0 oy
318 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (293 puan) tarafından

Kızlar 4 yıldır evliyim 2 çocugum var bende cinsel isteksizlik var nedenini bilmiyorum  eviligimizde eşim sadece ilişki için yanıma gelir işi benle bitince gider 4 yıldır bı oturup sohpet etmisligimiz bile yok sürekli  telefonla oynuyor ya tok tok da yada pubg diye bı oyun var sürekli onu oynar yani bana taktik verseniz nasıl yapsam

7 Cevaplar

+1 oy
(3,300 puan) tarafından

Eşiniz ilgisiz olduğu için sadece o zaman yanınıza geldiği için sizde isteksizlik oluyordur yani bence sorun sizde değil eşinizde

-Reklam-
0 oy
(4,404 puan) tarafından

Valla sosyal medya varsa geçmiş olsun canım 

(293 puan) tarafından

Var valla ya tiktok ve o oyun var başka bişey yok 

(4,404 puan) tarafından

O oyun bi ara eşimde de vardı 

Eger bir daha oynarsan kırarım o telefonu dedim 

Çünkü kafasini gömuyordu sağı solu gormuyordu

(293 puan) tarafından

Oo ben öyle bişey hayta söyliyemem he yapmak 

(4,404 puan) tarafından

Dize gelmiyorlar yoksa canım 

Sen alsan eline telefonu bin türlü laf konusuyorlar

(293 puan) tarafından

Aynen öyle valla buraya yazarken bile gizli bı şekilde yazdım 

0 oy
(360 puan) tarafından

Flim izleme günü yap canım biraz romantik biraz erotik o flimin sonu halvet sonra eşin ister :) 

(293 puan) tarafından

İsteksizlik eşimde değil bende var eşim istekli onda bı sorun yok bende var ya yarın piskiyatri bolümüne gidecem bunun için 

Filim öneriniz var mı peki bildiğiniz

(360 puan) tarafından

Valla biz genel de korku ters köşe flimleri seviyoruz sana dedim de biz en son ilk evlendiğimiz zaman grinin elli tonunu izlemiştik.d.d.d.d

(293 puan) tarafından

Çoksağol çok teşekkürler 

0 oy
(196 puan) tarafından

İlk yıllarda kadınlar da biraz normal bence hem çok az bi zamanda iki çocukta sizi etkilemiştir büyük ihtimalle ondandır 

0 oy
(49 puan) tarafından

Konunun senle bir alakası yok canım sen saniyorsun ki cinsellikte sen daha iyi olursan esin senle daha iyi olur ama tam tersine esinin sana ilgi gösterip simartip yanında olduğunu hisettirip gostermesi gerekiyoe ki senin için den gelsin senin eşin de yok ve bu durum seni kendine güvensiz yetersiz hisettiriyor

(293 puan) tarafından

Yok valla hiç şımartığı olmaisir bı kelime güzel söz bile söylemez bende. Bekler herşeyi  4 yıldır evliyiz sadce 1 defa hediye aldı  

0 oy
(21,316 puan) tarafından

Duygusal tatmin olmayan kadın cinsellikte isteksiz olur tabi 

(293 puan) tarafından

Duygusal anlamda gerçekten hep baslaarina özenirim filimlerde bile görünce ağzım kulanlarima gider keşke bizde böyle olsaydık eşim benle bu şekilde davransaydi faln

0 oy
(8,499 puan) tarafından

Canım sen niye psikiyatri ye gidiyorsun sorun sende değil ki eşinde. Çok normal değil mi isteksiz olman? İlişki için geliyor sonra gidiyor sana zaman ayırmıyor tıktık ve punga zaman ayırıyor. 2 çocuk yetirmetiriyorsun evini temizliyorsun yemeğini yapıyorsun yoruluyorsun üstüne bir ilgi alaka görmüyorsun neden kendini hastaymışsin gibi hissediyorsun doktora başvuruyorsun. Yapma bunu kendine. Senin önce bu düşüncelerden kurtulman lazım sonra eşine doğruyu göstermen lazım.

(293 puan) tarafından

Valla öyle zaten  ya sadce telefonla oynar ben bı  soru sorduğumda 1 saat sonra yada hiç cvp vermez  yani h aduvarla konuşmuştum ha eşimle aynısı ben de şuan kararsız kaldım doktora gidip gitmemeke piskiyatri bolümüne 

İlgili sorular

+3 oy
5 cevap 92 göst.
4 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Gamzeli_1 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 130 göst.
+1 oy
4 cevap 149 göst.
+2 oy
1 cevap 119 göst.

Kategoriler

1,451,024 soru