benimde 2190 gram doğdu dipçik gibi diriydi hiç boynu bile düşmedi ilk günden itibaren o yüzden hiç korkma kilo sağlık demek değil 

0 oy
(472 puan) tarafından

Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

0 oy
(4,037 puan) tarafından

Hayırlısı ile dünya ya getir inşallah bebek için tedirgin olma 2750 doğum yaptım kardeşim 2500 yaptı  kuveze bile girmediler 

0 oy
(3,073 puan) tarafından

İnşallah sağ salim kucağına alırsın canım. Korkma 36 hafta 2700 doğdu kuveze falan girmedi 

0 oy
(2,436 puan) tarafından

Ablamda vardı plesenta yaşlanması 39.hafta da normal doğum yaptı 2900gr doğdu bebek. Hiç bir sıkıntı olmadı 1 gece hastanede kalıp çıktılar. Şimdi koca kız oldu 13 yaşında. 

0 oy
(1,082 puan) tarafından

Beni de kireçlenme var diye hemen çağırdılar canım. Üstelik sıvı kaybım da vardı. Suni sancı verdiler ama bebeğimin kalbi dayanmaz diye açılmayı beklemediler. 4 saatte 1 cm ancak açılmıştım. Çok şükür hiçbir sorun olmadı. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah şimdiden hayırlı olsun ☺️

0 oy
(616 puan) tarafından

Rabbim yardımcın sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏 korkma canm ciğerleri gelişmisse kiloda sıkıntı olmaz 

0 oy
(736 puan) tarafından

Haftan iyi bebegin kulosu iyi hic korkma canim Rabbim kolaylik versin bi avazda kurtarsin ikinizi de insaAllah k

İlgili sorular

+6 oy
57 cevap 3,145 göst.
21 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sweety_97 (13,940 puan) tarafından soruldu
+1 oy
35 cevap 1,103 göst.
+1 oy
17 cevap 827 göst.
0 oy
30 cevap 1,206 göst.
26 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Berat0606 (1,466 puan) tarafından soruldu

414,010 soru