0 oy
350 göst.
Diğer kategorisinde (73 puan) tarafından

Kızlar düşündüm de ben kendimi bildim bileli mutsuzum bende artık mutlu olmak istiyorummm ya. Gerçekten mutlu neşeli biri olayım neden hep endişe neden hep gözyaşı ve neden böyle ya. İsyan etmek değil Rabbimin zoruna gitmesin ama gerçekten hiç mi hak etmiyorum mutluluğu diye düşündüm. Anlamaya başladığım hayata atıldığım günden bu yana dert tasa hiç bitmediiii 

5 Cevaplar

+1 oy
(1,239 puan) tarafından

Yalnız değilsin :)

(73 puan) tarafından

Yalnız olmayışıma üzüldüm. Çünkü istemiyorum kadınların bu denli mutsuz olmasını. Eğer dertleşmek istersen özelden yazabilirsin canım dinlerim. 

-Reklam-
0 oy
(1,744 puan) tarafından

Biz mutlu olmaya çalistikca etrafimizda buna fitnelenen insanlar hep olcak malesef. 

Ben şu an mutluyum mesela huzurluyum .yarin misafirim gelcek. Cok sükür hazirligimi yaptim . Sicacik yuvamdayim 

Ama yarın kandil annemle küsüm aramak istemiyorum. Mesaj atsam nasıl tepki verip hayatimi zindan eder bilmiyorum. İcimi kemiriyo. 

Takmama olayini başarmamiz lazim ya ama nasıl

(73 puan) tarafından

Aynen öyle insan inanın düşmanı gerçekten. Sürekli bir fitne bir fesatlık oluyor. İnan ben artık insanları takma olayını geçmişim ama benim yakamı hayat bırakmıyor ya gerçekten mutsuz evlilik sonra boşanma Faslı sonra evladimdan ayrı mı kalacağım korkusu sonra evladinla hayatta kalıp anne baba olma sorumluluğu üstüne annemden dahi destek alamayis yalnızlık hissi ayy ne bileyim bitmiyorrr

Ama bence sen anneni yarın ara kandildir annem sonuçta ters bir şey derse de alttan al geç. İnan benimde annemle çok tartıştığım anlar oldu,oluyor da ama annedir

(1,744 puan) tarafından

Bu son 6aydir bana cektirdikleri canıma yetti ama

O bu fesatliklari cikarmasa bu kadar gözyasi dökmücektim kac aydir

. Analik hakkı icin mesaj atarim sanirim en fazla  artik onun benim gönlümü almak icin biraz cabalamasi lazim. 

Ama sana da üzüldüm evlatlarinla yeni bi yaşam kurabildiysen buna sükredip önüne bak. Sen güclü bi kadinsin belliki

(73 puan) tarafından

Seni çok iyi anlıyorum canım. Annedir yapmaz demeyeceğim çünkü diyorum ya yaşımdan büyük şeyler yaşadım her annede ne yazık ki bir olmuyor. Umarım bir orta yol bulursunuz gerçekten üzüldüm. 

0 oy
(4,665 puan) tarafından

Bende aynıyım inan bı imtihan bitmeden başkası başlıyor çok yoruldum 

(73 puan) tarafından

Kızçelerim eden böyle dediniz ağlicamm iki üç kişidir oldu bende öyle diyor. Mutsuzlar sayımız artmasın lütfen Rabbim hepimizin gönlünü feraha çıkarsın inşallah çooook aminnnn

0 oy
(8,572 puan) tarafından

Bende böyleyim bu aralar iyice eve kapattım kendimi dışarı çıkıp bişey yapmak bile gelmiyor içimden.. Sanki bütün dünya üstüme yıkılmış ve ben enkazda kalmıs gibi hissediyorum

(73 puan) tarafından

Amin canımm. Kız bu arada resmine baktım çok da güzelsin he maşallah. Ömründe öyle güzel olur inşahh

(8,572 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım benim eminim sende çok güzelsindir ❤ 

Şans yokmus bende yaa kader işte doğuştan şanssızmısım ben zaten :)) 

(73 puan) tarafından

Öyle deme kız inşallah Rabbim bundan sonrası için gönlünden geçen her şeyi hayırlısı ile verir sana. 

Bende öyle düşünüyorum bazen diyorum ki ben galiba bahtı karayım ya böyle gelmiş böyle giderim. Ama ne bileyim hep küçücük minicikte olsa bir umut kırıntısı var içimde belki belkiii birgün diye..

(8,572 puan) tarafından

Birgün birgün diye ömür gidiyor inşallah birgün bizde mutlu oluruz bacım ❤🥰

(73 puan) tarafından

Amin amin inşallah canım 🙁🌸🤲🏻

0 oy
(2,377 puan) tarafından

Neye odaklanirsan onu gorursun basina bela geldiginde nerden geldi venim basima bu dersen mutsuz olursun ama hamd olsun Rabbime bunu bana yasattı cunku basima daha beter bela gelecekti ondan muhafaza etti dersen cok mutlu olursun derdin sikintin ne bilmiyorum ama genel sormussun genel ceva verdim Rabbim gonlune insirah ferahligi versin 

(73 puan) tarafından

Haklısınız ama gerçekten çok problemlerim var binbir emek ve hevesle kurduğum yuvayı eşim dediğim insan başıma yıktı beni ve evladımı sanki tanımıyorcasina ortada bıraktı. Kızım baba sevgisinden mahrum ne bileyim hem anne hem babalık yapıyorum destek olan bir insan yok yalnızlık vs.

Duan için çok çok sağol amin amin aminnn

(2,377 puan) tarafından

Swni cok iyi anliyorum sabir imtihanindasin hamd eder sabreder basina ne geldiyse Allahtan bilirsen sabir imtihanin biter sukur imtihanina gecersin Allah mukafatlandirir mukafatlandirir sukredecek misin diye tekrar imtihan eder ama unutma sabir imtihanindan gecmeden kimse sukur imtihanina giremez basina gelenleri ilk sen yasamiyosun sonda olmayacaksin uzulmekte yipranmakta zorlanmakda sonuna kadar haklisin ama Allahin gucunu unutma o seni sahipsiz birakmaz zaten su dunyada hepimiz yalniziz hic birimiz idrak edemiyoruz ama ne ana ne baba ne es ne evlat ne dost ne akraba hic kimse öldüğümüz zaman sen yanliz hesaba girme yardim edeyim deyip yanimiza girmeyecek orda yardim edecek tek bi kisi var dunyadayken sarildi yalniz birakmasin 

(73 puan) tarafından

Ne güzel yazmışsınız ya bu kandil günü bu yazıyı okuyup daha iyi hissettim. Derdi veren Allah dermanını da verir inşallah 

(2,377 puan) tarafından

Estagfurullah canim basina ne gelirse Allahtan bil bak bunlari Allah sana soyluyo beni elci kilmis sadece seni ne kadar seviyo ki imtihan ederken bile sabretmen gerekigini sana anlattiriyo bunlarin hepsini benim agrimdan degil bizzat Rabbimin sana bildirdigini bil emin ol ben sadece bi elciyim kandilimiz mubarek olsun dualarda bulusalim bu gece 🥰🤩

(73 puan) tarafından

Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah♥️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 184 göst.
3 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kamber (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 2,166 göst.
13 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Eso9090 (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 356 göst.
0 oy
7 cevap 155 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (839 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,445,541 soru

23,748,422 cevap

314,614 kullanıcı