0 oy
84 göst.
Diğer kategorisinde (6,112 puan) tarafından

Acaba nasıl ve neyle korunabilrim yaa daha önce üç yıl spiral ile korundum hep leke kan kasik karın ağrısı bacak ağrısı falan içimde demirin salandigini hissedyrorum resmen doktor bunyen zayıf dedi ondan korkmusim ignese emzdryorum hap alsammi bugün eczaneye sormuş eşim demiş sağlık ocağına sormuş öyle kafamıza göre veremeyiz eşime guvemiyorim her ilişki esnasında korun dyorum kaç kere korunmaya çalisti dedi bosalmadim ama geri gtti yani morali bozuk gtti uyudu dyor yapamiyorim korunamiyorim artık emzryorum bebeğim.uc aylık olacak dikiş yerim açıyor sylermisin emziren anneler nasıl hap kullanıyor hangisi nekadara yan etkisi falan varmi

8 Cevaplar

0 oy
(516 puan) tarafından

Eczacıların önerdiği bir ilaç vardı ama benim kadın doğum doktorum asla kullanma demişti

(6,112 puan) tarafından

Neden peki

-Reklam-
0 oy
(8,476 puan) tarafından

Cesarette var ama oda 6 aydan sonra başlanıyor galiba tam bilemiyorum eşin prezervatif+ geri çekilme yapsın bacım 

0 oy
(1,543 puan) tarafından

Carezetta kullabilirsiniz. Emziren anneler zaten başka kullanamıyor 

0 oy
(1,103 puan) tarafından

Crezetta kullanılabilir 6 aydan sonra eczacı öyle dedi 

Sağlıkocağındaki ebeler 6 aydan sonra her marka kullanabilirsin dedi ama ben crezetts almıştım ara kanama çok yapıyor bende harici bişey olmadı bünyeye göre değişiyor bence 

(6,112 puan) tarafından

Evet evet sağlık ocagidnayim bnada prezatif verdiler olmaz hap dediler

0 oy
(415 puan) tarafından

Bilgim yok ama normalde yasemin hap kullandım ben yan etkisi yaptı bıraktım ve şimdi İğne vurulcam Yarın görüşmeye Gidicem saglikocaya 

0 oy
(3 puan) tarafından

2019da doğum yaptım kesinlikle hap kullanamazsin ya spiral yada 3aylik iğne dedi Dr ama iğne beni öyle mafetti anlatamam sonra özel sağlık ocağı olmak üzere 2 doktora sordum 1 yaşından sonra emzirsende diane 35 kullanabiliosun dedi onu kullandım ama ilk sene yok dedi

(6,112 puan) tarafından

İğne emzren anneye vurulmuyor dye blyorim 

0 oy
(54 puan) tarafından

Bana doktor Zlynda hapı önermişti. Bir ay falan kullandım sonra spiral taktırdım zaten. Emzirirken kullandım. Ama tabii doktora danışmak lazım önce. 

0 oy
(891 puan) tarafından

Bana doktor 6 aydan önce alamazsın sütünün kalitesini bozar demişti. Cerazette yada zlynda 6.aydan sonra kullanabilirsin. Fiyatı nedir tam hatırlamıyorum 300-400 TL arası bir fiyatı vardı sanırım 

(6,112 puan) tarafından

Sağlık ocagindayim smdi hemşire 6 aydan önce almazsanız çok küçük dedi yaa 

(891 puan) tarafından

Evet ben ilk çocuğumda 40 liydim ilaç içmeye başladım 6 yıl önce doktorum icebilirsin demişti şimdi içme dedi doktor ama sanırım sütun kalitesini etkiliyor çünkü şuan bebeğimin gelişimi ilk bebegime göre daha güzel ilerliyor 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 56 göst.
0 oy
3 cevap 100 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,680 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
26 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Erdemlili yolcu (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 419 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Fatmanurozdemir429 (72 puan) tarafından soruldu

413,724 soru

12,453,946 cevap

46,410 kullanıcı

Kategoriler

...