Canlar napiyonuz eşimin canı kek istemiş kek yapacam şimdi ama o kadar yorgunum ki yinede canı istemiş diye yapacam sizde ne var ne yok
Misafirlerim vardı gittiler evi toparladım eşim çocuğu uyutuyor kendimi koltuğa attım kalkıp namaz kılmam gerekiyor:) afiyet olsun şimdiden.
He ya sorma yine topla yıka yine aynı
Olsun yine de rutin rahmettir diyelim ☺️ hayırlı geceler senin uykun yok galiba bende çok bugün gelinlik online idim 😄
Kız öyle bir uykum var ama bekliyorum kek olsun kalıptan çıkartayım üstünü kapatayım yatayım
Ellerine sağlık canım. Hayırlı geceler ❤️
Saolsin canım benim sanada iyi geceler iyi akşamlar ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Benimde canim cok kek istedi. Ama su saatte kendim icin bile yapmiyorum :D cok uykum var yatip uyucam.
Benimde halim yok yorgunum gözüm kapanıyor eşim şuan işte sabah gelecek canı çok istemiş kek yapar mısın diye aradı bu saatte sabah gelince yiyecekmiz yapacam mecbur sonra yatacam
Makarna haşlıyorum kızımın yarın beslenmesi 🤍
Ooo sanada kolay gelsin
Bazen bizdede oluyor öyle uykusuz yorgun yine de yapıyorum insan kiyamiyor galiba☺️ ellerine sağlık canım ❤️ bende oğlumu uyutcam inşallah babasıyla meyve yiyor şimdi onları bekliyorum 😅 uyursa birşeyler yiyeceğim bende☺️
Benim koca iş te sabah gelecek aramış canım kek istedi diyordu yaptım fırına attım şimdi sizede afiyet olsun kizcemde uyuyor saat 22 da yatıyor kızım
Benim oğlan sağolsun geç yatıyor ama sabahlamadigina şükrediyorum bazen sabahlara kadar ayakta olduğu da oluyor 😅
Aa benim kız büyük 4 yaşında akşam 22 da yatıyor sabah 10 da kalkıyor
Benim oğlan 16 aylık canım biraz ugrastiriyor 😅 seninkine maşallah diyelim darısı başıma 😊 ❤️
Saol canım inşallah seninkide büyür biran önce
Ay şimdi portakallı kek yada ıslak kek olsaydı fena olmazdı 😋😋😋ıslak kek aşığıyım 😍❤️
Çok Romantiksin gözümden kaçmadı mutluluğunuz daim olsun
Ben yatağa girdim o kadar yorgunum ki ağrıdan yatamıyorum😔
Ay geçmiş olsun canım attım bile fırına keki teşekkürler bu arada ne yaaplim canı istemis o kadar yorgunum ki uykum d var yaptım pissin yatacam bende inşallah
Kolay gelsin şimdiden bacım bizde kayınvalidem ile meyve yiyoz 🩷❄️💜😋🍊🍏🍐
Afiyet olsun canım yaptım fırına attım bile pissinde yatayım
Teşekkürler canısı bide oooo hamarat gacı seni sjsjsjsjsj ellerine kollarına sağlık şimdiden 😁🩷❄️💜
Saol canım benim ❤️ ❤️ 😘
Kekimi yaptım şükür
Kızımı yıkadım kendimi yıkadım sobaya kömür attım
Oğlumun beslenmesini hazırladım çantasını fln yarın ne giyecek baktım sectim sobanın yanına koydum sabah sıcak olsun birde uykulu gözlerle ugrasmiyim diye. Sizede afiyet olsun
Oo hamarat hacı işleri bitormissin benimde gözlerim kapanıyor keki fırına attım başında bekliyorum pişer pismez yatağa atacam kendimi
Sabahın köründe kalkacak gene bugünde öyleydim ve sürekli.disarda işlerim vardı yarında hastane isim var off offf bitmiyo ki bu işler
Sorma ya ne bitmeyen işlermis
Kiz ne var kekde 5 dkda cirp gerisini firin hallediyo zaten canim istese simdi yaparim Allah ne demiz yiyiniz iciniz israf etmeyiniz ye diyo yani gerci yemissinizdir artik ay icime bi ferahlik geldi benimde kus gibiyim suan
Pişirdim canım çok şükür ya öyle bir yorgunum ki ayakta zor duruyordum canım hem yorgunluk hemde alerji ilacını içtim kafam kalkmıyor
Eşimin canı istemiş şuan işte sabah gelecek Sabah yiyecek canım
413,083 soru
12,436,765 cevap
45,829 kullanıcı