+1 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (1,822 puan) tarafından

Öncelikle şunu söylim çamaşır makinem banyomdam  yer olmadığı için şimdilik mutfakta, kendime yeni çamaşır makinesi ve kurutma makinesi aldım. ebeveyn banyosu var bende ikisini oraya almayı düşünüyorum ama eşim alanı daraltır 2 si üst üste olmaz sığmaz dedi bende çamaşır makinesini kirli sepetini falan ebeveyn banyosuna alalım kurutma makinesinide mutfağa alalım dedim eşim yok çamaşır makinesi için neden banyoyu işgal ediyorsun dedi sizce nereye alayım?🙄İnsan kirada olunca hiç bişey yapamıyor Kendi evim olsaydı banyodaki el lavabosunu söker biraz geriye yapardım o zaman iki makinede sığardı

6 Cevaplar

+1 oy
(1,277 puan) tarafından

Gülüm evin fotoğrafını atsaydın şuraya koy derdik şimdi biz nasıl öneride bulunalım 😅

(1,822 puan) tarafından

Haklısın canım yarın çeker atarım olmazsa

(1,277 puan) tarafından
+1

Olur canım en azından fikir vermiş oluruz 

-Reklam-
+1 oy
(1,384 puan) tarafından

Çamaşır makinesi mutfakta olunca hiç güzel olmuyor. Ve ne yazıkki benimki mutfakta. Başka seçeneğim yok.

Dediğiniz gibi çamaşır makinesi ebeveyn banyosunda daha iyi olur. En azından kirli çamaşırları mutfağa getirmeye gerek kalmaz ya da o gürültülü sesi duymazsınız. 

(1,822 puan) tarafından

Aynen eşim sırf üşenip diğer banyoya gidip banyo yapmamak için 

(1,384 puan) tarafından

Aaa banyo tamamen iptal mı olacak makîna yüzünden? Ben makîna için ayrı yer var sandım. O zaman bilemedim. Ebeveyn banyosunu da çok severim. 

(1,822 puan) tarafından

Evet ebeveyn banyosunu iptal edeyim diyorum küçük zaten 

+1 oy
(3,073 puan) tarafından

Çamaşır makinesi banyoda kurutma mutfakta . Kapalı sıcak teras balkon gibi bı yerin varsa kurutma orda da olur gider gerekmiyor ya

(1,822 puan) tarafından

2 balkonum var evin olmadığı için orayı camla kapatamıyorum 

+1 oy
(4,233 puan) tarafından

Benim şuan öyle bizde kiradayiz çamaşır makinesi mutfakta kurutma makinası nida yatak odasına aldım 

0 oy
(1,173 puan) tarafından

Bizim sitede çamaşır makinelerinin gideri kilere yapılmış ama ben oradan alıp ebeveyne banyoma koydum hem çamaşırı hem kurutma makinesini

O orda bu burda sevmıyorum

0 oy
(14,091 puan) tarafından

Benim de yerim yok camasir makinem mutfakta kurutma olursa o da mutfakta olacak hatta mutfağı yaptirirsam ona göre yer yaptircam mecbur 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 299 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde &Alya& (514 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 133 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Egemeninannesii (142 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 229 göst.
0 oy
4 cevap 129 göst.

414,011 soru