+1 oy
179 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (28 puan) tarafından

Hayırlı kandiller kayınvalidem dunyanin en hayirsiz umursamaz annesi desem yeridir bize yapmadigi kotuluk kalmadi 4 sene oldu barışalı 2 haftadir 2 gunde bir ariyor tamda yemek vakti kendisi cok merakli biri zaten o arayinca benim yuzum dusuyor sesine tahammulum yok herseyi yapmacik esimle aram bozuluyor esime her seferinde acarsan boyle arar isteydim de sessizdeydi de sonra dön diyorum ama acıyor telefonu bu kadın yillardir benim imtihanim ve artik cok yoruldum surekli benimle yaris halinde ne istiyor benden anlamiyorum evimizdeki tek huzursuzluk sebebi o baska sorunumuz yok sukur nasıl cozucem bu sorunu esimden de fayda yok bu konuda

8 Cevaplar

+3 oy
önce (4,420 puan) tarafından

Görmezden gel takma kafaya 

önce (28 puan) tarafından

Malesef esimle direk iletisimi etkiliyor onlar arayinca birde habire aradiklari icin o gece bende huzur kalmiyor yuzum dusuyor direk gidip uyuyorum onlar aramadan once sen şakrak olan halimizden eser kalmiyor iki yabanciya donusuyoruz en cok da buna uzuluyorum cunku bizim esimle bi sorunumuz yok

Yani bosuna onların ekmeğine yağ suruyorsun. 

Elimde degil iste bunu aşamiyorum esimin bu durumu cozmesi lazim herseyin bi sınırı var nasil alisirsa oyle gider 

Canım bu senin sorunun malesef annenle konuşma diyemezsin . Hoslanmiyorsan görmezden geliceksin yoksa huzurunu kacirirsin hiç yoktan yere.

Evet kaçıyor malesef ama keske esimde biraz adım atsa ben hic aramasinlar demiyorum mesafe sınır cok onemli 

-Reklam-
+2 oy
önce (23 puan) tarafından

Kaç yıllık evlisin, 

Eşin tek oğlan mı  

Sen kaynananı kıskanıyorsun çünkü esın ona  çok baglı onu kırmıyor   kaynananda kocanı kıskanıyor.. 

Neyse çözüm sunayım sana  yapman gereken tek şey takmamak  görmezden geliyor gıbı cool takıl  

Yapmaman gereken şey;

Kocama baskı kurma nıye acdın nıye aradı off bıktım bu ne ya ayy ben gıdıyorum vs vs yaparsan bu savası kaybedersın  

Cool oluceksin ve zamanla bırseylere ya sen alıscaksın gerçek bir cool a dönüceksın yada onların ılıskısı eskısı gıbı sık olmuycak her türlü kazanacaksın.. 

Pozitif düşün   evımde tek sorun bu kadın deme   şükret  bu bir sorun değil enazından sorun evet ama hergün eskı sevgilisi arasaydı daha mı ıyıydı enazından annesi 

Yok aksine esim bana daha cok bagli kayinbalidemin nasil bi anne oldugunu bilir hep bana benim annem neden boyle diye bana dert anlatir esim ama onlara hayir diyememe sorunu var iste ararlar hemen acarlar cagirilar hayir diyemez cekiniyor deger vermek degil

Bu arada esim 2 erkek kardes ve kayinvalidem kucuk oglunu asiri ustun tutuyor sirf onun icin 2.5 sene esimle konusmadi

Bak çok şanslısın bence bunun için eşine kötü davranırsan sen asla mutlu olamazsın. 

Adam sana güzelce de aılesını satmıs  nıye annem böyle demiş  

Ya deseydı kı aılem kırmızı çizgim sen kimsin lan kes  dese napcakdın  öyle ıyı adamları üzmeyin diyeceğm bu kadar

Onlar yuzunden maddi manevi o kadar cok kayip yasadik ki esimde bende uzuntuden hasta olduk boyle insanlar icin benim kirmizi cizgim deme hakki yok

+1 oy
önce (205 puan) tarafından

Yemek zamani aradigi icin mi bu kadar kizdin sen 

O kadar ayni durumdayiz ki bizde 2 haftada bir gidiyoruz aksama kadar oturuyoruz sanki zindana atilmis gibi hissediyorum kendimi orada bunu sadece yasayan bilir sevmedigin bi insana katlanmak tahammul etmek cok zor

Haklisinda yapacak bisey yok mecbur gidiyosun 

Evet cocuklarim icin gidiyorum onlari tek gondermemek icin 

O zaman idare edecen 

Evet malesef ediyorum

+1 oy
önce (20,664 puan) tarafından

Ben hayatımdan çıkardım eşimin tarafını nankör insanlarla işim bitti ahımı aldılar hakkımı helal etmiyorum inşallah en kötü şeyleri yaşarlar

Cocuklariniz varmi 

Var evet

Cpcuklarinizdami gorusmuyor ben elimden gelse gorusmeyecegim ama cocuklarimla birlikte gitmek istedigim icin gorusuyorum

Yok çocuklarımıda göremezler izin vermiyorum

+1 oy
önce (8 puan) tarafından

Benim eşim gunde 6 7 kez arar annesini sorun da etmem hatta hoşuma gider çünkü ailesine yaklasimi size olan davranisidir sizde kayınvalide olacaksınız bilerek yemek vaktine getirmiyordur o zaman müsait oluyordur çok rahatsizsaniz siz yemeğe oturmadan arayın konuşun rahat rahat yiyin yemeğinizi zor değil ki acaba kendi anneniz yapsa kizarmisiniz bu kadar 

Kendi ailem hic rahatsizlik vermez acil birsey yoksa aksam vakti aramazlar bile esimin ailesi bize cok zarar verdi hani boyle aramizda normal bir iliski yok kimse kimseyo sevmiyor ama mecburen gorusuyoruz esimi de cok yiprattilar evlat ayrimi yapan hayirsiz bir anne yani aramasi bile birsey amacli diye dusunuyorum rahatsizligim bundan

Demekki sizi hic uzmemisler ne guzel daim olsun

önce (8 puan) tarafından

Benim eşimin babasi yok ve kayınvalidem tek başına ilçede yaşıyor görümcem evli ve oda sürekli arar mesaj atar hatta sevgilisi sanarsiniz o derece abartir bazen başta çok sorun ettim çok kavga etti küstüm bu sadece eşimle aramı açtı ve onlardan soğudum onlarda benden onun yerine artık akillandim daha çok ben ara diyorum ve eşim eskisi gibi aramıyor görümcem mesaj attığında kendimi yemek yerine ne yazmış diyorum eşimde görüldü atıp cevap yazmıyor çoğu zaman yani demem o ki kimse dört dörtlük değil ama siz yönetin ilişkiyi ayrıca benim ailem de asla akşam rahatsız etmez hafta sonu aramaz

Sizin durumunuz farkli bizim durumda cok aramak firsat vermek daha kotu eder 

0 oy
önce (1,220 puan) tarafından

O kadar haklısın ki  sırf huzur bozmaya arıyorlar başka bir işe yaradıkları yok 

Evet zamanla kimin ne niyette oldugunu anlayabiliyoruz ama yasamayan bu durumu yadirgiyor insan evladi gibi davransalardi bende yadirgamazdim aramlarini

Bence çok haklısın burda kayanansi olmayan ya da mesefeli olan  seni haksız bulacak takılma onlara sen ama gerçek bir şey var ki sinir oldukca kendine yapıyorsun banane demiş olsan bu durumdan daha sakin mutlu olursun ama o da çok zor iste

Evet cok zor ona sabret buna sus artik hepmi ben alttan alicam idare edicem modundayim

Aşırı hak veriyorum 

0 oy

Yalnız yorumlarda herkes yazmıs ki yemek zamanı aradı dıye mı kızdın 🤣🤣 

Ya arkadaşlar lafın gelişi dıyor bence   

Hem belkı kadın obez yemek hastası 

Yemekle alakasi yok ben ailece yemek yemeye araya birsey girmemesine cok dikkat ederim aynen lafin gelisi soyledim obezligi gectim bir deri bir kemigim 

0 oy
önce (906 puan) tarafından

Seni mi arıyor esinimi seni arıyorsa açma eşinde yemek yiyoruz desin benim eşim yemek yerken açmaz telefonu hayatta

Esimi ariyor yemek yiyoruz dedigi halde he tamam uzatmayayim yemeginizi yiyin de demiyor uzatiyor konusmayi cocuklari istiyor telefona

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 241 göst.
0 oy
0 cevap 46 göst.
0 oy
23 cevap 847 göst.
0 oy
7 cevap 275 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Asabii (579 puan) tarafından soruldu

412,471 soru

12,417,748 cevap