Kızlar normal düzenli dir adetim var gecen ay başlamasına 15 gün kala telrar adet oldum bu seferde adetim 5 gün gecikti neden olmuş olabilir yaa hamile kalmam imkansız korunuyoruz içeri böyle olan var mı adetim degişti iyice hamile olmakta istemiyom inşallah değilimdir ama eşimde emin bende eminim hamile olmadığıma içeri boşalma patşak vs durum yoktu
Bu ay havalardan mi nedense herkesin adeti gecikmiş sorularda gördüğüm kadarıyla yinede içiniz rahat etsin istiyorsanız gebelik testi yapın
Hiç cesaretim se yok yapmaya :))
Korkunun ölüme faydası Yok mecbur yapacaksiniz hayırlısı neyse o olsun canım
Valla bende çok emindim eşim de yok öyle bir şey diyordu bende düşünmüyodum gebelik ama şuan 16 haftalık hamileyim. Adetim çok düzenliydi benimde. Hatta öyle ki masajlar yaptım karnıma egzersiz vs. Bence gebelik testi yapmalısın
Benimde gecikti 4 gün evde test yaptım negatif geti çekilme yolu falan eminiz bizde bugün yine biri böyle post açtı herkesde var bu ay gecikme ya
Havadan bişey mi attılar ne kadınlar hep adeti gecikiyor asgklşş
Kısırlaştırma olur kız nüfusu cogaltmazlar😆😆
Ben bugün oldum darısı başına😃
Hala tık yok yAa
gitmedin dimi daha doktora aslında normal gecikme 40 günü buluyor haberin olsun
Bende çok emindim eşimde hamile degilsin diyodu şimdi 36 haftalik hamileyim
Yaptım canım degilim hamilede hala olmadım
Bi kadin doguma git bence
Benimde bir kaç aydır gecikiyor bu ay resmen 15 gün gecikti asla istemiyorum...eşim eminim diyor değil ama testi almaya yapmaya cesaretim yok.. oğlum 3.5 yaş Nirvanasini yaşıyor kök söktürme yönünden hergun sinir krizi geçiriyorum Allah olmayanlara versin
Benimde 7 gün geçti test yaptım negatif te neden olamadım
İyi bari sizin negatife:+( ben halen cesaret edemiyorum test alıp yapmaya sizin gelebilir benim artık ümidim bitti.... inşallah korktuğum başıma gelmez diye yalvarıyorum Allah'a
1,491,946 soru
24,378,769 cevap
348,545 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın