Kızlar 4 yıldır evliyim 2 çocugum var bende cinsel isteksizlik var nedenini bilmiyorum eviligimizde eşim sadece ilişki için yanıma gelir işi benle bitince gider 4 yıldır bı oturup sohpet etmisligimiz bile yok sürekli telefonla oynuyor ya tok tok da yada pubg diye bı oyun var sürekli onu oynar yani bana taktik verseniz nasıl yapsam
Eşiniz ilgisiz olduğu için sadece o zaman yanınıza geldiği için sizde isteksizlik oluyordur yani bence sorun sizde değil eşinizde
Valla sosyal medya varsa geçmiş olsun canım
Var valla ya tiktok ve o oyun var başka bişey yok
O oyun bi ara eşimde de vardı
Eger bir daha oynarsan kırarım o telefonu dedim
Çünkü kafasini gömuyordu sağı solu gormuyordu
Oo ben öyle bişey hayta söyliyemem he yapmak
Dize gelmiyorlar yoksa canım
Sen alsan eline telefonu bin türlü laf konusuyorlar
Aynen öyle valla buraya yazarken bile gizli bı şekilde yazdım
Flim izleme günü yap canım biraz romantik biraz erotik o flimin sonu halvet sonra eşin ister :)
İsteksizlik eşimde değil bende var eşim istekli onda bı sorun yok bende var ya yarın piskiyatri bolümüne gidecem bunun için
Filim öneriniz var mı peki bildiğiniz
Valla biz genel de korku ters köşe flimleri seviyoruz sana dedim de biz en son ilk evlendiğimiz zaman grinin elli tonunu izlemiştik.d.d.d.d
Çoksağol çok teşekkürler
İlk yıllarda kadınlar da biraz normal bence hem çok az bi zamanda iki çocukta sizi etkilemiştir büyük ihtimalle ondandır
Konunun senle bir alakası yok canım sen saniyorsun ki cinsellikte sen daha iyi olursan esin senle daha iyi olur ama tam tersine esinin sana ilgi gösterip simartip yanında olduğunu hisettirip gostermesi gerekiyoe ki senin için den gelsin senin eşin de yok ve bu durum seni kendine güvensiz yetersiz hisettiriyor
Yok valla hiç şımartığı olmaisir bı kelime güzel söz bile söylemez bende. Bekler herşeyi 4 yıldır evliyiz sadce 1 defa hediye aldı
Duygusal tatmin olmayan kadın cinsellikte isteksiz olur tabi
Duygusal anlamda gerçekten hep baslaarina özenirim filimlerde bile görünce ağzım kulanlarima gider keşke bizde böyle olsaydık eşim benle bu şekilde davransaydi faln
Canım sen niye psikiyatri ye gidiyorsun sorun sende değil ki eşinde. Çok normal değil mi isteksiz olman? İlişki için geliyor sonra gidiyor sana zaman ayırmıyor tıktık ve punga zaman ayırıyor. 2 çocuk yetirmetiriyorsun evini temizliyorsun yemeğini yapıyorsun yoruluyorsun üstüne bir ilgi alaka görmüyorsun neden kendini hastaymışsin gibi hissediyorsun doktora başvuruyorsun. Yapma bunu kendine. Senin önce bu düşüncelerden kurtulman lazım sonra eşine doğruyu göstermen lazım.
Valla öyle zaten ya sadce telefonla oynar ben bı soru sorduğumda 1 saat sonra yada hiç cvp vermez yani h aduvarla konuşmuştum ha eşimle aynısı ben de şuan kararsız kaldım doktora gidip gitmemeke piskiyatri bolümüne
1,451,024 soru
23,825,046 cevap
318,557 kullanıcı